Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP cu Mariana Cojocaru pentru toată săptămâna 17-23 martie 2019. Taurii trebuie să treacă la dietă, Balanțele își fac de cap

HOROSCOP cu Mariana Cojocaru pentru toată săptămâna 17-23 martie 2019. Taurii trebuie să treacă la dietă, Balanțele își fac de cap

HOROSCOP cu Mariana Cojocaru pentru toată săptămâna 17-23 martie 2019. Taurii trebuie să treacă la dietă, Balanțele își fac de cap
16 Mar 2019   •   12:43

HOROSCOP. Cunosctul astrolog Mariana Cojocaru a prezentat previziunile astrelor pentru toată săptămâna 17-23 martie 2019.

HOROSCOP BERBEC. Alinierea reală de planete din Pești(nu de alinierea de care vorbesc toți) este formată din Soare-Mercur Retrograd și Neptun. Pentru voi poate aduce tensiuni la locul de muncă, defecțiuni ale aparaturii, inclusiv de comunicare (calculator, telefon, card bancar, credite, etc.), afecțiuni legate de sănătate. Aspectele sunt generale, nu personale(harta natală). Câștigă cei care muncesc bine.

HOROSCOP TAUR. Venus și Lilith sunt în cuadratură cu Marte din zodia voastră. Dacă Venus și Lilith sunt în Vărsător este bine să vă feriți de avansurile șefilor ierarhici de la locul de muncă. Cum Lilith are aspect și influențe karmice este bine să înțelegeți că nu e bine să vă legați la cap fără să vă doară. Analiza karmică este cea care vă arată drumul corect în viață(carieră, bani). Sănătatea cere dietă studiată și mișcare afară.

HOROSCOP GEMENI Credința este cea care face diferența între Gemenii pozitivi și cei negativi, chiar dacă Mercur este o planetă neutră. Cum Mercur este Retrograd și rezonează cu Soarele și Neptun din Pești e bine să vă găsiți liniștea în lăcașele de cult și să respectați orânduirea cerească. Din câștigurile voastre trebuie să donați celor mai puțin norocoși- cuadratura pe zodii duble pe care o face acum alinierea de planete.

HOROSCOP RAC Cum această Zodie mai este numită și Zodia Cancerului, e bine să vedeți ce spital a făcut Gigi Becali(Rac) pentru bolnavii de cancer. Chiar dacă structura lui este de Berbec(Karma) și nu de Rac. Credința este punctul lui forte și o are de la mama sa. Cum Venus și Lilith sunt în Vărsător, e bine să fiți atenți cu cine vă combinați la locul de muncă, să nu aveți probleme. Sănătatea se vrea îngrijită!...

HOROSCOP LEU Unii au frică de Dumnezeu, alții nu au!... E perioada în care credința vă poate feri de accidente, incidente sau momente jenante, delicate. Deschideți ochii mari la relațiile de le aveți sau la cele pe care le puteți lega acum. Pasiuni ieftine pentru unii în amor- Lilith cu Venus în zodia opusă-Vărsător. Adevăratele pasiuni ascunse în dragoste trebuiesc studiate ca la carte, căci pot aduce nemurire și iubire în spirit.

HOROSCOP FECIOARĂ Este Zodia Fecioarei Maria și e bine de știut că nu trebuie să fiți Gică Contra. De ce? Pentru că Neptun(planeta credinței) este perfect aliniată acum cu Soarele(Astrul Zilei) și Mercur Retrograd. Evitați să criticați și să-I judecați pe cei din jur indiferent de zodia în care v-ați născut. O bârfă mică nu este un păcat, dar critica dură este!... Să nu vă lăsați călcați(e) în picioare de oricine, să dați replica.

HOROSCOP BALANȚĂ Unele native și nativi ale zodiei își fac de cap, cu Lilith și Venus Retrograd în sectorul astro-sentimental. Unii cu probleme karmice grave (păcate, lipsă de credință, destrăbălare) pot avea probleme cu sarcina și nașterea. Nu toate cele care poartă numele Sfântului Andrei sunt pozitive și protejate/ți de Sfântul acesta.

Mai multe, pe Kfetele.

Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close