Antena 3 CNN Horoscop Horoscop iulie 2022. Fecioarele au o viață socială intensă, Săgetătorii pun la punct stratageme financiare de succes

Horoscop iulie 2022. Fecioarele au o viață socială intensă, Săgetătorii pun la punct stratageme financiare de succes

Horoscop iulie 2022. Principalele evenimente astrologice, cu un impact major în horoscopul lunii iulie 2022, sunt tranzitul lui Marte în Taur, cel al lui Mercur în Rac și, apoi în Leu, intrarea lui Venus în Rac, a Soarelui în Leu, turnura retrogradă preluată de Jupiter în Berbec, Luna plină din Capricorn și Luna nouă din Leu.

Horoscop iulie 2022. Fecioarele au o viață socială intensă, Săgetătorii pun la punct stratageme financiare de succes
Sursa foto: Pixabay.com
de Gabriel Dano    |    22 Iun 2022   •   16:44

Horoscop iulie 2022 Berbec

Potrivit horoscopului Berbecului, acesta este este gata să calce în picioare pe aproape pe oricine stă în calea  împlinirii lui din dragoste. Trebuie, totuși, să fie foarte grijuliu astfel încât năvălnicia simțămintelor sale să nu intimideze un potențial partener de cuplu. Din fericire, acesta tendință a lui este compensată de nevoia să de a găsi stabilitate într-o conexiune amoroasă.

Horoscop iulie 2022 Taur

Taurul își crește considerabil încă de la debutul lui iulie curajul, puterea și încredere în sine, având capacitatea să-și transpună gândurile în realitate, cu condiția de a nu se lăsa prins în capcana unei iritabilități exagerate. Activitatea socială i se intensifică, cerându-i să facă față multor mesaje, apeluri telefonice, comisioane, vizite și scurte călătorii, în care se implică cu plăcere.

Horoscop iulie 2022 Gemeni

Pentru Gemeni, se anticipează înțial un răstimp de confruntări între zona lor conștientă și cea subconștientă. Cu voință, își pot recunoște și izgoni din minte tendințe negative interioare. Mai practici și mai raționali în abordarea întreprinderilor lor financiare, de afaceri, au posibilitatea să apeleze la oameni influenți și la idei noi, inventive, pentru a-și mări veniturile. Uneori, banii par să le parvină chiar și pe căi neobișnuite, suprinzătoare.

Horoscop iulie 2022 Rac

Racul trebuie neapărat să-și mențină calmul încă de la începutul lunii, mai ales pentru a evita dispute păguboase cu prietenii și, în schimb, a-și întări legăturile cu aceștia. Este predispus să dea glas unor gânduri pe care nu și le-a dat în vileag până acum, și își exprimă direct, nemijlocit, nevoile și dorințele. Este preocupat să-și îmbunătățească imaginea exterioară, să-și crească impactul asupra celor din preajma sa.

Horoscop iulie 2022 Leu

Pentru Leu se anunță o perioadă auspicioasă din punct de vedere financiar grație temeritatii proiectelor și demersurilor sale. Pe de altă parte, este înclinat să-și destăinuie mai puțin simțămintele, ideile, fiind, mai degrabă, tentat să se lase în voia contemplației, meditației, visurilor și fanteziei. Are, în acest fel, posibilitatea să intre în contact cu impulsurile sale lăuntrice, să se vindece spiritual și sufletește.

Horoscop iulie 2022 Fecioară

Nativii din Fecioară se remarcă prin gândirea lor alertă, activă, și își împărtășesc cu nesaț celorlalți ideile neobișnuite, ingenioase. Au, totodată, capacitatea de a înțelege intuitiv intențiile tăinuite ale oamenilor. Se bucură de o viață socială intensă, întâlniri în grupuri și înfiriparea de noi amiciții. Cei solo se pot angaja într-o poveste de iubire cu cineva cunoscut cu ocazia unui eveniment public sau în comunitatea lor de prieteni.

Horoscop iulie 2022 Balanță

În horoscopul Balanței se întrevede o abordare dinamică de către aceasta a demersurilor sale financiare, de afaceri, de mare amploare. Uneori trebuie, totuși, să-și țină sub control o atitudine excesiv de dominatoare. În carieră, se afirmă prin autoritate, talentul de a găsi cuvintele potrivite la momentul potrivit. Este o vreme excelentă pentru dezvoltarea unor planuri și strategii profesionale.

Horoscop iulie 2022 Scorpion

Scorpionul este traversat de efluvii creative substanțiale care, bine direcționate, îi promit realizări de excepție, mai cu seamă într-un domeniu care-l pasionează. În plan sentimental, își ia inima în dinți pentru a cuceri o persoană care-l atrage de ceva vreme sau pentru a-și aduce relația în doi existentă la un nivel mai înalt de împărtășire emoțională.

Horoscop iulie 2022 Săgetător

Cei născuți în Săgetător nu se mai sfiesc să ceară ceea ce li se cuvine la locul de muncă și dau dovadă de o competivitate de zile mari, reușind să-și creeze premizele unei evoluții în ierarhia profesională, cu condiția de a nu ignora nevoile și dorințele colegilor lor. Intuiția ieșită din comun îi sprijină să-și pună la punct stratageme financiare de succes.

Horoscop iulie 2022 Capricorn

Conform horoscopului Capricornului, acesta profită în amor atât de atractivitate, cât și de o îndrăzneală de nestăvilit. Își crează, așadar propriile oportunități în cucerirea inimii unei persoane speciale, ce strălucește prin frumusețe și inteligență, iar, dacă are deja un partener, își întărește fundația conexiunii cu acesta, inclusiv printr-o comunicare sensibilă, ce nu mai are nevoie câteodată de cuvinte.

Horoscop iulie 2022 Vărsător

Vărsătorul se confruntă și el cu creșterea responsabilităților ținând de familie și de casă. Extrem de protector, nu se poate reține uneori să controleze destinele persoanelor îndrăgite, ceea ce poate conduce la dispute înfierbântate cu acestea. Parcurge un interval de timp oportun sortării detaliilor din traiul de zi cu zi. Se implică cu plăcere, pasiune în muncă, și este dornic să-și perfecționeze abilitățile de bază din profesie.

Horoscop iulie 2022 Pești

Nativii din Pești se impun pe scena activității sociale, sunt admirați și căutați datorită atuurilor personalității lor.  Uneori, este necesar să-și pună în frâu predispoziția de a se impune cu orice preț într-o poziție de lider. Sunt mândri de ideile lor, mai cu seamă că acestea strălucesc prin inventivitate, îi captivează pe cei din preajma lor prin expresivitatea și umorul vorbelor lor. Previziunile, pe larg, pe Diane.ro.

 

 

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close