Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP, cu Mariana Cojocaru până la Sânziene. Vărsătorii au noroc de prieteni buni, Săgetătorii au probleme de sănătate

HOROSCOP, cu Mariana Cojocaru până la Sânziene. Vărsătorii au noroc de prieteni buni, Săgetătorii au probleme de sănătate

HOROSCOP, cu Mariana Cojocaru până la Sânziene. Vărsătorii au noroc de prieteni buni, Săgetătorii au probleme de sănătate
13 Iun 2019   •   11:08

HOROSCOP.  Cunoscutul astrolog Mariana Cojocaru a prezentat un horoscop special până de Sânziene, și anume 24 iunie.

HOROSCOP BALANȚĂ Cum patroana inimilor voastre este Venus, e o perioadă în care vă desprindeţi de partenerii de viaţă şi realizaţi că nu merită să îi iubiţi. Desprinderea de cei care nu vă merită este obligatorie(purificarea karmei). Iubirea supremă vă ţine la distanţă acum de Lei, Capricorni şi Tauri. Poate mai sunt şi alte zodii, dar acest lucru se vede pe harta natală personală. Curioşii îşi vor primi pedeapsă grea.

HOROSCOP SCORPION De Ziua Voastră daţi Şah sau Şah Mat persoanelor care vă sunt în preajmă: Berbec, Leu, Săgetător, Scorpion, Peşti şi Gemeni. Incompatibilitate crasă cu Săgetătorii, Scorpionii şi Leii. Duşmani pe viaţă, că Venus este retrograd, deci este retrogradul iubirii în sectorul afectului total mort(Total Combat). Daruri de gând, suflet şi inimă pentru cineva aparte din punct de vedere spiritual. Unic dar!

HOROSCOP. SĂGETĂTOR - Probleme de ficat şi fiere, din cauza sufletului pe care-l aveţi! Mare problemă pentru Săgetătorii schizotimici. Ciclotimicii zodiei au o altă viziune, total independentă de prima, deci problemele de sănătate au o altă cauză-profundă, karmică. Au făcut un rău intenţionat persoanelor care nu meritau. Atrageţi inconştient ura celor din jur şi vă virusaţi karma(exp:lipsa copiilor, bolile venerice). 

HOROSCOP CAPRICORN Penitenţa şi izolarea sunt obligatorii pentru această zodie. Toţi cei care obţin foloase necuvenite(genţile cu bani), mai devreme sau mai târziu sfârşesc aşa. Spirite reci şi distante, de aceea trebuie să vă mântuiţi şi să trăiţi ca nişte heremiţi. Sănătatea vrea… picior de plai şi gură de rai.

HOROSCOP VĂRSĂTOR- Unii se frig rău din cauza lui Lilith şi a Karmei. Alţii au noroc de prieteni buni şi de întâlnirea Marii Iubiri(revine din trecut, din vieţi anterioare). Zodia Iubirii Totale este sfânt scrisă în stele(Scorpion, Balanţă, Rac, Leu-doar spiritele pozitive ale acestei zodii). Vise premonitorii şi de atenţionare! Lilith, alias Luna Neagră susţine pasiunea la unii nativi şi native şi poate afecta sănătatea, atenţie!

HOROSCOP PEȘTI - Iubirea de tip creştin şi moralitatea exemplară reprezintă  quintesenţa a ceea ce reprezintă destinul evoluţional. Cu Venus Retrograd e important să vă reevaluaţi şi să înţelegeţi ce nu faceţi bine pe Geea. Mărinimia şi donaţiile financiare către oamenii lipsiţi de ajutor şi către adevăratele sufleţele necuvântătoare vă ajută să urcaţi pe o nouă treaptă de evoluţie spiritual şi să fiţi mai frumoşi fizic. Nu ezitaţi!

Mai multe pe kfetele.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close