x close

HOROSCOP, cu Minerva după Eclipsa de Lună. Sunteți copleșiți de sentimente profunde, atenție mare la ceea ce visați

17 Iul 2019   •   12:10
HOROSCOP, cu Minerva după Eclipsa de Lună. Sunteți copleșiți de sentimente profunde, atenție mare la ceea ce visați

HOROSCOP. Eclipsa parțială de Lună din 16 iulie. Luna Plină, de marți, 16 iulie 2019, are loc la 24 de grade 04 Capricorn și este conjunctă cu o eclipsă parțială de lună. De regulă, o clipsă de lună este una care vulnerabilizează, dar una parțială este și mai puternică datorită unei strânse conjuncții, la doar 2 grade și 13 cu Pluto. Reacțiile emoționale vor fi intense, comportamentul compulsiv și luptele pentru putere pot cunoaște exacerbarea care poate duce la criză.

HOROSCOP.  Eclipsa parțială de Lună conjunctă cu Pluto, spuneam că aduce emoții intense și comportament compulsiv. Dar mai aduce și potențialul unei crize personale care dezvăluie amintiri profund îngropate în inconștient și traume psihologice. În afară de luptele pentru putere, ne mai confruntă cu forme de abuz de putere, de manipulare, de gelozie și minciună. Vor fi scoase la lumină secrete întunecate și acest lucru este cauzat și de pătratul dintre momentul eclipsei și asteroidul Eris.

HOROSCOP.  Eris reprezintă arhetipul femeii luptăatoare, războinice și întărește cauza feministă, ceea ce sugerează că va aduce la lumină, cum spun eu, multe secrete întunecate și comportamente deviante. La rândul său, acest lucru va provoca conflicte și turbulențe și o transformare dramatică în relații, în societate și cultură.

HOROSCOP. La nivel personal, femeile în posturi de conducere, femeile cu putere de decizie, mamele singure s-ar putea confrunta cu abuzul sexual și cu misoginismul care să ducă în multe cazuri la confruntări juridice cu iz penal. La nivel social și cultural însă, se va intensifica atacul asupra autorității patriarhale.

HOROSCOP. Conjuncția unor stele fixe cu Soarele, cu Venus și cu Saturn evidențiază dragostea forțată, asociată cu devierile sexuale și comportamente cum sunt brutalitatea, violul, violența și cruzimea. Atacul asupra autorității patriarhale va duce la pierderea mândriei masculine. Astral, se mai sugerează că prin intrigi și expunere publică, poate izbucni un scandal la nivel național și de aici distrugerea reputației persoanei în cauză. Toate acestea vor intensifica lupta împotriva abuzului de putere. Reputația multor oameni va avea de suferit. Și se vor lansa chiar acuze greșite, nefondate. Repercusiunile acestei eclipse se vor resimți până la eclipsa inelară de soare din 26 decembrie. 

HOROSCOP. Nu există stele fixe majore în orbul eclipsei, dar Soarele este strâns talonat de steaua fixă Pollux din constelația Gemenilor. Aceasta adaugă o influență agresivă și distructivă prin Marte care face parte și el din clusterumul de planete din Rac.  

HOROSCOP. Ce aduce conjuncția cu Pluto

HOROSCOP. În primul rând, Luna în conjuncție cu Pluto aduce sentimente profunde iar ele ne pot copleși. O interacțiune cu cineva sau un eveniment personal poate declanșa o emoție îngropată profund în subconștientul nostru. S-ar putea chiar să fim obsedați de sentimentele noastre și să avem probleme de concentrare pe orice altceva. Visele, viziunile, impresiile psihice sau intuițiile pot avea o influență profundă asupra stării interioare. Interacțiunile cu femeile sau cu bărbații vor fi deosebit de intense și revelatoare.

HOROSCOP.  ntuiția poate fi corectă, dar procesele gândirii rațională și jedecata conștientă să nu fie posibilă. În relații, este posibil să fim nevoiți să facem față controlului și manipulării din partea altora – gelozia, învinovățirea, amenințările, intimidarea, violența sau auto-rănirea. Va trebui să transcedem dacă putem aceste emoții și comportamente provocatoare prin meditație, auto-analiză sau altă tehnică pentru ne ajută să înțelegem propriile sentimente dar și pe ale altora.

HOROSCOP.  Soarele în opoziție cu Pluto poate aduce un fel de criză a respectului de sine, o relație tensionată sau un eveniment deloc plăcut – abuzul de putere sau caracterul auto-distructiv al nativului și aici intră dependența sau încăpățânarea. Evenimentele pot include defectarea unor aparate de uz casnic scumpe, probleme cu mașins, furtul sau alte forme de violență.

Mai multe, pe Huff.ro.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati