Antena 3 CNN Horoscop Horoscop cu Mariana Cojocaru pentru săptămâna 11-17 iulie 2020. Racii sunt în situații limită, Berbecii află secrete ascunse

Horoscop cu Mariana Cojocaru pentru săptămâna 11-17 iulie 2020. Racii sunt în situații limită, Berbecii află secrete ascunse

Horoscop cu Mariana Cojocaru pentru săptămâna 11-17 iulie 2020. Cunoscutul astrolog a anunțat, în horoscopul săptămânal, că alinierea de planetă de la începutul săptămânii vine cu mari probleme pentru trei zodii. Unele secrete vor fi deconspirate, iar situațiile pot fi extreme.

Horoscop cu Mariana Cojocaru pentru săptămâna 11-17 iulie 2020. Racii sunt în situații limită, Berbecii află secrete ascunse
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Iul 2020   •   19:20

Horoscop Berbec

În constelația voastră va fi o aliniere de planete la debut de săptămână. Alinierea este formată din Marte - Lună - Lilith (malefic) - Kiron. O perioadă ultra-solicitantă datorită acestei încărcături astrale. Poate nici nu conștientizați că vă poate da sănătatea peste cap. Evident, vizează și relația sentimentatlă și de căsătorie cu secrete ascunse și, implicit, atmosferă în familie.

Horoscop Taur

Alinierea de planete din Berbec vă poate da târcoale și veți avea de furcă. Este activ sectorul astral al dușmanilor vizibili și invizibili, al afecțiunilor de sănătate care pot scăpa de sub control, al controalelor, reclamațiilor, problemelor în justiție, sentimente și amor confuz. Căile de ieșire le pot studia individual pe karma fiecăruia pentru că nu toți Taurii sunt la fel. Pe destin, barierele sunt închise.

Horoscop Gemeni

Mecanismul vostru de destin se va dezechilibra, asta în cazul în care nu s-a dezechilibrat deja. Axa karmică va fi activă în Gemeni și Săgetător și vă ia la întrebări pe voi, dar și pe zodia opusă vouă - Săgetătorul. Alinierea de planete din Berbec, din care nu lipsesc doi malefici (Lilith și Marte), vă dă peste cap multe calcule și inclusiv sănătatea.

Horoscop Rac

Cuadratura Soarelui acum în Rac cu alinierea de planete din Berbec vă poate aduce în situații limită: carieră, business, familie, copil, situația imprevizibile. Cum fiecare Rac are înscrisă o misiune karmică pe astrograma lui și soluțiile diferă de la om la om. Același lucru poate marca o persoană dragă din familie, care are nevoie de ajutor.

Mai multe pe kfetele.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close