Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP cu Mihai Voropchievici. Cele mai norocoase zodii la bani mulți în anul 2019. Racii vor fi zgârciți, Balanțele cheltuie cam mult

HOROSCOP cu Mihai Voropchievici. Cele mai norocoase zodii la bani mulți în anul 2019. Racii vor fi zgârciți, Balanțele cheltuie cam mult

HOROSCOP cu Mihai Voropchievici. Cele mai norocoase zodii la bani mulți în anul 2019. Racii vor fi zgârciți, Balanțele cheltuie cam mult
18 Ian 2019   •   12:20

HOROSCOP. Mihai Voropchievici a vorbit în emisiunea „Adevăruri ascunse”  de la Antena 3 despre zodiile care vor avea foarte mult noroc la bani în tot anul 2019.

HOROSCOP. „Anul 2019, înseamnă un an 3. Treiul este patronat de Jupiter. Dacă a venit Jupiter peste noi, ne uităm câte eclipse sunt. Românul se duce la partea financiară. Banii sunt din abundență. Anul ăsta ne învață să cheltuim. Atenționarea anului: este aducător de beneficii materiale, banii vin însă de voi depinde dacă îi economisiți sau îi terminați”, a spus Mihai Voropchievici. 

HOROSCOP Berbec - Sunt mult mai impulsivi. Banii vin, dar sunt doritori de a satisface niște dorințe. Se revarsă bogăția asupra lui. Să nu se repeadă. Încercați să vă ordonați banii.

HOROSCOP Taur - Este o fire foarte circumspectă. Este mare producător de bani. Începe să se întoarcă fața norocului spre el. Vor avea surplusuri de bani datorită unor oferte de muncă suplimentare. Va tinde din nou să stea să muncească mult. Tinde să strângă mai mulți bani. Tentația lui este să economisească. 

HOROSCOP Gemeni - Au atâtea resurse, atâta forță de exprimare. Comunicarea le aduce niște surse de venit suplimentare. Vor băga mâna mai des în buzunar. Ei când fac un cadou, vor să fie personalizat. Forța cuvântului este fantastică. 

HOROSCOP Rac - De multe ori sunt zgârciți. Vor tinde și ei să înceapă să iasă la cheltuieli pentru zona familiei. Vor dori o promovare. Vor niște lucruri durabile, rentabile. Au bani și din colaborări și din alte surse. Investițiile sunt foarte benefice. 

HOROSCOP Leu - Va cheltui pentru imagine, pentru confort. Propria persoană este mai presus. Răsfățul este pe primul plan. Pentru foarte mulți Lei care sunt singuri, există acea șansă a punerii ceva pe deget. Vor tinde să facă niște căsătorii cu oameni bogați. 

HOROSCOP Fecioară - Sunt oamenii care își asigură de două ori. Anul ăsta, vine o sursă de îmbogățire. Este un an al norocului, care vine ca recompensă pentru munca lor. Au muncit și muncesc în continuare. Vor încă să aibă banii pregătiți. Bani vor avea din colaborări multiple. Este un an benefic și pentru cheltuieți planificate. 

HOROSCOP Balanță - Sunt mai cheltuitoare. Anul ăsta vor tinde din nou să cheltuiască. Vin bani. Au comunicarea la ei. Prin comunicare, își atrage noi surse de venit. Trebuie să mai investească acolo unde a neglijat în anii precedenți. Trebuie să se mai facă și el un pic fericit. Trebuie să își îmbunătățească confortul și starea de spirit. 

HOROSCOP Scorpion - Anul ăsta, ca și în alți ani, sunt norocoși. Bani face foarte mulți din tot ce înseamnă zona serviciilor. Aveți grijă la bani. Vedeți unde puneți rezervele. Sunt supuși unor spionaje financiare. Surse de bani nu vin mai multe decât de obicei. Cât câștigați, atât cheltuiți. Atenție de unde vin bani! Încercați să păstrați un echilibru. Poate să cheltuiască mult pe niște călătorii.

HOROSCOP Săgetător - Vin banii din toate direcțiile. Prin excelență, trebuie să aibă ce cheltuii. Forța financiară vine din trei surse divine. Este zodia inteligenței peste măsură. Învățați legea schimbului!

HOROSCOP Capricorn - Toată viața muncește ca să agonisească. A venit perioada să ofere și celorlalți. Are o mulțime de șanse de a-și mări contul. Este un an în care ei trebuie să se miște intens. Trebuie să stea cu ochii pe toate oportunitățile. Știe că trebuie să aibă, trebuie să pună și trebuie să cheltuiască. 

HOROSCOP Vărsător - Va avea câteva lipsuri. Este un cheltuitor. Este un an în care trebuie să fie atenți la venituri și la surse de venit. Trebuie să își atragă surse de venit suplimentare, dar trebuie să iasă din starea de confort. 

HOROSCOP Pești - Nu știu să facă bani, dar anul ăsta vor avea bani și pentru distracție și pentru plăceri. Se scald în banii altora. Au niște oportunități. 

×
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close