Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP, cu astrologul Mariana Cojocaru pentru Paşte şi Săptămâna Luminată. Berbecii au explozie de culori în viața personală, Leii au parte de prospețime

HOROSCOP, cu astrologul Mariana Cojocaru pentru Paşte şi Săptămâna Luminată. Berbecii au explozie de culori în viața personală, Leii au parte de prospețime

HOROSCOP, cu astrologul Mariana Cojocaru pentru Paşte şi Săptămâna Luminată. Berbecii au explozie de culori în viața personală, Leii au parte de prospețime
27 Apr 2019   •   11:05

HOROSCOP. Este vremea schimbării şi a iertării! Atenţie, însă la duşmanii ascunşi. Iată cum arată previziunile făcute de astrologul Mariana Cojocaru pentru Paşte şi Săptămâna Luminată.

HOROSCOP BERBEC- O perioadă în care vorbim de o explozie de culori afară și în viața noastră. Cum Marte este planeta voastră și are culoarea roșie, un lucru e cert: Roșu este culoarea voastră de suflet. Și culorile apropiate acesteia, dar și culori derivate: portocaliu, roz,frez,ș.a..Orientul Îndepărtat asociază culoarea cu vitalitatea și pofta de viață. Marte este și Zeul Războiului, deci roșu este și o culoare de competiție.

HOROSCOP TAUR- Verdele este culoarea voastră. Verdele mai închis, ca nuanță. Există persoane care pot accepta și culori mai deschise, pastelate. Bunul gust se va vedea nu doar în ținuta voastră, ci și în casă. Cum este zodie de pământ, toate culorile care amintesc de pământ sunt și ale voastre și ale celorlalte două zodii de pământ: Fecioara și Capricornul. Culoarea lutului, culoarea cernoziomului, culoarea bej, maro, ocru.

HOROSCOP GEMENI- Galbenul este culoarea zodiei voastre, dar și a Fecioarei. De ce? Pentru că aveți un patron astral comun: Mercur. Acest lucru nu indică și compatibilitate între cele două zodii amintite. Galbenul este și culoarea geloziei, iar cei mai mulți nativi ai acestei zodii sunt geloși. E culoarea soacrelor, de aici și vorba: soacră, soacră poamă acră... Galbenul merge foarte bine în combinații cu alte culori: mov, negru, etc.. Vorbim de o zodie dublă, deci sunt permise combinațiile în ținuta dvs. de zi.

HOROSCOP RAC- Știți vorba românescă providențială: ,,Roșu ca Racul”? Nu e Roșu de furie ca Berbecul și zodiile de foc...Sau cei care au un Marte la putere pe astrograma personală. Roșu Corai, culoarea coralului de recif este definitiv o culoare care vă caracterizează. Coralul mai are și alte culori(vezi piatra ponce, piatra vulcanică, etc). Și albul sidefat. Pentru domni, culoarea este cea a Racului înainte de fierbere.

HOROSCOP LEU- Verdele crud este culoarea zodiei, atunci când vorbim de prospețime. Iarba este frumoasă când are această culoare și amintește de mediul vostru natural. Culoarea Florii Soarelui, floarea zodiei voastre. Culorile savanei și culorile camel sunt ale domnilor născuți în acest semn zodiacal. Culoarea aurie ca Soarele, patronul vostru astral, este o culoare care nu trebuie să lipsească din casa voastră.

HOROSCOP FECIOARĂ- Grejul, Bejul, Griul în combinație cu maro(culoarea pământului și a lutului frământat de olari). De galben nici nu mai încape vorbă, dar am spus de el și la Gemeni(citiți), deoarece este culoarea planetei Mercur. Culorile spiritelor superioare ale zodiei le găsiți în mantia Fecioarei Maria(iconografie), dar nu vin bine oricui, deoarece este o chestiune de karmă creștină și de credință vie, reală.

Mai multe pe kfetele.ro.

Subiecte în articol: Mariana Cojocaru Horoscop
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close