Antena 3 CNN Horoscop Horoscop februarie 2023, cu Mariana Cojocaru. Scorpionii au adunat păcate karmice, Peştii au un destin la răscruce

Horoscop februarie 2023, cu Mariana Cojocaru. Scorpionii au adunat păcate karmice, Peştii au un destin la răscruce

Horoscop februarie 2023, cu Mariana Cojocaru. O lună februarie bună pentru unii, dar mai puţin bună pentru o altă parte a nativilor, a spus astrologul Mariana Cojocaru, după ce a analizat harta astrală.

Horoscop februarie 2023, cu Mariana Cojocaru. Scorpionii au adunat păcate karmice, Peştii au un destin la răscruce
Sursa foto: Antena Stars/pixabay.com
de Georgiana Adam    |    23 Ian 2023   •   12:00

Scorpionii au adunat păcate karmice, Leii au parte de cumpene care vizează latura sentimentală, iar Peştii au un destin la răscruce - de asta au parte nativii luna următoare, a rezumat astrologul Mariana Cojocaru.

Horoscop Mariana Cojocaru, pentru Berbec

La Berbec există un cuvânt-cheie foarte important pentru luna luna aceasta, februarie. Îi spun eu dilemă. Au tot felul de dileme în luna aceasta. Practic, mulți vor vrea să înțeleagă în primul rând pe zona carierei, de ce nu se dezvoltă anumite lucruri, dacă au ales corect, de ce sunt anumite blocaje pe zona de business, dacă au ales corect calea pe carieră sau nu au ales corect. Și atunci aceste cuadraturi te pun în niște situații de multe ori nu foarte plăcute. Dar noi venim pe pământ cu un scop: să știm cum să înțelegem și să știm cum să îndepărtăm aceste piedici care se ivesc. 

Citeşte şiHoroscop rune 23-29 ianuarie 2023, cu Mihai Voropchievici. Peştii primesc mesaj de la forța divină, Vunjo apare la Fecioare

Horoscop Mariana Cojocaru, pentru Taur

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Taurii au în luna februarie bariere karmice, există tot felul de momente care nu sunt de aici de colo și nu sunt ușoare. Nu e o lună bună. Dar dacă tu acolo ai lucruri pe care nu le-ai înțeles sau nu le-ai rezolvat sau nu le-ai descifrat legate de karma ta, referitor la viețile anterioare, spre exemplu, nu ți se întâmplă un lucru pe care tu ți-l dorești foarte mult și din suflet, trebuie să ştii că cheile sunt în viețile anterioare. Taurii trebuie într-o astfel de perioadă să se gândească unde sunt neîmpliniți, nemulțumiți și de ce s-a ajuns în situația respectivă. O explicație este sigur legată de viețile anterioare. Dacă nu mai sunt tocmai tineri, atunci pot să fie despre trecutul din viața aceasta, unde au mai existat încercări, blocaje, lucruri care au rămas în stand-by, nu le-au rezolvat pentru că a trecut timpul, a trecut axa karmică și tu zici "a trecut, lasă așa". Dar ei trebuie să fie atenți la lucrurile nerezolvate, pentru că ele nu pot continua așa. Și explicația cea mai concretă: ei sunt trecuți de 60 de ani sau de 50 de ani, nu le rezolvi, le iei în viața viitoare. Cum îți sună? 

Horoscop Mariana Cojocaru, pentru Gemeni

Gemeni au o lună februarie tensionată, pentru că acolo este Marte în mers direct, este o zonă în care partea sentimentală se duce către Enigma Otiliei. Adică ai vrea să înțelegi, ai vrea să rezolvi chestiuni care sunt de suflet sau de familie și, practic, cadrul astral e foarte strâmt. Ești constrâns și nu știi cum să faci. De ce cu o persoană cu care te înțelegeai, acum parcă lucrurile nu mai sunt la fel, comunicarea nu mai este la fel de pozitivă și de constructivă cum funcționa odată. Gemenii în astfel de perioade se vor orienta către ceva care să le aducă un strop de speranță. Când mă refer la această speranță, mă refer la o cale mai bună de comunicare cu cei din jur. Și întrebarea-cheie este de ce nu mă înțeleg cu partenerul, partenera de viață? De ce au apărut disensiuni între mine și familia de origine? La alții se duce direct pe business - dacă până mai ieri se înțelegeau cu cineva, acum nu înțeleg de unde apar disensiuni, tensiuni pe zona de carieră, unde în continuare pot să apară anumite schimbări. Mă refer la job, mă refer la contracte care pot ține de o altă localitate sau de o altă țară. 
tensiuni in zona de cariera, parteneriate.

Horoscop Mariana Cojocaru, pentru Rac

Pentru Raci, se conturează tot soiul de antiteze. Prin urmare, antitezele acestea îi pot lua la întrebări pe Raci, în sensul în care zona de colaborare, de parteneriat, colectiv, de muncă mă mulțumește, zona de carieră pentru va rămâne destul de agitată, de tensionată. Acum, pe demersurile acestea noi pot înțelege, pot merge către o linie personală, individuală, în așa fel încât satisfacțiile să fie altele. Deci vorbim de o satisfacție interioară, de o stare de mulțumire pe care o caută cu nesaţ. Atenție, nu zic cu disperare, ci cu nesaț. Și atunci trebuie să fie atenți la perioada următoare, în ce investesc, cum investesc, şi nu la zona financiară, ci mai degrabă la partea lor afectivă și emoțională, pentru că acolo e sensibilitatea lor psiho-emoțională. Ei pun suflet mult în așa ceva şi, atunci, în momentul în care așteptările nu sunt pe măsură, deja te întrebi unde se duce - spre zona matrimonială, spre business, spre carieră, spre familie, spre copii? Și diferă, pentru că fiecare are astrograma lui.

Vezi şi: Horoscop pentru 2023, cu Cristina Demetrescu. Zodiile care au noroc tot anul

Horoscop Mariana Cojocaru, pentru Leu

Leii au o lună februarie cu tot soiul de cumpene presărată. E o perioadă cu încercări, cu aspectele karmice foarte grele și foarte complexe. În primul rând este vizată latura sentimentală, în primul rând pentru că Lilith este considerată planeta ispită și pentru că aici se pot întâmpla lucruri. Tot ce ține de relații afective, emoționale la unii se pot duce pe zona matrimonială, la alții pe zona sentimentală, că nu toți sunt căsătoriți, la alții se pot duce pe relațiile de familie. Deci, pot apărea lucruri care nu sunt simple și care se pot complica în următoarele luni. În astfel de situaţii, Leii trebuie să fie cu mare băgare de seamă, vigilența trebuie să fie maximă și nu mă refer numai de sfera aceasta sentimentală, ci şi la zona de sănătate cu afecțiune ascunse, stare latentă, care pot să izbucnească în orice moment, care nu dau semne. Deci prudență la sănătate mare de tot la sănătate, există risc de accidente, există risc de disensiuni pe zona de carieră, de business, deci e o zonă conflictuală. Deci practic ei trebuie să fie atenți la toate aspectele și să fie prudenți. 

Horoscop Mariana Cojocaru, pentru Fecioară

Fecioarele au o lună februarie destul de confuză. În primul rând, discutăm de o zodie dublă, deci e de la sine înțeles că se poate ajunge la o astfel de zonă de confuzie. Dar Fecioarele, în general, sunt foarte pragmatice și foarte logice. Aleg ori varianta A, ori varianta B din zodie și nu prea stau în zona aceasta de mijloc. Februarie vine cu oarecare confuzie în zona sentimentală și afectivă. Pe zona amoroasă pot să apară tot soiul de provocări care să le pună într-o situație care nu le este tocmai conformă cu planul de viață şi atunci Fecioarele, în luna februarie, se vor gândi, pe de o parte, la planul afectiv, sentimental, amoros, familiar și pe urmă se vor gândi la partea care ține de carieră, de loc de muncă, de schimbările care se produc într-o astfel de sferă, la alegerile pe care trebuie să le facă, pentru că, fiind confuzi, nu știu dacă să aleagă varianta A ori B. 

Horoscop Mariana Cojocaru, pentru Balanță

Balanța este în primul rând zodie de aer. Soarele va fi în februarie într-o zodie de aer, ca și a lor. Asta e o veste bună și e un soi de liniște dinaintea furtunii, că pe urmă încep schimbări majore la Balanță. În luna februarie se simt un picuț dezorientate. Se spune că au tendința în luna februarie în plan relațional, să vadă mai mult partea plină a paharului decât partea goală. 

Horoscop Mariana Cojocaru, pentru Scorpion

Scorpionii în luna februarie au marcaj legat de blocaje. Aș spune că acolo este karma negativă, unii ar spune că reprezintă un nou început, dar din punctul meu de vedere, un ochi râde, altul plânge. De ce? Pentru că sunt zodii fixe, foarte greu renunță la ceea ce credeau ei că au construit sau că au realizat. Uranus are o perspectivă pozitivă din multe puncte de vedere, dar foarte mulți Scorpioni nu înțeleg și nu-i înțeleg mesajele. Trebuie să ai o structură uraniană ca să vezi perspectiva pe care o astfel de planetă ți-o oferă. În astfel de situații, unii Scorpioni se vor resemna, alții vor suferi cumplit. Cei care au adunat păcate karmice în viața aceasta le vor simți ca tinichelele de coadă. Alții vin cu lucruri nerezolvate din viețile anterioare și acum trebuie urgent să găsească soluții pentru a le înțelege și pentru a le rezolva, deci analiza karmică este o chestiune mult mai complexă decât putem noi discuta. Şi perspectiva aceasta vine cu ceva nou, în sensul că unii vor dori o independență în carieră, în business și nu știu cum să pășească pe un teren atât de subțire, de gheață. 

Horoscop Mariana Cojocaru, pentru Săgetător

Săgetătorii au restanțe în luna februarie care trebuie încheiate, rezolvate. Unii au început mai multe lucruri, s-au dus numai către unele și pe altele le-au lăsat, le-au abandonat. Trebuie să se întrebe de ce au abandonat, dacă sunt importante, dacă au o importanță vitală pentru destinul și devenirea lor, pentru că e o chestiune de destin, și nu de soartă la ei. Și vizează zona sentimentală, zona carierei, relațiile cu familia, chestiuni nerezolvate, inclusiv de acte, datorii. Deci atenția trebuie să fie distributivă și mai ales trebuie să înțeleagă de ce s-a ajuns în situația respectivă. De multe ori nu prea pot să dai recomandări Săgetătorilor, pentru că la ei, ce-i în gușă și în căpușă, adică fac numai ce-i taie capul. Deci nu mă aventurez să dau sfaturi la niște nativi care trebuie să gândească înainte de a acționa.
Lecţii de viaţă necomunicate, nedescifrate

Horoscop Mariana Cojocaru, pentru Capricorn

Pentru Capricorni, luna februarie vine cu tot soiul de lecții de viață. De ce? Pentru că ei sunt foarte atenți, foarte cumpătați, foarte studioși. Deci februarie aduce lecții de viață interesante și importante. Trebuie să fie atenți cum bagă cornițele la înaintare, în așa fel încât să nu-i rănească pe alții. Trebuie să fie atenți ce și cum comunică, cum se expun sau se supraexpun într-o lună februarie, trebuie să fie foarte centrați pe chestiunile de siguranță, pământene, relația de familie, relațiile din afara casei, de business, pentru că Mercur te provoacă pe zona carierei, pe zona businessului, să iei anumite decizii care pot să fie pe termen scurt sau pot să aibă grad de risc foarte mare. Și, atunci, Capricornul trebuie să se focuseze mai mult, în așa fel încât perioada să nu-i distragă atenția de la misiunea cu care au venit pe pământ, de la misiunea lor karmică.

Pe acelaşi subiect: Horoscop 2023, cu Mariana Cojocaru. Karmă bună pentru Tauri, Vărsătorii primesc semne de la Univers

Horoscop Mariana Cojocaru, pentru Vărsător

Pentru Vărsători, februarie va fi reanalizare, pentru că Soarele în Vărsător vine cu un plus de energie pozitivă, constructivă. Dacă în ultimii 2-3 ani și-au atins anumite obiective, dacă nu și le-au atins, se întreabă de ce nu și le-au atins? Ei pot să zică că sunt mulțumiți în plan sentimental, dar astrograma ascunde altceva și secretele astea îi ajută, pentru că ei bănuiesc că ceva nu e ok, dar nu-și dau seama. Pe de o parte, pentru că poți să-ți înțelegi mai bine parteneru, deci nu e de rău, pe de altă parte și ascunde în așa fel încât în timp ar putea să-ți cauzeze ție niște probleme pe care tu doar le bănuiești. Nu-ți dai seama că ele să pot materializa în timp. Deci sunt aspecte complexe, extrem de complicate pentru mulți, pentru că ele trebuie descifrate. 

Horoscop Mariana Cojocaru, pentru Peşti

Nativii Pești se vor simți în luna februarie destul de provocați. Deci e o lună cu provocări, este un destin la răscruce. La unii chiar au izbucnit deja și mă refer la zona familiei, la alții pe zona profesională, carieră, business, străinătate. La fel, e o lună în care Peștii se vor gândi dinainte dacă tot ce simt ei ca trăiri, ca evoluție spirituală, sunt pe calea corectă, evoluția spirituală însemnând foarte mult pentru nativi Pești. Ei trebuie să se înțeleagă în profunzime de ce au anumite vise premonitorii, unele pot fi cu semnale din viețile lor anterioare, a spus astrologul Mariana Cojocaru, duminică, la Antena Stars.

×
Subiecte în articol: Horoscop Mariana Cojocaru
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close