Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP cu Mariana Cojocaru pentru toată săptămâna 15-20 aprilie 2019. Gemenii scapă de stres, Leii atrag bani

HOROSCOP cu Mariana Cojocaru pentru toată săptămâna 15-20 aprilie 2019. Gemenii scapă de stres, Leii atrag bani

HOROSCOP cu Mariana Cojocaru pentru toată săptămâna 15-20 aprilie 2019. Gemenii scapă de stres, Leii atrag bani
15 Apr 2019   •   11:35

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Mariana Cojocaru a prezentat previziunile astrelor pentru toată săptămâna 13-20 aprilie 2019.

HOROSCOP BERBEC- O perioadă în care florile ne umplu destinul de bucurie! În sufletul fiecărui nativ se ascunde o floare, o planta, un arbore sau un arbust. Zambilele și narcisele sunt flori care vă definesc parte din caracter. Poiana Narciselor este un loc privilegiat în care vă puteți bucura ochii și sufletul(sănătate). Chiar și iarba verde cu floricele mici, sălbatice este pentru voi. Mieii(pui berbec) zburdă pe câmpii…

HOROSCOP TAUR - Lalelele sunt cele mai frumoase flori ale zodiei voastre(Lalele, Lalele frumoase ca visele mele- cântec Luigi Ionescu). Bujorii, că de aceea e bine să ne naștem cu bujori în obrajori și florile dulci de salcâm(Tudor Ghe.- Au înnebunit salcâmii și tu vrei să fiu cuminte?). Floriile reprezintă nu doar o Sărbătoare Creștină,ci și o Sărbătoare permanentă a sufletului. Ferdinand Taurul mirosea flori.

HOROSCOP GEMENI - Irisul de Grădină, Cavalerii, Crăițele, Crinii clasici și gălbenelele se prind în Valsul Florilor și vă fac cununițe nu doar de Sânzâiene. Vă ajută să eliminați stresul atunci când vedeți flori și citiți acest horoscop. Cei care au probleme de karmă și de destin vor trebui să înțeleagă din astrograma karmică unde sunt blocajele și cum pot fi depășite situațiile de criză. Floarea Paștelui vă dă binețe!

HOROSCOP RAC - Irisiul Galben din preajma bălților nu trebuie să vă lipsească din casă. Toate florile de pe lacuri și bălți amintesc de natura voastră acvatică și statică. Cu ele rezonați cel mai bine. Vorba poetului Eminescu: Lacul codrilor albaști nuferi galbeni îi încarcă. Asta vă spun… ca să nu tremurați ca o barcă (sănătate, dragoste, familie și spiritualitate). Salcia este foarte sensibilă ca voi și e un simbol divin.

HOROSCOP LEU - Gura Leului, Crinul Regal, Tradafirul și Trandafirul Sălbatic , florile cu reflexe aurii sunt flori care rezonează cu Zodia Voastră. Dar cea mai sugetivă floare este Floarea Soarelui. De ce? Pentru că își întoarce pălăria după Soare, astrul vostru (iubire). Astrograma personală va face distincția între destinul și soarta cu care veniți pe pământ și leacurile care vi se potrivesc. Așa aflați cum atrageți bani.

Mai multe, pe kfetele.

Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close