Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Mercur și Soarele intră în Gemeni. Berbecii se împacă cu cei dragi, Taurii primesc oportunități noi de colaborare

HOROSCOP. Mercur și Soarele intră în Gemeni. Berbecii se împacă cu cei dragi, Taurii primesc oportunități noi de colaborare

HOROSCOP. Mercur și Soarele intră în Gemeni. Berbecii se împacă cu cei dragi, Taurii primesc oportunități noi de colaborare
21 Mai 2019   •   17:31

HOROSCOP Planeta Mercur și Soarele intră în aceeași zi, pe data de 21 mai 2019, în zodia Gemeni. Aspectul este deosebit de puternic și va influența toate zodiile, pe fiecare într-un anume sector de viață. Mercur, planeta comunicării, a rațiunii, a tranzacțiilor și a negocierilor, va intra în zodia sa de domiciliu, în Gemeni, aspect deosebit de pozitiv pentru toată lumea.

HOROSCOP Tranzitul va dura până în data de 12 iunie 2019, perioadă în care și Soarele, energia, se va afla în același semn zodiacal. Soarele va părăsi zodia Gemeni abia pe 21 iunie 2019. Ceea ce este cu adevărat important de punctat, grație impactului pozitiv și benefic, este faptul că Mercur formează conjuncție cu Soarele în zodia Gemeni, un aspect, de altfel, deseori întâlnit între cele două, în diferite semne zodiacale.

HOROSCOP Mercur în tranzit prin zodia Gemeni, zodie pe care o guvernează, ne aduce la modul general, abilități de comunicare și socializare foarte bune, un raționament lucid, echilibrat, flexibilitate în gândire și chiar înțelepciune în decizii. Faptul că formează această conjuncție cu Soarele îi sporește capacitățile și vedem să fim mai dornici de cunoaștere, sa legam prietenii de durată cu mai multă ușurință și să fim mai energici în tot ce ține de procesul de gândire și comunicare, negociere.

HOROSCOP Fiind activată casa înțelepciunii și a filozofiei, dar și a principiilor de viață, vedem să fim foarte interesați de subiecte ce vizează aceste domenii. Este momentul să analizăm cu mai multă profunzime și înțelepciune principiile, convingerile de viață după care ne-am ghidat până acum, idealurile avute, atitudinea vizavi de studii, de călătorii, zone de interes în această perioadă de tranzit. Iată cum va influența fiecare zodie în parte conjuncția dintre Mercur și Soare în Gemeni!

HOOSCOP BERBEC Cei născuți în zodia Berbec vor fi favorizați de conjuncția Mercur-Soare întocmai în sectorul comunicării, al învățării și al deplasărilor pe distanțe scurte. Nativii vor avea ocazia acum să se împace cu cei dragi, cu rudele cu care au fost în conflict, să-și recunoască greșelile și să le conștientizeze, să negocieze contracte, oportunități, și, totodată vor reuși prin dialog să lămurească situații mai vechi care le măcinau sufletul, mai ales dacă au legătură cu relațiile parteneriale.

Este o perioadă favorabilă învățării, dar și susținerii exameneleor, testelor și interviurilor, precum și pentru a pleca în scurte călătorii.

HOROSCOP TAUR Conjuncția Mercur-Soare se formează în sectorul banilor obținuți din muncă proprie, prin urmare vedem ca acești nativi să fie foarte norocoși în zona financiară. Pot primi noi oportunități de colaborare, de asociere și sunt sfătuiți să negocieze cu încredere contractele care ajung la ei. De asemenea, este un moment favorabil pentru a-și renegocia salariul, pentru a face investiții pe termen lung, pentru a cumpăra/vinde un imobil, iar sectorul studiilor, inclusiv procesele de învățare vor fi puternic susținute în această perioadă. 

Mai multe, pe Unica.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close