x close

HOROSCOP Mariana Cojocaru pentru săptămâna 29 martie - 4 aprilie. Gemenii au o săptămână delicată, Scorpionii au probleme în carieră

28 Mar 2020   •   11:00
HOROSCOP Mariana Cojocaru pentru săptămâna 29 martie - 4 aprilie. Gemenii au o săptămână delicată, Scorpionii au probleme în carieră

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Mariana Cojocaru a anunțat ce se va întâmpla în săptămâna care urmează. Alinierea de planete în Berbec, formată de Soare - Malefica Lilith și Kiron, vine cu schimbări mari pentru trei zodii și o perioadă grea.

HOROSCOP. Iată cum va fi săptămâna pentru fiecare zodie în parte:

HOROSCOP. BERBEC

Va fi aliniere de planete în Berbec, formată de Soare-Malefica Lilith și Kiron. Marte(patronul astral) intră în Vărsător și potențează mult alinierea de planete. Spuneam că Lilith va face ravagii când va intra în zodia voastră?! Brenda din Beverly Hills 90210 a fost rediagnosticată cu cancer. Actrița este nativă Berbec, deci urmează o perioadă tare grea. La alții vizate sunt dragostea, cariera…

HOROSCOP. TAUR

Vedeți ce spuneam la Berbec. Și la voi este vizată sănătatea și cariera(afecțiuni cronice, raporturile de muncă,etc). Evident, căile de ieșire le văd doar pe astrograma personală, aici discutăm de un cadru ultra-general. Mulți au nevoie de sfaturi și de protecție(vezi colecția de brățări de le confecționez), căci sunt în impas(dragoste, justiție, afaceri, relațiile cu familia, achizițiile, studiile).

HOROSCOP. GEMENI

Urmează o perioadă care vă pune pe jar și vă dă multe bătăi de cap. De ce? Alinierea de planete din Berbec și previziunile de le făceam la Berbec și la Taur vă pot viza și pe voi. Cuadratura cu Lilith de pe astrograma României(Berbec-Capricorn este cel mai bun exemplu. Oriunde vă aflați în lume! O săptămână mai mult decât delicată, greu de gestionat de unii singuri ca voi.

HOROSCOP. RAC

Multe probleme neînțelese și nerezolvate vă dau bătăi de cap, datorită cuadraturii Soarelui natal(în rezonanță cu Karma) cu alinierea de planete din Berbec(cred că ați parcurs horoscopul). Multe căi de deblocare din așa un haos văd doar pe astrograma voastră karmică: amor, familie, copii, misiune neînțeleasă și/sau blocată, carieră, sănătate, destin. Karma este încă activă în zodia voastră.

HOROSCOP. LEU

Mercur și-a reluat mersul direct, deci va trebui să conștientizați efectele lui Marte proaspăt intrat în Vărsător(zodia opusă). Cum aveți alinierea de planete pe aspect de trigonocrație în Berbec (exaltare), deși efectele ar trebui să fie bune, lucrurile nu vor sta tocmai așa. De ce? Din alinierea de planete nu lipsește Malefica Lilith(copii, carieră, sănătate, dragoste, business, justiție, tranzacții, credite,ș.a,).

Mai multe pe kfetele.ro.

Citeşte mai multe despre:

horoscop Mariana Cojocaru
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati