Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP, cu Mariana Cojocaru, pentru săptămâna 24 februarie - 2 martie. Berbecii sunt în pericol să ajungă la fundul sacului, Leii riscă luxații serioase

HOROSCOP, cu Mariana Cojocaru, pentru săptămâna 24 februarie - 2 martie. Berbecii sunt în pericol să ajungă la fundul sacului, Leii riscă luxații serioase

HOROSCOP, cu Mariana Cojocaru, pentru săptămâna 24 februarie - 2 martie. Berbecii sunt în pericol să ajungă la fundul sacului, Leii riscă luxații serioase
22 Feb 2019   •   12:27

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Mariana Cojocaru a prezentat previziunile astrelor pentru săptămâna 24 februarie - 2 martie.

HOROSCOP BERBEC Kiron a intrat în constelația voastră. Cum este un Centaur va trebui să luați aminte la anumite semnale! Vă avertizează asupra greșelilor comise în viață. Cu copii făcuți prin sat și printre angajate. Să nu faceți așa ceva, că ajungeți la fundul sacului (bani). Nu vă vindecați și nu vă spălați cu toată apa Dâmboviței. Aviz amatorilor și amatoarelor de plăceri!

HOROSCOP TAUR Stellium-ul din Capricorn, cum e zodie de Pământ ca și a voastră, favorizează deschiderea spirituală, dar și comunicarea cu duhovnicii, trecutul-prezentul și viitorul de pe astrograma dumneavoastră kamică. Evident, importantă este cea personală. Pe cea generală, puteți avea blocaje de comunicare, piedici de plecat la drum. Examene, probe existențiale dure. Atenție la sănătate, nu o neglijați

HOROSCOP GEMENI Karma Negativă, Venus, Pluton și Saturn(Stelilium-ul de care scriam înainte) face aspect de sextil cu Soarele din Pești. Cum face aspect de cuadratură cu Soarele Vostru natal în horoscopul general, nu cel personal, e bine să fiți cu ochii pe carieră și pe sănătatea mamei și a tatălui. Noroc că vine primăvara și toate zodiile de aer vor ieși afară, să zboare liber și neîngrădite. Nu ni se pot tăia aripile!

HOROSCOP RAC Mare atenția la problemele care vă apar în această perioadă. Unii se pot face de râs. Preacurvia va fi decriptată și devoalată. Cum karma poate să vă joace feste, e bine să știți că se plătesc păcatele și pentru cariera aleasă neadecvat și pentru căsătorii aranjate (vezi cazul profesoarei de la ASE cu preotul din București). Oare cum acceptă preoteasa lui așa un bărbat? E vorba de compromis, oare?! Copiii?!

HOROSCOP LEU Cuadratura Soarelui Natal cu Marte din Taur, cu Luna din Scorpion și Lilith din Vărsător pe zodii fixe vă cere să eliminați persoanele agresive din viața voastră. Marte în Taur nu se simte foarte confortabil și poate provoca accidente domestice, tăieturi, luxații. Dar și certuri cu șefii, dispute cu autoritățile (justiție). Veți vedea conflicte deschise și în viața socială și în cea politică (lupta pe os).

HOROSCOP FECIOARĂ Unele sunt Fecioare Albe (porumbei și porumbițe), la altele eliminam primele două litere și vedem că sunt... ciori. Zodie dublă, căci unii se și droghează. Miron Cosma și Marinela Nițu sunt amândoi nativi ai acestei zodii. Primul poet nemuritor și cea din urmă, brunetă și tunată toată e cadână.

Mai multe, pe Kfetele.

×
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close