Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Mercur Retrogad - Cele mai ghinioniste zodii. Începe o perioadă de adevărat coșmar pentru ele

HOROSCOP. Mercur Retrogad - Cele mai ghinioniste zodii. Începe o perioadă de adevărat coșmar pentru ele

HOROSCOP. Mercur Retrogad - Cele mai ghinioniste zodii. Începe o perioadă de adevărat coșmar pentru ele
12 Noi 2018   •   17:07

HOROSCOP. Aceasta este ultima perioada cu Mercur retrograd din 2018. Intre 16 noiembrie si 6 decembrie aceste trei zodii vor trece printr-o perioada extrem de proasta.

HOROSCOP GEMENI - Mercur retrograd te afecteaza mai mult decat pe orice alta zodie. Pregateste-te sa primesti din nou in viata ta iubiri pierdute, cu care nu ai incheiat in relatii bune. A venit momentul sa evaluezi din nou toate parteneriatele din viata ta, din toate domeniile. Nu lua decizii pripite, incearca sa gandesti totul foarte bine.

HOROSCOP FECIOARA - Pregateste-te pentru o perioada plina de probleme si de tristete. Vor aparea certuri si probleme in familie si vor reveni in actualitate probleme din trecut, pe care le credeai incheiate. Nu spune lucruri pe care le-ai putea regreta mai tarziu. Reorganizeaza-ti spatiul in care locuiesti pentru a schimba atmosfera din casa. Te-ar putea ajuta sa treci peste aceasta perioada incarcata cu energii negative.

Continuarea AICI.

×
Subiecte în articol: zodii cosmar Mercur
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close