x close

HOROSCOP. Mesaje de la Arhanghelul Mihail pe zodii. Berbecii primesc asistență financiară, Taurii își recalibrează energia

23 Mai 2019   •   23:11
HOROSCOP. Mesaje de la Arhanghelul Mihail pe zodii. Berbecii primesc asistență financiară, Taurii își recalibrează energia

HOROSCOP. Iata calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna “Cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

HOROSCOP. De multe ori, in functie de situatia pentru care trimite mesaje, Arhanghelul Mihail le livreaza impreuna cu alti Arhangheli precum Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii), Gabriel (arhanghelul comunicarii, artelor, creativitatii) si alti ghizi spirituali puternici. Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail si ingerilor sai pentru aceste mesaje !

HOROSCOP BERBEC PRIMESTI UN “ASPIRATOR” – ASISTENTA FINANCIARA

HOROSCOP. Arhanghelul Mihail iti cere permisiunea sa ii dai voie sa iti aspire toate grijile, anxietatile si fricile pe tema banilor. El le va inlocui cu emotiile profunde inalte asociate cu abundenta. Presiunile financiare vor incepe sa se usureze.

HOROSCOP. Sabia si scutul sunt simboluri oferite tie de Arhanghelul Mihail ca instrumente puternice de eliberare de stres. Arhanghelul Mihail intra in campul tau energetic pentru a-ti oferi ghidare si asistenta in legatura cu subiectele financiare. Este timpul sa abandonezi ingrijorarile tale despre bani in grija si iubirea divina. Prosperitatea sau lipsa ei este o exprimare exterioara a ideilor pe care le ai in minte. Prosperitatea incepe prin a te simti bine despre tine insuti. Atunci cand crezi ca orice este posibil, tu te deschisi spre solutii si raspunsuri in orice arie a vietii tale. Este timpul pentru o curatare temeinica a afacerilor tale. Arhanghelul Mihail va trimite oameni si ghidare pentru a te asista cu economiile, taxele, afacerea si orice are legatura cu bugetul tau curent. Ai putea fi calauzit spre o noua banca sau sa iti schimbi obiceiuri de cheltuiala. El te va ghida si sa schimbi credintele limitative spre bani. Banii sunt pur si simplu doar o energie ; exista o sursa nelimitata universala care se poate revarsa spre tine din surse stiute sau nestiute iar Arhanghelul Mihail te sustine sa intri si tu in aceasta sursa data de divinitate.

HOROSCOP. SEMNIFICATII ALTERNATIVE :  o  cascada de bani poate veni spre tine / o datorie se va incheia / poti primi o marire de salariu / o crestere de afacere este pe rol / vei putea atrage un nou job mai banos / cineva va plati o datorie spre tine / iti urmezi scopul in viata / primesti inspiratie cum sa gestionezi financiar viata ta / ai asistenta de la ingerii pamantesti in afaceri ce au baza spirituala / simte recunostinta ca sa atragi abundenta.

HOROSCOP. Rugaciune : Arhanghelul Mihail, sunt deschis acum si pe receptie pentru noi surse de venit. Iti multumesc pentru toata sustinerea ta pe teme financiare. Eu invat prin Tine ca sunt o fiinta nelimitata, imi accept sursa nelimitata intr-un mod nelimitat. Multumesc pentru tot binele care este prezent cu gratie in viata mea. Toate nevoile mele sunt implinite abundent acum si mereu. Multumesc.

HOROSCOP TAUR RECALIBRAREA ENERGIEI TALE – RETEZAREA CORZILOR ENERGETICE

HOROSCOP. Arhanghelul Mihail iti livreaza o puternica vindecare prin retezarea corzilor energetice de atasament si reechilibrarea campurilor tale de energie.
Sabia si scutul sunt prezentate simbolic de Arhanghelul Mihail ca instrumente puternice de eliberare de stres.

HOROSCOP. Ca si fiinte energetice in corpuri omenesti, nivelele noastre de energie pot fi usor deteriorate, trimitand corpul fizic intr-o stare de mare stres. Arhanghelul Mihail este un expert in a detecta corzile energetice de atasament care iti scad nivelele de energie. Aceste corzi se pot forma in interactiunile generale cu familia, prietenii si colegii, in special in contact cu oameni care sunt stresati, bolnavi sau care au nivelul de energie scazut.

HOROSCOP. Cheama-l pe Arhanghelul Mihail sa stea alaturi de tine si cere-i sa iti reteze cu sabia de foc aceste corzi si sa sigileze orice atasamente formate in campul tau energetic. Arhanghelul va chema ingeri suplimentari pentru a aduce vindecare si in cealalta persoana / persoane care au format corzile, pentru a rebalansa si mentine si nivelele lor personale de energie. Este vital sa iti mentii nivelul de energie dat de Dumnezeu ca sa fii sanatos si bine. Ca un suflet generos, plin de compasiune si grija, este usor sa lasi garda energetica jos. Ori de cate ori te simti obosit si apatic, cheama pe Arhanghelul Mihail ca sa iti faca o scanare de verificare.

HOROSCOP. SEMNIFICATII ALTERNATIVE :  ai nevoie de protectie zilnica / esti prototipul salvatorului si pierzi energie / ai stres mare la job / esti atacat psihic / ti se scurge energia / ai nevoie de impamantare / esti intr-o relatie de co-dependenta ce nu te imputerniceste.

HOROSCOP.  Rugaciune : Arhanghelul Mihail, iti multumesc pentru ca ma vindeci. Iti multumesc pentru campurile mele energetice care sunt acum curatate si pline de lumina lui Dumnezeu. Energia mea este in total echilibru si armonie. Chakrele, meridianele, corpurile de lumina sunt in perfect echilibru si aliniere. Multumesc !

HOROSCOP GEMENI CURAJ SI PUTERE – IA O PORTIE DE INCREDERE

HOROSCOP.  Arhanghelul Mihail iti inmaneaza o cheie energetica ce te binecuvanteaza cu darul curajului. Arhanghelul a vazut zbaterile si dificultatile din ultimul timp si ti-a auzit ingrijorarile mentale si fricile. Energia acestei chei iti prezinta oportunitatea de a prelua comanda o data pentru totdeauna. Este un cadou divin si poti alege cum sa implementezi aceasta energie. Poti alege sa aduci armonie proceselor gandurilor tale schimband frica cu calmul si iubirea. Poti folosi aceasta extra energie pentru a te propulsa inainte si sa faci un salt in gol bazat de incredere. Energia acestei chei este asa de puternica incat Arhanghelul Mihail se refera la ea ca la o armura energetica. Ia aceasta cheie cu iubire si recunostinta, tine-o langa inima ta si sa stii ca orice bine iti aduce se implineste.

HOROSCOP.  SEMNIFICATII ALTERNATIVE :  vei avea mai multa incredere / vei lua decizii cu claritate / independenta, creativitate, succes / accepti schimbarea usor / un nou job, o noua afacere, o noua casa sau o noua relatie / te comiti sa te implici mai mult / vorbesti usor in public / accepti oportunitatile prezentate / depasesti o problema de sanatate / vindecare fizica sau emotionala.

HOROSCOP.  Rugaciune : Arhanghelul Mihail, iti multumesc pentru curajul pe care mi-l dai sa fac fata oricarei provocari. Eu merit ajutor de la divinitate si il accept acum. Ma abandonez cursului Universului si accept cadoul de curaj si tarie. Sunt deschis si receptiv la tot ce Universul are sa imi ofere fara limite, restrictii sau judecati.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.
 

 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati