Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Cum aduci primăvara în casă în funcție de zodie, horoscop cu Mihai Voropchievici. Taurii au predilecție pentru dormitor, Vărsătorii călătoresc mental

Cum aduci primăvara în casă în funcție de zodie, horoscop cu Mihai Voropchievici. Taurii au predilecție pentru dormitor, Vărsătorii călătoresc mental

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat în emisiunea „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3 cum să aducem primăvara în casă în funcție de zodie.

Cum aduci primăvara în casă în funcție de zodie, horoscop cu Mihai Voropchievici. Taurii au predilecție pentru dormitor, Vărsătorii călătoresc mental
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    07 Apr 2019   •   20:29

HOROSCOP BERBEC:  Berbecul are nevoie de un tablou, ceva viu, o pictură abstractă, cu o multitudine de culori.

HOROSCOP TAUR: Aceștia au o predilecție pentru dormitor, o nouă lenjerie de pat, o cuvertură nouă fină, de catifea.

HOROSCOP GEMENI: Aceștia sunt mai mult gospodari. Mai mult prin bucătărie.  Au nevoie de aparatură electronică, chiar și pentru a asculta  muzică. Dacă mai are ceva bani în plus, o ferigă, o plantă pentru bucătărie.

HOROSCOP RAC: Aceștia are o predilecție către meditat. Refugiul său e casa, spațiul ambiental. El vrea un fotoliu, o canapa, obiecte pentru a împrospăta încăperea.

HOROSCOP LEU:  Dormitorul este predilecția lui. În acest spațiu, el se ocupă foarte mult de designul interior, dovedind un simț estetic ieșit din comun.

HOROSCOP FECIOARĂ: Ea e axată pe casă. O canapea, covor, set de prosoape. E cea mai deșteaptă, culege din fiecare zodie

HOROSCOP BALANȚĂ: Preocupat de hol și balcon. Păstrează lucrurile, nu le aruncă.

HOROSCOP SCORPION: Oglinda în dormitor, dacă se poate agăța pe dulap. Oglinda îl face fericit, e și mai narcisist, vrea să arate bine și în pijama.

HOROSCOP SĂGETĂTOR : Aruncă tot ce nu îi folosește, gândește în perspectivă, va face ordine în toate suvenirurile.

HOROSCOP CAPRICORN: Dacă ar putea să își facă o bucătărie cu ierburi. Natura este viața lui.

HOROSCOP VĂRSĂTOR : Acesta vrea să citească, să călătorească, dar și să călătorească mental. Biblioteca este predilecția lui.

HOROSCOP PEȘTI: Sunt axați pe ordine, sunt tipicari și meticuloși. Ordinea și curățenia, florile proaspete,  dar și în materie de îmbrăcăminte, o rochiță nouă, un pantof nou.

×
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close