Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP cu Minerva, pentru luna august 2019. Berbecii sunt mental în top, Balanțele au multe de spus

HOROSCOP cu Minerva, pentru luna august 2019. Berbecii sunt mental în top, Balanțele au multe de spus

HOROSCOP cu Minerva, pentru luna august 2019. Berbecii sunt mental în top, Balanțele au multe de spus
18 Iul 2019   •   13:23

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Minerva a prezentat previziunile astrelor pentru finalul lunii iulie și pentru luna august.

HOROSCOP BERBEC. Planifică-ți o călătorie în străinătate undeva unde ți-ai dorit să ajungi. Această experiență îți va lărgi viziunea asupra lumii și îți va permite să te reconectezi la un părinte. O restricție poate provoca o schimbare în direcția profesională. Transformarea carierei poate fi deja în curs de desfășurare. Investește în talentele pe care le ai sau în instruirea suplimentară pentru a te asigura că ești bine pregătit pentru această nouă oportunitate.

HOROSCOP Eclipsa parțială de Lună are loc pe axa Caselor a 4-a și a 10-a. Atenție la reputația profesională. Dacă vorbim despre persoane plublice este posibil să asistăm fie la arestări și acuze nefondate, fie iese la lumină ceva legat de viața intimă a acestora. Nu lua icio decizie care să vizeze profesia sau familia.

HOROSCOP  Ia-o ușor joi, totuși, ca un aspect destul de dinamic între Marte și Uranus deoarece te-ar putea provoca să te revolți împotriva unei situații care și se pare profund frustrantă. Dacă dorești o schimbare, este mai bine să o iei mai încet.

HOROSCOP În această săptămână, ar fi mai bine să nu faci prea multe. S-ar putea să te simți presat de responsabilități la locul de muncă și, dacă este așa, poate că este timpul să delegi din sarcini.

HOROSCOP relațional

Te simți creativ și încrezător în propriile forțe. Imaginația și fanteziile romantice te angajează. Ideile zboară și te poți exprima cu ușurință. Mental ești în top. Bucură-te de sentimentul de încredere în sine pe care o aduce asta. Dacă ești singur, cineva special te poate aborda acum. Dacă simți chimia, fă mișcarea, fii nebun, îndrăgostește-te din nou, dacă nu stai cuminte. Înconjoară-te cu oameni asemănători ție și vei profita de beneficiile acestora. Lasă pe cineva să îți atingă sufletul.

HOROSCOP Nu simți că trebuie să faci prea multe din cauza opoziției Soare-Saturn, influxurile fac să te scurgi efectiv, din punct de vedere energetic, la începutul săptămânii. Fă un  pas înapoi și așteaptă ca oamenii să se apropie de tine. Este un moment bun pentru a verifica și a reveni la cine ești tu. Nu uita că Mercur este retrograd.

HOROSCOP O altă opoziție, de data aceasta între Soare și Pluto, aduce tensiuni la sfârșitul săptămânii și probabil că vei fi mai gelos decât de obicei. Dacă ai ceva de care să fii îngrijorat, aceasta este încrederea în sine pentru că există riscul să cazi în extrema cealaltă. 

HOROSCOP Profesional 

HOROSCOP Finalizează lucrările pe care le ai săptămâna aceasta de făcut. Tendința ta ar putea fi să te obișnuiești cu acest ritm și este bine. În schimb, este important să faci toate conexiunile și să mergi până la capăt pentru a impresiona oamenii din jurul tău.

HOROSCOP Va fi ușor să îți exprimi sentimentele într-o manieră practică acum. Acest lucru te poate ajuta în orice profesie umană sau orientată spre oameni. Sunt zile excelente pentru cercetare sau o examinare atentă a oricăror rapoarte sau documente. Discută cu colegii care crezi că au idei bune, deoarece perioada poate aduce schimbări surprinzătoare și pozitive. Ai putea fi la o răscruce de drum în ce privește cariera. Nu îți fie frică să faci saltul. 

HOROSCOP Financiar 

HOROSCOP Este posibil să faci mai multe drumuri pentru a rezolva unele probleme legale. S-ar putea să fii însoțit de un șef sau de o autoritate, astfel încât să profiți la maximum de ocazia de a-ți exprima ideile. O problemă în construcții sau imobiliare ar putea cauza întârzieri în această săptămâna așa că fii flexibil, atât acasă, cât și pe drum.

HOROSCOP Anaizează înainte de a face orice achiziții de bunuri imobiliare sau de vehicule. Transformarea majoră a carierei este o posibilitate în această fază, atâta timp cât ești atent și deschis. E o săptămână de contradicții pentru tine. Aspectele îți permit să devi mai încrezător în cine ești cu adevărat și cum te vede lumea. Pe măsură ce îndoielile dispar, te poți concentra asupra a ceea ce contează. Cheltuielile cu familia și cu copiii nu sunt un lucru rău, dacă nu sunt excesive.

Mai multe, pe Huff.ro.

 

×
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close