Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Lună Plină, 21 septembrie 2021. Gemenii au parte de claritate, Săgetătorii primesc o nouă perspectivă

Horoscop Lună Plină, 21 septembrie 2021. Gemenii au parte de claritate, Săgetătorii primesc o nouă perspectivă

Prima Lună Plină din septembrie 2021 va avea loc în România în noaptea de 20 spre 21 septembrie, cu un maxim în jurul orei 2:55.

Horoscop Lună Plină, 21 septembrie 2021. Gemenii au parte de claritate, Săgetătorii primesc o nouă perspectivă
Sursa foto: Pixabay
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Sep 2021   •   20:35

Zodia Pești va fi influențată în mod deosebit de această Lună Plină, dar și Fecioarele, Gemenii și Săgetătorii vor trece prin schimbări generate de acest eveniment astral.

Luna Plină ne așează în fața sensibilităților noastre, dorințelor, lipsurilor sau nevoilor.

Horoscop Lună Plină 21 septembrie 2021 pentru Berbec

Berbecii se vor detașa cu ușurință de anumite aspecte toxice din viața lor. Se vor bucura de schimbări pe plan emoțional, care îi vor ajuta să depășească pierderi pe care cândva le-ar fi crezut imposibile. O stare de ușurare va veni odată cu aceste dispariții toxice.

Sentimentul de vinovăție ar putea firesc să apară, dar este cel mai bun moment pentru a fi indulgenți cu propria persoană și a vă ierta.

Horoscop Lună Plină 21 septembrie 2021 pentru Taur

Este momentul darurilor pentru Tauri. Vor fi surprinși din mai multe părți de gesturi de generozitate. Prietenii și familia le vor mulțumi în diferite moduri pentru tot sprijinul și ajutorul oferite până acum. 

Sunt predispuși spre emotivitate, întrucât informații importante pentru ei vor apărea, informații care îi vor ajuta să perceapă oamenii și situații cu mai multă claritate.

Horoscop Lună Plină 21 septembrie 2021 pentru Gemeni

Gemenii vor avea simțurile ascuțite când vine vorba de situațiile de la locul de muncă. Conflictele și confuziile ar putea apărea, dar Gemenii trebuie să adopte o poziție împăciuitoare, pentru că orice neînțelegere s-ar putea intensifica dacă este lăsată să escaladeze.

Este momentul potrivit pentru reglarea unor situații dificile sau încordate pentru că Luna Plină favorizează claritatea. Momentele de contemplare vor genera perspective și idei noi.

Horoscop Lună Plină 21 septembrie 2021 pentru Rac

Preocupările Racilor pentru cultură, călătorii și religiozitate se vor intensifica. Vă veți simți mai apropiați de Divinitate, ceea ce vă va încuraja să luați decizii curajoase. Vă veți clarifica câteva perspective de viitor și veți fi pregătiți să faceți niște pași concreți. 

Fiind predispuși către emotivitate, Racii trebuie să se ferească de situațiile conflictuale. 

Horoscop Lună Plină 21 septembrie 2021 pentru Leu

Leii își vor atinge obiectivele financiare, întrucât această fază a lunii le influențează aspirațiile în materie de prosperitate. Veți fi mai conștienți de greșelile făcute până acum, care v-au împiedicat să evoluați. De asemenea, veți scăpa de anumite persoane sau situații care v-au ținut în loc până acum. Este un moment potrivit pentru negocieri și proiecte.

Horoscop Lună Plină 21 septembrie 2021 pentru Fecioară

Fecioarele vor trece printr-o resetare pentru că vor realiza ce persoane și situații din viața lor nu le sunt folositoare. Niște informații importante le vor determina să se gândească mai bine ce merită și ce nu. Va fi o perioadă intens din punct de vedere emoțional. Stările prin care veți trece vor fi mai intense, dar tot ele vă vor ajuta să ajungeți într-un punct de maximă claritate.

Ar putea să apară tensiuni în relațiile de prietenie și de familie. Este important să nu le dați frâu liber.

Horoscop Lună Plină 21 septembrie 2021 pentru Balanță

Anumite probleme de care nu erau conștiente până acum vor apărea în prim-planul Balanțelor. Este momentul revelațiilor, al schimbărilor și al situațiilor neașteptate.

Balanțele se vor uita cu mai multă atenție la stilul de viață și vor decide să facă schimbări. Renunțarea la un obicei nesănătos nu a fost nicicând mai benefică și mai ușor de făcut.

Horoscop Lună Plină 21 septembrie 2021 pentru Scorpion

Scorpionii vor fi favorizați pe plan sentimental de această Lună Plină. Cum evenimentul astral de pe 21 septembrie influențează sensibilitatea zodiilor, momentele de tandrețe și sentimentul de iubire se vor intensifica. Certurile nu sunt însă excluse. V-ați putea aprinde ușor pentru situații infime, de aceea este preferabil să vă temperați reciproc.

La fel ca partenerul de viață, și prietenii au nevoie de voi. Vă veți reconecta cu ei și îi veți găsi mai deschiși și mai dornici să își petreacă timpul cu voi ca niciodată. Veți fi foarte atenți la nevoile lor, așa cum și ei vor fi la ale voastre.

Horoscop Lună Plină 21 septembrie 2021 pentru Săgetător

Familia este centrul universului Săgetătorilor sub influența Lunii Pline. Aspectele pozitive, dar și cele tensionate, ale vieții de familie vor ieși la suprafață. Veți întâmpina conflictele vechi cu o perspectivă nouă, care vă va ajuta să le rezolvați, sau, cel puțin, să aduceți pacea în familie pentru o perioadă. Nesiguranțele și confuziile vor apărea în mod firesc, dar iubirea și dorința de armonie vor estompa aceste stări generatoare de conflict. 

Luna Plină îi influențează în mod pozitiv pe Săgetători pe plan financiar. Vor dobândi cu ușurință câștiguri materiale dacă se vor implica în diverse proiecte, negocieri sau colaborări.

Horoscop Lună Plină 21 septembrie 2021 pentru Capricorn

Angajamentele, contractele, negocierile sau acordurile pe care Capricornii le fac vor fi influențate de Luna Plină. Vor fi abili, dar se vor regăsi în situații complicate, pentru că evenimentul astral acționează asupra emotivității, ceea ce îi va determina să fie mai irascibili și neliniștiți. 

Trebuie să fie atenți la tot ce li se spune și li se promite și să verifice de două ori intențiile oamenilor cu care colaborează. Unele s-ar putea dovedi doar vorbele potrivite la momentul potrivit, nesprijinite însă de acțiuni.

Horoscop Lună Plină 21 septembrie 2021 pentru Vărsător

Îngrijorările Vărsătorilor legate de bani se vor intensifica, ceea ce îi va determina să îşi calculeze cu mai multă atenție următoarele mutări. Diferența dintre victorie și eșec poate fi făcută de o decizie în aparență neimportantă. 

Orice aspect cântărește de două ori mai mult acum, sub influența Lunii Pline. Este un moment favorabil pentru a înțelege anumite mecanisme care v-au fost străine până acum.

Horoscop Lună Plină 21 septembrie 2021 pentru Pești

Intuiția vă va ghida pe calea cea bună, Peștilor. Veți vedea totul dintr-o perspectivă nouă și vă veți simți inspirați să faceți schimbări mărețe. Este o perioadă fructuoasă pentru planurile și proiectele pe care le pregătiți. 

Vă veți da seama cu ușurință ce este important pentru voi și ce nu pentru că ați ajuns într-un punct în care vă cunoașteți nevoile și dorințele. Imaginația și creativitatea vor fi puternic influențate de Luna Plină. Dați frâu tuturor pornirilor creatoare, vă vor duce într-un loc al descoperirilor și poate chiar al revelațiilor.
 

 

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close