x close

Horoscop. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii, 17 mai 2020. Gemenii se gândesc la tată, Berbecii se simt în siguranță

17 Mai 2020   •   02:00
Horoscop. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii, 17 mai 2020. Gemenii se gândesc la tată, Berbecii se simt în siguranță Hepta

Horoscop. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii, 17 mai 2020. Prin cardurile străvechi cu mesaje, Fecioara Maria oferă ghidare delicată care are drept rol să ne ridice, să ne susțină și să ne ghideze.

Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti,
indiferent de religia fiecaruia.

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent.

De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Horoscop. Mesajul Fecioarei Maria, 17 mai 2020, pentru Berbec

AVEM GRIJA DE TINE - "Imi permit sa ma simt in siguranta si sa ma bucur de viata mea, stiind ca divinitatea are grija de
mine si de cei dragi mie".

Acest mesaj aduce o reasigurare pentru siguranta ta si iti cere sa renunti la orice mecanisme de aparare care te impiedica sa te bucuri de viata ta. Relaxandu-te in bratele protectoare ale lui Dumnezeu, iti reduci stresul in moduri benefice.

Dumnezeu, Iisus, Fecioara Maria si ingerii ti-au auzit rugaciunile si iti trimit raspuns de protectie. Primesti raspunsurile lor prin sentimente si ganduri repetitive care te ghideaza in continuare pe drumul sigurantei. Mentine-ti mintea clara si deschisa pentru a culege usor mesajele divinitatii si fii sigur ca urmezi actiuni acolo unde esti directionat.

Horoscop. Mesajul Fecioarei Maria, 17 mai 2020, pentru Taur

MOMENTUL PREZENT - "Eu sunt complet prezent(a) in aici si acum".

Ai primit acest mesaj ca o reamintire blanda si delicata sa iti mentii focusul atentie doar pe clipa prezenta, chiar acum. Ai primit in minte vechi amintiri, ai redeschis rani vechi sau te-ai proiectat in viitor in scenarii care ti-au trezit sentimente de vibratie joasa?

Daca da, sa stii ca ratezi propria viata care se desfasoara in aici si acum. Fecioara Maria te ghideaza sa te bucuri de prezent, indiferent ce se intampla in el. Pe masura ce inveti sa extragi binele din binecuvantarile ascunse din fiecare experienta, te vei simti permanent implinit in momentul de acum.

Horoscop. Mesajul Fecioarei Maria, 17 mai 2020, pentru Gemeni

TATA - "Tatal meu adevarat este Dumnezeu din ceruri care straluceste lumina vindecatoare asupra mea,
asupra tatalui meu biologic si relatiei noastre".

Acest mesaj vine spre tine pentru ca ai in suflet o intrebare sau preocupare ce are legatura cu relatia dintre tine si tatal tau. Desi aceasta legatura poate ca nu este facuta si inteleasa imediat, acest mesaj recunoaste legatura. Cel mai probabil, emotii vechi ce au legatura cu tatal tau iti afecteaza prezenta situatie.

Daca iti apare o amintire pe masura ce citesti acest mesa, ai incredere ca drumul te va duce spre vindecarea ei. Reamintirea unei amintiri dureroase nu este placuta dar este un pas important spre vindecarea tiparelor negative. Daca ai o inima grea in legatura cu tatal tau, ia-ti o clipa si spune: "Dumnezeu si Fecioara Maria, va multumesc pentru ca ma ajutati sa vindec si sa eliberez emotia (numeste emotia) pe care o simt pentru ca el si eu sa fim liberi".

Citește continuarea pe sfatulparintilor.ro.

Parteneri
Parteneri
sati