Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP Mariana Cojocaru pentru săptămâna 19-25 ianuarie. Taurii sunt vulnerabili, Balanțele au nevoie de diplomație

HOROSCOP Mariana Cojocaru pentru săptămâna 19-25 ianuarie. Taurii sunt vulnerabili, Balanțele au nevoie de diplomație

HOROSCOP. Astrologul Mariana Cojocaru a realizat horoscopul pentru săptămâna 19 - 25 ianuarie. Pe 25 ianuarie începe Anul Nou Chinezesc, așa că fiecare zodie are de suferit înainte debutului anului Șobolanului de Metal.

HOROSCOP Mariana Cojocaru pentru săptămâna 19-25 ianuarie. Taurii sunt vulnerabili, Balanțele au nevoie de diplomație
18 Ian 2020   •   10:47

HOROSCOP. Iată cum va fi săptămâna pentru fiecare zodie în parte:

HOROSCOP. Berbec- Cum Marte, patronul vostru astral este în Săgetător(echivalent Șobolan în Zodiacul Chinezesc) vizate sunt acum la debut de An Nou Chinezesc(25 ianuarie) dragostea, copiii și raportul cu ei, studiile pentru cariera pe care o aveți înscrisă pe astrograma voastră karmic(misiunea profesională acolo o descifrez), sănătatea. Cum voi aveți ca echivalent Dragonul în chinezesc, atenție la compatibilități…

HOROSCOP. Taur- Echivalentul vostru este Șarpele în Zodiacul Chinesesc. E anul celor dârzi, căci Șobolanul poate fi înghițit de Șarpe. Cum cei mai mulți nu știți cum să faceți acest lucru, puteți să vă împotmoliți. Și voi sunteți vulnerabili, căci în mediul natural se știe că schimbați pielea de mai multe ori, cum e musai să creșteți în dimensiuni. Vulnerabile sunt: sectorul sentimental, afacerile mici sau mari, etc.

HOROSCOP. Gemeni- Cum Capul și Coada Dragonului vor intra în Gemeni și în Săgetător(echivalent Șobolan) în acest Nou An Chinezesc e nevoie să vă recomand remedii Feng Shui pentru voi sau familie. E an greu de Karmă, în care multe lucruri pot scăpa de sub control și vor fi greu de gestionat sau soluționat, începând cu 25 ianuarie. În vizorul Șobolanului sunt căsătoria, relațiile de muncă, asocierile.

HOROSCOP. Rac- Anul Nou Chinezesc al Șobolanului de Metal , care începe pe 25 ianuarie e delicat pentru voi, de aceea am lansat o colecție specială de brățări de tip Feng Shui pentru armonie, stabilitate și evoluție bună, corectă. Probleme cu justiția terestră și Divină pot apărea și e valabil pentru toate zodiile europene, cât și chinezești în acest Nou An. Sănătatea poate scăpa de sub control sau cariera…

HOROSCOP. Leu- Posibile controale sau chestiuni care țin de dușmanii vizibili sau invizibili. Dușmanii invizibili pot ține și de sănătate (afecțini karmice greu de diagnosticat și a căror explicație o văd pe astrograma voastră karmică). Dacă ați citit ce am scris și la celelalte zodii, o să vă spun că echivalentul vostru în zodiacul chinezesc este Maimuța. Atenție că nu este compatibilă cu Șobolanul, ce vă poate crea greutăți.

HOROSCOP. Fecioara- Echivalentul la voi este Cocoșul, dacă ați citit acest horoscop, așa cum la Gemeni este Calul și la Rac este Oaia sau Capra. Cum intrăm în Anul Șobolanului de Metal, iar șobolanul este renumit pentru viclenia lui e bine să știți că vă poate da peste cap destinul și planurile. Niciun animal și nici-un om nu-l suportă, că e purtător de boli, vă poate aduce mizerie, provoacă stricăciuni, dosește mâncarea.

Mai multe pe Kfetele.ro.
 

×
Subiecte în articol: Horoscop Mariana Cojocaru
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close