Antena 3 CNN Horoscop Horoscop decembrie 2021, cu Cristina Demetrescu. Schimbare fundamentală pentru Capricorn, Scorpionii pot fi toxici

Horoscop decembrie 2021, cu Cristina Demetrescu. Schimbare fundamentală pentru Capricorn, Scorpionii pot fi toxici

Horoscop decembrie 2021, cu Cristina Demetrescu. Urmează o perioadă în care Capricornii pot trece printr-o schimbare fundamentală, în timp ce Scorpionii pot deveni toxici.

Horoscop decembrie 2021, cu Cristina Demetrescu. Schimbare fundamentală pentru Capricorn, Scorpionii pot fi toxici
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    28 Noi 2021   •   12:00

Horoscop decembrie 2021, cu Cristina Demetrescu pentru Berbec

Berbecii intră într-o perioadă cu schimbări majore. Sunt energici. Şi au energie, dar şi consumă foarte multă energie. S-ar putea să trebuiască să renunţe la câteva din acţiunile care în general le consuma energie ca să se ocupe de ceea ce este esenţial. Nu trebuie să cheltuie foarte mult atunci când simt că au anumite blocaje. Adică, nu trebuie să scoţi şi mai mult din buzunar pentru că blocajul ăla are şi el un sens. Există un tranzit în următoarea perioadă. Venus stă până pe 6 noiembrie în Săgetător, după care intră în Capricorn şi o să retrogradeze undeva pe 19 decembrie până pe 29 ianuarie şi până pe 29 martie, deci multă vreme de acum înainte, vreo patru luni, Venus, micul benefic, capătă rolul de mare benefic pentru că are un tranzit lung. Şi Berbecul va avea acest mic noroc pe Casa Carierei. Trebuie să se ocupe foarte mult de imagine, de profesie. Încă au doi ani de transformări profunde, dar şi o perioadă excepţională pentru a întreprinde câteva acţiuni pe cont propriu. Adică, pot şi pe lângă un job să mai dezvolte ceva. Se bucură de succes.

Horoscop decembrie 2021, cu Cristina Demetrescu pentru Taur

Planetele în Scorpion pentru zodia Taurului vor intra pe Casa Parteneriatelor sau mai clasic vorbind pe Casa Căsătoriei. Cine e însurat/măritat, acolo s-ar putea să existe nişte tensiuni. Cine nu, există riscul să fie puţin enervat sau agresat de către cei care au ceva cu Taurul sau îl zoresc, sau îl înghesuie cu termene, cu schimbări, pe care Taurul, zodie mai lentă din fire, le face în ritmul lui. Şi atunci apar nişte tensiuni parteneriale, dar cu aceste avertismente Taurul trebuie să se bucure de nişte planete foarte bune pe zona profesiei, pe zona carierei şi să profite cât mai mult de pe urma acestei perioade. Venus pentru ei intră pe o casă frumoasă, pe o casă a perspectivelor, a călătoriilor, a studiilor pentru cei care au idei de învăţământ, lucruri pe care vor să le înveţe şi vor să schimbe cumva cariera sau profesia. Pentru cei mai mulţi, e o veste bună pentru că în toată situaţia asta proastă, poate sunt Tauri care se întreabă dacă pot călători.

Horoscop decembrie 2021, cu Cristina Demetrescu pentru Gemeni

Gemenii sunt cei care au destinul, în continuare, până la sfârşit de an, pe zodia lor. În continuare se pot întâmpla chestiuni foarte importante legate de viaţa lor, de destinul lor, schimbări majore. Încă este Luna Neagră acolo şi va sta până în aprilie anul viitor. Mare atenţie la scăderea vibraţiei, la gânduri toxice, la comunicare, la ispite, la tot felul de căderi vibraţionale care ar putea să le lase un gust amar. Ei înşişi ar putea fi foarte vulnerabili la tot felul de informaţii toxice. Planetele din Scorpion intră pe Casa Sănătăţii pentru Gemeni, acolo trebuie să fie un pic mai atenţi. Este şi planeta Marte. Unora le poate aduce nişte tratamente un pic mai dure, chiar şi intervenţii chirurgicale. Pentru mulţi însă este un consum mare din punct de vedere profesional. Unii şi învaţă, şi muncesc în acelaşi timp şi ard destul de multă energie, motiv pentru care s-ar putea, pe crucile astea fixe, să intre într-un burnout, un fel de epuizare cel puţin în luna noiembrie. Atenţie că în următoarele două eclipse sunt şi ei implicaţi, chiar dacă eclipsa este pe Taur, dar axa destinului este pe axa Gemeni-Săgetător. Şi asta se întâmplă pentru ei pe zona relaţiilor. Din nou, cei care sunt căsătoriţi sau au parteneri, în următoarele două luni sunt mai vulnerabili.

Horoscop decembrie 2021, cu Cristina Demetrescu pentru Rac

Planetele din Scorpion vor intra pe Casa Copiilor, a Iubirii. Este o zonă destul de intensă emoţional, destul de pasională pentru unii, cu destul de multe ispite pentru că Marte agită destul de mult energia sexuală. Pentru unii însă, consumul ăsta emoţional nu îi mai lasă să gândeacă liber. Adică să gândească lucid. În general, Racul este genul de zodie care, atunci când emoţiile depăşesc cumva cota admisă, se pierd şi s-ar putea să facă greşeli în altă parte. Sunt într-o perioadă de transformare profundă. Este posibil să găsească surse de finanţare, să ia credite, să găsească câteva soluţii profesionale prin care să facă bani. Să nu se teamă de provocări pentru că asta s-ar putea să îi scoată din zona de confort, dar s-ar putea să îşi rezolve multe alte probleme, chiar şi de sănătate, care sunt mai costisitoare şi în care nu au investit pentru că au spus că sunt scumpe. Şi ei trebuie să fie atenţi la sănătate, eclipsele sunt pe axa sănătăţii.

Horoscop decembrie 2021, cu Cristina Demetrescu pentru Leu

Leul, în perioada următoare, poate să fie destul de preocupat de familie, de patrimoniu, unde acolo unde intră Marte. În tot cazul, Scorpionul aduce schimbări pentru următoarea peroiadă. Sunt anunţate schimbări pentru Lei. Pot să schimbe casa, pot să schimbe ceva în casă, pot să schimbe nu neapărat de confort, ci de ceea ce simt. Unii au nevoie de o schimbare. Sunt unele discuţii cu familia, apar tensiuni pe cruce fixă între mama şi tata, între copii şi părinţi, probleme de generaţie. Sunt implicaţi mai mulţi membri de familie. Şi pe zona conjugală, pentru Lei, încă de la începutul anului sunt anumite probleme. Unii le tot amână, dar acolo este Saturn, deci dacă te aşezi la masa tratativelor până la urmă găseşti o soluţie şi nu trebuie să arunci în aer nici familie, nici căsnici. Până la urmă se pot găsi soluţii pentru că este şi Jupiter acolo. Pentru ei, Venus în tranzit mai lung intră pe Casa Sănătăţii, şi a serviciului, adică sunt Lei care îşi vor găsi soluţii medicale, dar pot schimba şi ceva în primăvara anului viitor în legătură cu serviciul lor, mai ales că urmează o perioadă de creştere pentru Lei din punct de vedere profesional şi trebuie să profite.

Horoscop decembrie 2021, cu Cristina Demetrescu pentru Fecioară

Pentru zodia Fecioarei este foarte importantă comunicarea în perioda următoare. Ei, cu planeta Marte pe comunicare, s-ar putea să intre în tot felul de conflicte de comunicare. Dacă sunt avertizaţi şi ştiu că stau pe o energie mai agitată încearcă să mai lase de la ei. Nu trebuie să amplifici orice discuţie. S-ar putea să aibă discuţii şi cu şefii, şi cu colegii. Adică, sunt din mai multe locuri provocaţi şi îşi vor pune întrebarea dacă nu cumva cineva le face rău. Fecioarele vor începe o investigaţie din punctul acesta de vedere şi firul îi va conduce că acolo este sunt nişte forţe conjugate, care au complotat împotriva lor. Dar pentru ele, Venus intră pe o casă bună, în Capricorn, zodie compatibilă cu Fecioara şi asta înseamnă iubire, copii, sentimente, creativitate şi se pot destinde mult mai mult sau pot căuta soluţii. Această constrângere, şi asta o spun pentru toată lumea. Crucea fixă ce face, te strânge bine de tot, nu îţi mai dă soluţii pe anumite locuri ca tu să sublimi ceva bun din tine. Şi pentru Fecioare, ca şi pentru alte zodii, soluţia vine în perioada următoare de la Venus în Capricorn.

Horoscop decembrie 2021, cu Cristina Demetrescu pentru Balanţă

Pentru zodia Balanţei, foarte multe preocupări despre bani. Balanţa este o zodie destul de cheltuitoare, poate să cheltuie foate mult. Aş spune, cu Marte, pot fi cheltuieli la care nu poţi renunţa, nişte facturi de plată care sunt destul de mari. Se creează nişte frustrări din acest punct de vedere pentru că vin şi sărbătorile de iarnă şi simt că depăşesc bugetul, dar sunt şi nişte mofturi, un fel de sarea şi piperul vieţii, adică nu pot să trăiesc fără anumite chestii care sunt de firmă. Venus intră pe Casa Casei, motiv pentru care unele dintre cheltuieli s-ar putea să fie realizate pentru a decora o casă, pentru a amenaja o casă. Poate că această casă le va aduce nişte bani în viitor sau poate fac o investiţie. Dar undeva în perioada asta cheltuielile sunt cam mari. Nu este o perioadă foarte bună pentru Balanţe pentru a călători în afara graniţelor ţării. Asta nu înseamnă că nu poţi să călătoreşti, poţi să călătoreşti. Planetele sociale, în continuare sunt foarte bune pentru zodia Balanţei, undeva din Vărsător îi ajută să găsească dragostea, căi de exprimare care să le ajute să fie transformate şi în bani, în bussiness-uri.

Horoscop decembrie 2021, cu Cristina Demetrescu pentru Scorpion

Scorpionii stau mai bine pentru că, atât timp cât Soarele intră în zodia lor şi Marte, care este patronul lor. Un Marte în Scorpion, un Soare în Scorpion, un Mercur în Scorpion, chiar îi face protagoniştii următoarei perioade. Deocamdată, nu de Săgetător îmi fac griji, cât îmi fac griji de aspectele care sunt în momentul de faţă în zodia Scorpionului pentru că asta va crea anumite schimbări şi anumite turnuri. Ce vorbim de decembrie încolo, deja vom avea o situaţie care schimbă lucrurile pentru toată lumea. Şi atunci, Scorpionul este un mobilizator destul de mare în foarte multe direcţii. Atenţie că sunt Scorpioni cu înaltă vibraţie, dar sunt şi Scorpioni cu foarte joasă vibraţie şi nu toţi Scorpionii cu Marte în Scorpion vor face bine. Foarte mulţi vor face rău şi foarte mulţi vor face victime în jurul lor. Atenţie mare cum ne folosim această energie. Scorpionul este în energie pe acest Soare şi pe acest Marte, dar planetele sociale fiind căzute pe harta lor, felul lor de a ridica în această perioadă este destul de toxic. Un Scorpion, în această perioadă, ar trebui să îşi vadă de casă, de familie, de preocupările personale, să dezvolte ceva în ograda lui. În niciun caz să devină un fel de lider pentru ceilalţi pentru că este toxic. Cheltuieli poate aduce următoarea perioadă pentru Scorpioni, iar într-un alt context, o vibraţie mai bună cu Venus în Capricorn care durează foarte mult îi poate ajuta să scrie, să comunice, să vorbească, să predea, să facă cursuri, să ia autorizaţii, să ia examene.

Horoscop decembrie 2021, cu Cristina Demetrescu pentru Săgetător

Pentru că vorbim în perioada asta de plantele în Scorpion, atenţie la sănătate, conflicte, pot să îşi atragă şi duşmani. Din data de 22 noiembrie, Soarele va trece în zodia lor ceea ce va fi mult mai bine, l-au şi avut pe Venus până acum, îl mai au până pe 6 noiembrie, după care Venus, multă vreme, va intra pe o casă financiară pentru Săgetători şi le va aduce bani, profituri. Mai mult celor independenţi. Celor care au salariu fix pot negocia, mai ales că Venus va retrograda între 19 decembrie şi sfârşit de ianuarie. Chiar dacă nu obţii din prima, obţii din a doua. Eclipsele pentru ei stau pe axa relaţiilor, atenţie cei care sunt căsătoriţi sau au parteneriate sau au procese. Nu sunt atât de bune eclipsele şi agită spiritele, dar eu zic că perioada noiembrie şi pentru ei este delicată cu sănătatea, cu sănătatea celor din jur.

Horoscop decembrie 2021, cu Cristina Demetrescu pentru Capricorn

Capricornul, în primul rând, îl are pe Venus. Din micul noroc se transformă în marele noroc pentru că are o perioadă lungă, indiferent dacă retrogradează sau nu. Asta înseamnă că este un noroc pe care Capricornul poate să îl aştepte până la sfârşit de lună martie şi atunci: proiecte noi, idei noi, imagine nouă, se pot ocupa de artă, de lucruri care sunt pe placul lor. Iar această casă a hobby-urilor, în momentul de faţă, este tranzitată de planetele în Scorpion, ceea ce înseamnă că în viaţa lor se poate schimba ceva fundamental. Dacă nu se schimbă, măcar să pună accentul pe ce le place şi ce vor să facă, poate, anul viitor. Poate vor să investească în ceva pe care îl aşteaptă anul viitor. Este foarte bună harta pentru Capricornii care vor să devină independenţi, antreprenori, dar care încă mai ezită. Eclipsele le vor avea undeva pe o zonă legată de constrângeri, legată de oamenii cu care pot să lucreze.

Horoscop decembrie 2021, cu Cristina Demetrescu pentru Vărsător

Vărsătorul este, cum spuneam de anul trecut, un fel de vedetă a anului, cu Saturn, cu Jupiter. De ei depinde toată chestia asta. Multe lecţii de învăţat. Saturn poate să îi dea puţin şi cu capul de pereţi pentru că, până la urmă, Saturn este o planetă complicată care vrea să te înveţe din ce vrea el, nu din ce vrei tu. Dar poţi şi tu să îl păcăleşti dacă pui mâna pe carte. Dacă vreau să îl păcălesc pe Saturn mă apuc de învăţat ceva, nu contează ce. Şi nu mai vine el cu ce vrea el în viaţa mea. Jupiter însă, este planeta norocului şi ţine de ideile lor, de proiectele lor. Până în decembrie trebuie să caute, să găsească chiar şi cei care sunt în ani terminali de studenţie, să îşi caute de lucru, să îşi rezolve problemele. Scorpionul pentru ei se află pe Casa Carierei, a puterii, a şefilor, a realizării profesionale sau sociale. Venus le aduce multă linişte, le aduce odihnă, au scăpat de probleme. Întotdeauna, un Venus pe casa 12 aduce iubiri secrete. Luna Neagră pe Casa Iubirii aduce şi ispite, iar Vărsătorul, mare lui ecuaţie este că trebuie să aleagă între cel bun şi cel rău.

Horoscop decembrie 2021, cu Cristina Demetrescu pentru Peşti

Urmează, din nou, din 29 decembrie, să intre Jupiter în Peşti. Ceea ce înseamnă o speranţă, o lumină. Şi eventual să încerce să nu mai rateze aceste ocazii. Au fost foarte mulţi în vara asta care au ratat tranzitul lui Jupiter în Peşti pentru că Jupiter, din zodie dublă intrând în tensiune cu axa destinului de pe zodie dublă, care iată, de data aceasta va face eclipse între carieră şi familie. O serie de tensiuni care apar acolo în sensul că ei nu ştiu între ce şi ce să se împartă. Un Jupiter în tensiune cu axa destinului poate face să ratezi oportunităţi. Le ai, le vezi, dar ţi-e frică sau accepţi în continuare rolul de prizonier. Deocamdată, le este favorabil pentru sănătate. Multora, Saturn nu le-a fost favorabil pentru sănătate. Sunt Peşti care au avut un an foarte greu din acest punct de vedere. Pentru că sunt într-o perioadă de finalizat cicluri, sunt unii care finalizează cicluri de viaţă, care sunt foarte bolnavi sau foarte în viaţă. Dar, repet, Saturn este o lecţie sublimabilă. Depinde de tine, de subconştientul tău şi de relaţia cu Divinitatea. Foarte importantă relaţia cu Divinitatea în următoarea perioadă. Ca şi transformare în următoarea perioadă Scorpionul stă pe Casa Credinţei. O fi un ateu care trece la credinţă, o fi un sceptic care se schimbă şi se duce într-o direcţie mai bună pentru a face lucruri bune. Deci, ieşirea din prizonierat a Peştilor, închizi un ciclu, închizi o datorie, te împaci cu cineva, ierţi pe cineva.

×
Subiecte în articol: Horoscop Cristina Demetrescu
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close