Antena 3 CNN Horoscop Horoscop luna iulie. Balanțele sunt creative, Săgetătorii sunt deschiși la noi experiențe

Horoscop luna iulie. Balanțele sunt creative, Săgetătorii sunt deschiși la noi experiențe

Horoscop luna iulie. Este o lună plină de încercări, din cauza eclipselor. Va fi o lună care va aduce multe finaluri supriză.  Pe 5 iulie, va fi Lună plină în Capricorn. Trebuie să fiți pregătiți să vă reevaluați relații pentru că vreți să închideți uși, iar unii dintre voi chiar trebuia să puneți de mult capăt unora dintre ele. Evitați însă dramele din viața voastră.

Horoscop luna iulie. Balanțele sunt creative, Săgetătorii sunt deschiși la noi experiențe
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
de M.P.    |    01 Iul 2020   •   14:35

Mercur retrograd lasă mai multe urme decât de obicei, dar se va încheia pe 12 iulie. Comunicarea va fi mult mai bună. Este mult mai bine să ne analizăm emoțiile decât să le negăm. 

Mulți dintre noi au pierdut mult în acest an. Cu toate acestea, pierderea unui job, a unei persoane iubite sau rutina ne-a făcut să ne simțim fermi, deși este important să luăm o pauză să plângem. Luna Nouă va fi în Rac pe 20 iulie. Folosiți timpul pentru a medita prin ceea ce ați trecut și să vă amintiți că e ok să fiți triști. 

Horoscop iulie Berbec

Casa, familia și securitatea personală vă ocupă toată atenția. Petreceți destul de mult timp gândindu-vă la succesul și realizări viitoare. Vă puneți intelectul la muncă în această perioadă. Este posibil să cheltuiți multă energie jucându-vă sau îndrăgostindu-vă destul de pasional. Mediul / activitățile zilnice ar trebui să fie în continuare plăcute. Viața socială este în plină performanță. Continuați să vă exprimați sentimentele de apreciere față de ceilalți. Cineva a primit o „propunere” specială din aprilie? Continuați să utilizați acea energie autoexpresivă suplimentară pentru a crea ceva unic. Iluminarea vine mai întâi cu privire la carieră / imaginea publică, apoi la grupuri / prieteni / obiective. 

Horoscop iulie Taur 

Viața cotidiană este plină de activitate. Vorbirea, scrisul și învățarea sunt prioritare! Petreceți destul de mult timp învățând mai profund pentru a vă îmbunătățiți existența. Vor fi numeroase conversații. Unele iau o întorsătură nostalgică. Atenție la confruntările cu cei din familie. Utilizați-vă energia pentru a rămâne pe poziție. Renovările la domiciliu sau începerea construirii unei case noi se realizează cel mai bine înainte ca Mercur să fie retrograd. Oportunitățile financiare, negocierile și investițiile sunt încă favorizate. Lucrurile și locurile frumoase încă te atrag. Iluminarea vine în legătură cu nevoia dvs. de a vă extinde orizonturile personale, apoi în ceea ce privește cariera / imaginea publică. 

Horoscop iulie Gemeni

Finanțele / valorile personale suferă modificări. V-ați concentrat pe bogăție, bunuri și valoare de sine în ultima vreme. Ce este cu adevărat important pentru voi? Vor fi numeroase conversații.  Asigurați-vă că puterea cuvintelor dvs. nu va deveni o armă distructivă. Venus continuă să tranziteze semnul dumneavoastră de naștere solar din aprilie. Sunteți mai sociabil și mai fermecător. Continuați să cereți ce doriți. S-ar putea să obțineți - cel puțin până la începutul lunii august. Iluminarea vine în legătură cu problemele financiare emoționale / comune intense, în ceea ce privește extinderea orizonturilor.

Horoscop iulie Rac

Noul vostru an astrologic începe cu Saturn care încă vă învață să cautați spre interior o autoevaluare sinceră pentru a face față deficiențelor și slăbiciunilor. Problemele parteneriatului / relației pot fi dezvăluite pe 2 iulie. Atenție luna aceasta la ceea ce prețuiți în viață - material, intelectual și spiritual. Negocierile cu alții cu privire la bani sau proprietăți pot începe. Cei dragi pot avea nevoie de grija voastră. Activitățile caritabile promovează sufletul. Evitați îndemnul de a face cumpărături neașteptate și impulsive și tendința de a vă forța convingerile asupra altora. Sfârșitul lunii poate dezvălui experiențe emoționale mai intense decât de obicei. 

Horoscop iulie Leu 

Voi deși sunteți dinamici vă simțiți ca și cum ați fi fost în ceață? Începe să se limpezească totul până la jumătatea lunii. Atunci veți avea multe de comunicat. Folosiți acea explozie suplimentară de energie. Vor trece vreo 22 de luni până când o veți avea din nou. Aveți grijă să nu urlați prea tare! Activitățile cu grupuri și cu prietenii sunt crescute în această lună. Viața socială este îmbunătățită - invitațiile pot fi numeroase. Interacțiunea cu femeile pot apărea des. Mulți dintre voi lucrează în continuare cu voi înșivă și învațați să vă acceptați așa cum sunteți. Iluminarea în această lună în domeniile muncii și sănătății, și mai târziu în ceea ce privește problemele de parteneriat / relație. 

Horoscop iulie Fecioară 

Practice, detaliate și conștiincioase - așa funcționați în activitățile grupului și vă urmăriți obiectivele și ambițiile. Oamenii cu care vă asociați sunt o reflectare a voastră. Încă vi se cere să luați în considerare dacă merită sau dacă trebuie să mergeți mai departe. Viziunea voastră finală este încă restructurată. Meditația vă ajută să vă deschideți mintea către viziuni mai înalte. Spuneți tot ce trebuie spus. Cuvintele nerostite - păstrarea secretelor - această lună ar putea fi împotriva voastră. Apar circumstanțe favorabile în viața de afaceri și profesionale. Iluminarea vine în legătură cu ceea ce vă place să faceți sau, eventual, în romantism și apoi cu privire la funcțiile pe care le îndepliniți zilnic.

Horoscop iulie Balanță

Ați fost destul de expresiv în ultimele luni, întrucât planeta voastră a fost în Gemeni pentru o perioadă prelungită. Este posibil ca străinii să joace un rol-cheie. Experiențele vă extind viziunea și asigură o creștere personală printr-o încercare venusiană. Reputația personală devine publică. Cuvintele voastre creative vor fi comunicate în cadrul activităților de grup și între prieteni. Nu vă suportați pasiunea aprinsă pentru obiective și ambiții. Un înger păzitor rămâne pe umăr până la sfârșitul lunii septembrie. Iluminarea vine mai întâi în ceea ce privește problemele de acasă, de familie sau de securitate, și apoi în ceea ce privește anumite activități romantice, creative sau plăcute. 

Horoscop iulie Scorpion 

Folosiți-vă nevoia înnăscută de implicare profundă și transformări intense pentru a vă ajuta să vă extindeți orizonturile personale prin activități metafizice, religioase sau spirituale. Un nou curs vă ajută să avansați în carieră. Ați fost într-o perioadă de căutare a sensului vieții. O lună bună pentru călătorii. Comunicați de ce aveți nevoie în viața profesională. Promovați-vă imaginea publică. Evitați detaliile mărunte. Energia creativă se revarsă în carieră / imaginea publică. Atenție la conflictele cu ceilalți. Întâlnirile intime continuă cu mai multă profunzime și intensitate. Acum Venus este direct, cererile de credit sunt favorabile. Iluminarea vine în legătură cu ceva din mediul dvs. de zi cu zi și apoi în problemele casnice sau familiale.

Horoscop iulie Săgetător 

Există multă intensitate în inima voastră liniștită. Încă învațați limitele resurselor proprii, cât de mult trebuie să cooperați și cât de mult depindeți de ceilalți. Noile studii nu numai că vă lărgesc sfera vieții, dar vă pot trezi ceva adânc în suflet. În relație și parteneriate progresați fără probleme. Unii pot decide în cele din urmă să se căsătorească. Problemele legale pot fi soluționate în afara instanței. Experiențe noi vă încurajează. Călătoriile sunt favorizate atât timp cât nu mergeți prea mult și prea repede. Se pot face mișcări pe distanțe lungi. Iluminarea vine în ceea ce privește finanțele și / sau setul dvs. de valori, și apoi comunicările în mediul dvs. de zi cu zi. 

Horoscop iulie Capricorn 

Problemele parteneriatului / relației trebuie să fie abordate în continuare. Saturn tranzitează în continuare sectorul graficului dvs. necesitând analiza angajamentelor și așteptărilor în relațiile voastre. Priviți spre interior. Reflectați asupra adevărurilor psihologice profunde. Puneți-vă în legătură cu aspectele ascunse ale voastre. Așteptați-vă la conversații intense și profunde. O lună bună pentru cercetare și investigare. Treburile legate de muncă / relațiile cu angajații continuă fără probleme. Scăpați și de tendința de a exagera cu alimentele și băuturile! Capacitatea dvs. de a face față situațiilor urgente subite vă va fi testată. Experiențele produc transformare în modul în care vă afirmați. Iluminarea vine mai întâi în legătură cu problemele emoționale personale, apoi în ceea ce privește valorile voastre sau modul în care cheltuiți bani. 

Horoscop iulie Vărsător 

Inovația și originalitatea dvs. sunt valorificate la locul de muncă sau în serviciul dvs. de zi cu zi. Sunteți încă într-o perioadă de învățare a valorii muncii și serviciilor zilnice și de a vă menține sănătatea corporală. Comunicarea curge în mod creativ în parteneriate / relații. Oamenii pot intra în viața voastră, comportându-se ca toți ceilalți. Distracția, divertismentul și petrecerea timpului liber sunt încă priorități. O nouă relație ar putea începe. Urmăriți tendința de a vă comporta excesiv de furios și violent cu ceilalți. Asigurați-vă că merită să luptați pentru conflictele care apar. Iluminarea vine în ceea ce privește disciplinele spirituale sau mistice și apoi în ceea ce privește problemele emoționale personale.

Horoscop iulie Pești

Perioada de vară este atunci când sunteți cel mai des atras de romantism, creativitate și plăcere. Ați fost într-o perioadă îndelungată de explorare a creativității personale și a exprimării de sine. Scopul existenței voastre este una dintre cele mai mari preocupări. Comunicările abundă la locul de muncă sau în zonele serviciului personal. Ritmul tău zilnic se accelerează. Probleme de sănătate la suprafață. Atenție la dispute și argumente cu colegii. Sportul vă avantajează acum. Atmosfera de acasă și cu familia ar trebui să fie încă plăcută.Vă doriți tare să vă reapucați de redecorări.  Iluminarea vine în legătură cu grupuri / prieteni / obiective / ambiții, apoi cu privire la conexiunea voastră spirituală.

×
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close