Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP, cu Mihai Voropchievici. Zilele norocose ale lunii iulie pentru fiecare zodie

HOROSCOP, cu Mihai Voropchievici. Zilele norocose ale lunii iulie pentru fiecare zodie

HOROSCOP, cu Mihai Voropchievici. Zilele norocose ale lunii iulie pentru fiecare zodie
Sursa foto: foto: captura Antena 3
06 Iul 2019   •   19:55

HOROSCOP. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sâmbătă, la "Adevăruri ascunse", zilele norocoase ale lunii iulie 2019 pentru fiecare zodie în parte.

HOROSCOP BERBEC: Sunt foarte norocoși în luna iulie, dar nu excelează neapărat la capitolul bani. Zile norocoase: 17 și 24 iulie.

HOROSCOP TAUR: Stau bine pe toate planurile. Taurii singuri ar putea să întâlnească o persoană care să le dirijeze viața spre un curs mai diferit. Zile norocoase: 27 și 29 iulie.

HOROSCOP GEMENI: Stau mai prost la capitolul dragoste. Tot caută și nu găsesc ce vor. Își pot găsi iubirea pe 10 iulie. Zile norocoase: 19 și 28 iulie.

HOROSCOP RAC: Au o lună cu numeroase surprize, mai ales din partea partenerului. Zile norocoase 12 și 21 iulie.

HOROSCOP LEU: Leul are nevoie de multă răbdare pentru a-și rezolva toate problemele în această lună. Norocos prin excelență, zilele norocoase ale Leului sunt: 16 și 21 iulie.

HOROSCOP FECIOARĂ: Nici Fecioarele nu sunt ocolite de noroc, dar numai dacă vor munci din greu. Zile cu ajutor din partea Divinității: 11 și 28 iulie.

HOROSCOP BALANȚĂ: Balanțele căsătorite pot trece la o relație îmbunătățită, la un plan serios. Zilele cu încărcătură benefică: 8 și 9 iulie.

HOROSCOP SCORPION: Se vor înconjura de mulți oameni care îl vor ajuta la bunul mers al lucrurilor. Puncte forte: 12 și 14 iulie.

HOROSCOP SĂGETĂTOR: Săgetătorii ar putea ieși dintr-o situație care i-a deranjat. Norocul le surâde în 13, 19 și 20 iulie.

HOROSCOP CAPRICORN: Nu trebuie să se grăbească și vor rezolva lucrurile. Zilele benefice: 17 și 23 iulie.

HOROSCOP VĂRSĂTOR: Sunt mult mai încrezători în forțele proprii. Au noroc cu precădere pe 11 și pe 16 iulie.

HOROSCOP PEȘTI: E o perioadă puțin mai instabilă pentru Pești. Capitolul financiar începe să prindă contur. Zile norocoase: 7, 13 și 26 iulie.

 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close