x close

HOROSCOP Mariana Cojocaru pentru săptămâna 1-7 martie. Gemenii au tensiuni în familie, Peștii au o săptămână plină de neprevăzut

29 Feb 2020   •   11:00
HOROSCOP Mariana Cojocaru pentru săptămâna 1-7 martie. Gemenii au tensiuni în familie, Peștii au o săptămână plină de neprevăzut

HOROSCOP. Astrologul Mariana Cojocaru a realizat horoscopul săptămânal și a anunțat cum va fi săptămâna care urmează, pentru fiecare zodie în parte.

HOROSCOP. Se anunță o perioadă extrem de grea pentru patru zodii, care pot avea mari dificultăți în carieră, dar și în viața personală. Pentru două zodii, riscul de accidente este uriaș în aceste zile, așa că se recomandă multă prudență.

HOROSCOP. BERBEC Pe data de 5 Martie Venus va părăsi constelația voastră și va intra în Taur. Rămâneți sub influența conjuncției Lilith-Kiron și acest lucru vă poate afecta relația sentimentală(dragoste), starea de spirit(pentru chestiuni karmice, a căror cauză o văd individual), sănătatea. Unii pot avea probleme de orientare pe carieră(acum și viitor), la ei sau la copii(familie). O perioada grea pentru mulți.

HOROSCOP. TAUR Pe data de 5 Martie Venus va intra în domiciliul astral. O veste bună dealtfel… Dar cum va face conjuncție cu Uranus cât de curând, multe relații sentimentale vor fi foarte tensionate. Dragostea este într-o oală sub presiune. Și nu numai ea! La unii poate fi vizată cariera, la alții sănătatea(risc de accidente din diverse cauze, inclusiv accidente de muncă). Previziunile pot viza și familia…

HOROSCOP. GEMENI Cum Mercur(patronul vostru) este încă retrograd, e clar că primăvara debutează haotic. Mulți dintre voi veți simți pe pielea voastră acest aspect. O fi Mercur Retrograd în Pești, lăngă Soare, dar face aspect de cuadratură cu Soarele vostru la naștere. Prima vizată este cariera, secondată de poziția socială. Mulți pot avea tensiuni și certuri în familie(dragoste). Conotațiile sunt karmice, profunde…

HOROSCOP. RAC De cele mai multe ori recomand să citiți horoscopul tot, dar dacă ați citit la Berbec ați văzut cum Soarele vostru natal face cuadratură cu Lilith și Kiron. Și nu numai…Cu Axa Karmică(Rac-Capricorn), care vă pune poveri suplimentare. Cum fiecare are karma lui, nu pot să mă hazardez să dau soluții de grup. Că nu toți Racii au același destin comun. Vin pe nivele diferite de evoluție spirituală toți nativii.

HOROSCOP. LEU Spuneam că pe data de 5 Martie Venus va intra în Taur. Conjucția pe care o va face cu Uranus vă poate destabiliza întreaga existență. Uranus este o bombă atmomică pe zona carierei. Cum Venus este astrul iubirii, poate afecta și planul sentimental(dragoste, familie). Risc crescut de accidente, mai ales că acum este și Mercur Retrograd lângă Soarele din Pești.Sănătatea are nevoie de sfatul meu avizat.

HOROSCOP. FECIOARĂ

O perioadă în care nu veți scăpa de amprenta lui Mercur Retrograd. Cum Mercur este patronul vostru astral și este lângă Soare, într-o constelație unde nu se simte confortabil, e clar că multe relații vor avea de suferit. Mă refer și la cele de iubire, la cele de familie și la cele de la locul de muncă(carieră, business). Pot fi chiar relații de asociere, colaborare sau socio-politice. Sănătatea cere terapii.

Mai multe pe kfetele.ro.

Citeşte mai multe despre:

horoscop Mariana Cojocaru
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati