Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Ce au fost zodiile într-o viață anterioară, horoscop cu Mihai Voropchievici. Racii au fost lideri, Gemenii au avut o viaţă grea

Ce au fost zodiile într-o viață anterioară, horoscop cu Mihai Voropchievici. Racii au fost lideri, Gemenii au avut o viaţă grea

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit la „Adevăruri ascunse” ce fel de experiențe au avut zodiile într-o viață anterioară. 

Ce au fost zodiile într-o viață anterioară, horoscop cu Mihai Voropchievici. Racii au fost lideri, Gemenii au avut o viaţă grea
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    29 Iun 2019   •   19:40

HOROSCOP BERBEC. A fost blândă, bună, timidă și cineva a profitat. S-a iubit cu un avocat care era cam absent și o cam înșela. Acum își ia revanșa. 

HOROSCOP TAUR. Dacă acum e cerebrală și o fire liniștită, în viața anterioară era foarte zbuciumată. A murit devreme și violent probabil, în timp ce era fugărită de poliție. S-a iubit cu un tâlhar din SUA.

HOROSCOP GEMENI. Descurcăreață și isteață, femeia Gemeni a avut o viață grea în trecut. Dacă acum e prietenoasă, în viața anterioară a suferit de foamete. S-a iubit cu un muncitor într-o fabrică de motoare cu abur. 

HOROSCOP RAC. Acum sunt intuitivi, sensibili, dar femeia Rac a fost în viața anterioară lider, hotărâtă. S-a iubit cu șeful satului. 

HOROSCOP LEU. Orgolioasă și centrată pe propria persoană, într-o viață anterioară a trăit în bogăție. A fost o curtezană frumoasă și deșteaptă. 

HOROSCOP FECIOARĂ. E mofturoasă, critică, nu-i convine nimic pentru că în viața anterioară și-a dorit să aibă mai mult noroc și succes și n-a avut. 

HOROSCOP BALANȚĂ. Nesigură și uneori lipsită de chef, și-a trăit viața anterioară muncind încontinuu. În această viață se odihnesc. 

HOROSCOP SCORPION. Senzuale și foarte sigure pe ele, femeia Scorpion a învățat în ultimele trei vieți cum să se poarte cu bărbații pentru a obține tot ce vrea. 

HOROSCOP SĂGETĂTOR. Nu a fost întotdeauna gata de aventură. În altă viață a trăit ca bibliotecară la Roma. 

HOROSCOP CAPRICORN. Calculată și serioasă, într-o altă viață a avut parte de prea multe aventuri obositoare, costisitoare. 

HOROSCOP VĂRSĂTOR. Dinamice și în pas cu moda, în viața anterioară a trăit fără pic de mondenitate și viață modernă. 

HOROSCOP PEȘTI. Sensibile, romantice, într-o altă viață a furat foarte multe inimi iubindu-se cu mulți nobili. 

×
Subiecte în articol: Horoscop Mihai Voropchievici
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close