Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP final de luna IUNIE 2019. Nimic nu este ceea ce pare - Cariera FECIOARELOR înflorește

HOROSCOP final de luna IUNIE 2019. Nimic nu este ceea ce pare - Cariera FECIOARELOR înflorește

HOROSCOP final de luna IUNIE 2019. Nimic nu este ceea ce pare - Cariera FECIOARELOR înflorește
27 Iun 2019   •   10:09

HOROSCOPUL saptamanii 24 - 30 iunie aduce schimbari uriase de perceptie pentru zodii.

HOROSCOP BERBEC - Incepi sa vezi lumea intr-un mod mult mai romantic decat o faci de obicei. Cu toate acestea, faci promisiuni pe care nu le poti tine. Este o saptamana buna pentru creatie, asa ca foloseste-ti imaginatia. 

HOROSCOP TAUR - Iti sta gandul doar la bunurile materiale pe care le-ai putea dobandi in aceasta saptamana. Ai grija sa nu faci cumparaturi pe care le-ai putea regreta mai tarziu. Gandeste-te bine inainte de a lua orice decizie. 

HOROSCOP GEMENI - Atragi atentia oriunde ai merge. Din aceasta cauza, ai putea fi mai critica decat iti imaginezi. Ai grija sa nu te ingrijorezi prea tare in legatura cu imperfectiuni care nu exista. 

HOROSCOP RAC - Esti intr-o lume magica in aceste zile si ai putea sa nu iti mai exprimi sentimentele asa cum o faci de obicei. Asigura-te insa ca mintea ta nu devine un haos de ganduri irationale. Concentreaza-te doar pe ce este real. 

HOROSCOP LEU - Gandesti mai clar ca de obicei si incepi sa te exprimi asa cum simti. Ai putea sa analizezi totul mult mai bine si vei reusi sa faci o multime de lucruri cu viata ta. Te simti sociabila si gata sa interactionezi mai mult cu cei din jur. 

Continuarea AICI.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii fecioara
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close