x close

Horoscop. Mesajul Fecioarei Maria pentru 19 mai. Fecioarele sunt binecuvântate, Capricornii au parte de iertare

19 Mai 2020   •   05:00
Horoscop. Mesajul Fecioarei Maria pentru 19 mai. Fecioarele sunt binecuvântate, Capricornii au parte de iertare Foto: Pixabay.com

Horoscop. Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de MARTI 19 MAI 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Mesajul zilei pentru zodia BERBEC

Crede cu tarie

Daca vrei sa imbunatatesti sau sa vindeci o situatie, trebuie sa crezi cu tarie in miracole, in puterea lui Dumnezeu. Acesta este un factor important cand vrei sa pornesti la drum. Nu te indoi de nimic. Nu te indoi de puterea ta, de abilitatile tale si cere Fecioarei Maria sa iti sporeasca credinta.

Mesajul zilei pentru zodia TAUR

Activist

Esti ghidat sa urmezi o cauza, o problema sociala, un grup caritabil sau o persoana aflata in suferinta. Asemenea Maicii Tereza, poti sa faci diferenta in lume, de unul singur, cu bunatatea ta. Cere sprijin si ghidare Fecioarei Maria si ingerilor sa mergi mai departe pe drumul tau. Fii atent la lucrurile care te fac sa simti pasiunea si angajeaza-te deplin in rezolvarea lor. Foloseste-te de experienta ta si de talentul tau pentru a sustine cauza respectiva. Pune in slujba ei timpul tau, baunii tai sau abilitatile tale. Vei vedea cate energie poti acumula in urma acestui scop.

Mesajul zilei pentru zodia GEMENI

Animale

Ai o puternica legatura cu animalele. Iti simt compasiunea si vin la tine sa le ajuti. Ai abilitatea de a comunica instinctiv cu ele, de a le intelege si de a putea sa faci un bine pentru ele. Te simti foarte confortabil in preajma animalelor si poti incerca o cariera in slujba lor. Poate iei in calcul sa studiezi medicina veterinara sau sa-ti deschizi un salon pentru cosmetica animala. Cere sprijinul ingerilor si al Fecioarei Maria sa iti ghideze pasii spre acest drum, daca asta iti doresti cu adevarat.

Citiți mai multe pe SFATULPARINTILOR.RO

Parteneri
Parteneri
sati