Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP, cu Minerva pentru această săptămână. Vărsătorii o iau razna de tot cu cheltuielile, Gemenii pierd pe cineva apropiat

HOROSCOP, cu Minerva pentru această săptămână. Vărsătorii o iau razna de tot cu cheltuielile, Gemenii pierd pe cineva apropiat

HOROSCOP, cu Minerva pentru această săptămână. Vărsătorii o iau razna de tot cu cheltuielile, Gemenii pierd pe cineva apropiat
23 Oct 2019   •   11:06

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Minerva a prezentat previziunile astrelor pentru toată săptămâna.

HOROSCOP BERBEC Ești concentrat pe interacțiuni emoționale. Ai în minte pasiunea și intimitatea, dar și în inima ta. Relația personală tinde să ocupe rolul central. Poți lăsa în urmă prietenii sau persoanele dragi, dar o creștere financiară recentă, va face posibilă o nouă distracție.

Dacă vrei să obți cele mai bune rezultate într-o relație, este posibil să fie nevoie să cunoști  aspectele acesteia. Posibil să fie un dezechilibru al puterii în formatul său actual. Deschide calea pentru discuții pe acest subiect și poți obține o conexiune mult mai bună.

HOROSCOP Relațiile continuă să fie importante, dar la fel sunt și sentimentele privitoare la acestea, care se află adesea chiar în fața ta. Cu Mercur și Venus în Casa a 8-a, o zonă intensă a temei tale natale, poți deveni mai conștient de modul în care te simți în legătură cu cineva, iar acest lucru te-ar putea inspira să faci ceva, dacă este necesar.

HOROSCOP relații

HOROSCOP Cu Mercur în trigon cu Neptun visător, încă de luni, 21 octombrie marți cu un Pluto puternic în weekend, în Casa a 10-a a carierei, cineva ar putea să ți se pară ideal la prima întâlnire. Pe măsură ce trece săptămâna, ai putea începe să vezi tot mai multe defecte ale acestuia și pe care toată lumea le are, dar acest lucru te va readuce la realitate. Obligațiile pot continua acum pe o bază mai fermă și neapărat, legală.

O dispută recentă între tine și celălalt încă te deranjează. Ești îngrijorat de ceea ce înseamnă asta pentru viitorul relației voastre. Cel mai bun mod de a rezolva acest lucru este să fi sincer și ai inima deschisă. Un final poate fi inevitabil, iar împărtășirea unei temeri ascunse sau a unui regret ar putea ajuta la deschiderea drumului. Arătând puțină atenție în plus față de un șef sau o figură cu autoritate ar putea fi răsplătită semnificativ în viitor.

HOROSCOP Luna este în Leu marți, așa că vei dori să faci un picpe detectivul și să pui o mulțime de întrebări. În schimb, asigură-te că discuțiile voastre nu vor fi considerate interogatorii!

HOROSCOP Un sextil Venus – Saturn în prima parte a săptămânii, te face să vezi tot ce este posibil. Ceva ce nu credeai că se va întâmpla vreodată, ar putea avea loc acum.

HOROSCOP profesional

HOROSCOP Totul pare să stea nemișcat. Acesta este un moment bun pentru a-ți lua o zi liberă de la serviciu dacă nu o ai deja. Nici nu te deranja să te gândești la ceva legat de carieră. Planurile făcute acum nu se vor rezolva așa cum te aștepți.

Tu, mai mult decât majoritatea oamenilor, poți intui schimbarea care urmează să se întâmple. Multe idei bune au dus la crearea unor potențiale locuri de muncă. Lucrurile încep în sfârșit să curgă într-o direcție constructivă.

HOROSCOP Este un moment ideal pentru conferințe, instruire și călătorii pentru a-ți îmbunătăți perspectivele de angajare și interesele pe termen lung în ce privește, cariera. Dacă te împotmolești, cere sfatul experților. Situațiile complicate au nevoie de o atenție deosebită. Fii deschis să faci corecții.

HOROSCOP financiar

HOROSCOP Ești concentrat pe ideea de carieră și cum să te apropii de obiectivele tale. Îți dorești mai multă securitate în acest moment al vieții tale și un salariu cu care să știi că poți trăi confortabil. Deși acest lucru poate solicita asumarea unei mai mari responsabilități sau să lucrezi mai multe ore, ei, bine, ești pe cale să îți atingi obiectivele. 

Mai multe, pe Huff.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop Minerva
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close