Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP GEMENI pentru vara lui 2019, cu Minerva. Vă dați seama zilele acestea cine vă sunt adevărații dușmani, puțină meditație nu strică!

HOROSCOP GEMENI pentru vara lui 2019, cu Minerva. Vă dați seama zilele acestea cine vă sunt adevărații dușmani, puțină meditație nu strică!

HOROSCOP GEMENI pentru vara lui 2019, cu Minerva. Vă dați seama zilele acestea cine vă sunt adevărații dușmani, puțină meditație nu strică!
24 Iun 2019   •   18:15

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Minerva a prezentat previziunile astrelor pentru vara acestui an.

HOROSCOP GEMENI Pe măsură ce intri în vară, înveți cine sunt prietenii tăi și cine îți este dușman. Nu toate acestea pot fi ușoare, dar fii recunoscător că poți consolida prieteniile care contează. Fii deschis la realizările bruște sau la visele ciudate care trezesc idei subconștiente care te împiedică să progresezi. Acestea trebuie să fie dezrădăcinate conștient. Este timpul să depui eforturi reale pentru a te alătura celorlalți, atât la locul de muncă, cât și în viața personală. Sunt foarte prietenoși și își vor face o plajă cât mai largă de prieteni și cunoștințe în această vară. Undeva în luna august va deveni mai conștient de limitele și punctele sale nevralgice.

HOROSCOP Știe ce poate să facă, dar știe și unde nu este tare. Învață să-și ia niște măsuri de preacauție. Este o perioadă de testare, dar să nu dispere, conștiința i se intensifică, sentimentele de restricție sau de limitare nu vor dura, până după 20 august. Să nu facă achiziții inutile, trebuie să se limiteze la a-și cumpăra strictul necesar, lucruri de care au nevoie. Să evite întâlniri în care se discută bugete, cheltuieli sau alte probleme financiare, pentru că ei nu au capacitatea aceea de a da o idee bună. Unele practici spirituale îl pot ajuta, meditație, plimbări în aer liber, îl ajută să se relaxeze și îi pune creativitatea în mișcare. Ei sunt foarte buni imaginitativi, sunt foarte buni matematicieni, dar la fel de buni pot fi scriitori, scenariști, regizori de film. Să facă exerciții de concentrare a atenției. 

HOROSCOP MINERVA pentru vara lui 2019. Săgetătorii au parte de pasiune, Peștii sunt extraordinar de creativi

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close