Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 4 - 10 iulie 2020. Leii se simt debusolați, Gemenii scapă lucrurile de sub control

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 4 - 10 iulie 2020. Leii se simt debusolați, Gemenii scapă lucrurile de sub control

Horoscop. Astrologul Mariana Cojocaru prezintă previziunile astrologice pentru săptămâna 4-10 iulie 2020. O perioadă cu multă încărcătură, dar și cu schimbări radicale. Sunt zodii care își schimbă viața radical, în timp ce altele se simt trădate de oameni dragi.

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 4 - 10 iulie 2020. Leii se simt debusolați, Gemenii scapă lucrurile de sub control
de M.P.    |    04 Iul 2020   •   10:17

Horoscop Berbec

Săptămâna debutează sub influența Eclipsei de Lună din 5 iulie. Cum este o perioadă foarte dură generată de cele două Eclipse(cea Inelară de Soare care a fost pe 24 iunie și aceasta), destinul vostru se află în pericol sau chiar în derivă(dragoste, carieră, sănătate, copii/familie). Ați văzut ce inudații devastatoare au fost în țară, așa cum nu au mai fost în ultimii 60 de ani(Anii Șobolanului-Metal).

Horoscop Taur

Aș dori să vă dau vești bune, dar vă spuneam de la început de an că aceste două Eclipse(acum cea de Lună) vă pot da viața peste cap. Uitați cum sunt afectate bunurile românilor(bunurile aparțin zodiei Taurului) în urma inundațiilor, ploilor devastatoare(au afectat recoltele, după seceta prelungită). Perioada dintre Eclipse a adus și un cutremur devastator în Mexic și anunță la voi cutremure existențiale…

Horoscop Gemeni

Exact când a fost Solstițiul de Vară, a fost Eclipsa Inelară de Soare. Acum veți fi sub influența Eclipsei de Lună, care predă ștafeta karmică de la Rac la voi. Afectate sunt relațiile, inclusiv cele sentimentale și de familie(compatibilitate cu impas, care poate anunța scăparea frâielor). În carieră/business se pot scapa lucrurile de sub control. Vă aflați acum la o răscruce de drumuri, cu cumpene grele.

Horoscop Rac

O altă confirmare a previziunilor făcute de mine este decesul lui Costin Mărculescu-Rac. A fost exact în marja calculată de mine pentru perioada celor două Eclipse. Decese s-au înregistrat și pe inundațiile din acest An al Șobolanului de Metal, an care nu avea cum să fie pozitiv din perspectivă astrologică, pentru că exact acum 60 de ani a mai fost Anul Șobolanului de Metal cu inundații așa grave.

Horoscop Leu

Eclipsa de Lună din data de 5 iulie din Rac vă debusolează complet. Cum căile de ieșire le văd pe karma individuală(așa calculez că ați fost în viețile anterioare), nu pe cea de grup/zodie, nu are rost să mă aventurez să vă dau soluții, care pot fi exat pe dos ca și rezolvări la încercările prin care treceți(carieră, business, dragoste, familie, orientarea copiilor, sănătate, etc). Mecanism blocat.

Horoscop Fecioară

Cum spuneam de multă vreme că perioada eclipselor aduce cutremure existențiale, iată că în lume au fost chiar fenomene grave și un cutremur devastator(vezi Mexic cu alertă de Tzunami pentru mai multe țări). Să vedeți de acum cum sunteți luate în vizor, împreună cu celelalte zodii duble(Gemeni, Săgetător și Pești). Cuadraturile anunță cumpene în amor, carieră, business, ș.a.

Horoscop Balanță

Cea de-a doua Eclipsă a verii, o Eclipsă de Lună, vă atenționează asupra a ceea ce va să vie. Cum ploile au făcut ravagii, până și vremea de afară ne este potrivnică. Pentru cei care nu au înțeles că menirea mea este să avertizez și nu să fac previziuni bune, doar de dragul de a gâdila orgoliul unora, vă spun că adevărata orientare o pot face numai studiind astrograma complexă a fiecăruia/cuplu/copil.

Mai multe pe Kfetele.ro

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close