Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP Mariana Cojocaru pentru săptămâna 26 august-1 septembrie. Fecioarele au o perioadă dificilă, Gemenii sunt extrem de vulnerabili

HOROSCOP Mariana Cojocaru pentru săptămâna 26 august-1 septembrie. Fecioarele au o perioadă dificilă, Gemenii sunt extrem de vulnerabili

HOROSCOP Mariana Cojocaru pentru săptămâna 26 august-1 septembrie. Fecioarele au o perioadă dificilă, Gemenii sunt extrem de vulnerabili
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
24 Aug 2019   •   09:21

HOROSCOP. Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat previziunile astrologice pentru săptămâna 26 august - 1 septembrie. O perioadă dificilă pentru unele zodii! Nimeni nu se aștepta la așa ceva! 

HOROSCOP. Berbec

Aliniere de planete la Soarele din Fecioară, cu Marte și Venus. Nu alinierea aceea de care vorbesc toți și spun că s-au aliniat planetele, ci una adevărată, reală. Păcat că această aliniere face opoziție cu Lilith și Neptun Retrograd din zodia în oglindă: Pești. Aspect ciudat, de aceea trebuie raportat la astrograma voastră natală(sănătate, job) și a celor din familie, care pot fi afectate.

HOROSCOP. Taur

Opoziția lui Uranus Retrograd cu Norocul Divin din Scorpion este aspectul central al acestei săptămâni cu voi. Adaug și aspectele menționate la Berbec (de le-am enumarat mai înainte) și mai adaug aspectele karmice de pe Axa Rac-Capricorn. Ele vă pot lua la întrebări legat de compatibilitate și incompatibilitate pe relația sentimentală,relația cu cei mici, alegerea corectă a relațiilor de muncă/afaceri.

HOROSCOP. Gemeni

Aspecte foarte ternsionate, care vă pot face extrem de vulnerabili, dacă nu știți cum să raportați alinierea de planete(vezi Berbec) și opoziția lui Uranus Retrograd (vezi Taur). De aceea este important să văd eu aspectele din astrograma natală, că puteți da acum greș, dacă nu sunteți consiliați cu ce aveți pe harta natală și cum vă este aspectată karma personală/de grup. Sfaturi ultra-generale nu pot da!

HOROSCOP. Rac

Ați citit ce am scris la Berbec despre aspectele săptămânii viitoare? Să știți că această aliniere, deși face sextil cu Axa Karmică din Rac și Capricorn nu vă oferă suport, pentru că temutul Marte(patronul Berbecului) este conjunct cu Venus (patronul Balanței) și la formarea Universului s-a decis că numai cuadratura e cea mai importantă. Știți ce Soartă(Destin) aveți înscrisă pe harta voastră natală?

HOROSCOP. Leu

Soarele a părăsit constelația voastră și a intrat în Fecioară. Ne-a părăsit o mare actriță nativă a acestei zodii, pe Axa Karmică Rac-Capricorn: Monica Ghiuță. Avea sensibilitate de Rac și blândețe de Vărsător. O Leoiacă atipică. Aspectele generale ale perioadei le puteți citi la zodiile anterioare, deoarece cele personale nu am cum să le analizez aici(se raportează la momentul în care v-ați născut fiecare).

HOROSCOP. Fecioara

Soarele a intrat în gradena voastră și nu a intrat singur. La debut de săptămână există o aliniere perfectă cu Venus și Marte, dar veștile nu sunt deloc îmbucurătoare. De ce? Pentru că alinierea aceasta face opoziție cu Neptun Retrograd și Lilith din Pești. Opoziția spune de blocaj și bariere închise. Le pot deschide doar dacă văd ce aveți înscris pe astrograma voastră personală. Altfel NU.

Mai multe pe kfetele.ro.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close