x close

HOROSCOP. Mihai Voropchievici, despre cum să aduci primăvara în casă în funcție de zodie. Taurii au predilecție pentru dormitor, Vărsătorii călătoresc mental

07 Apr 2019   •   20:29
HOROSCOP. Mihai Voropchievici, despre cum să aduci primăvara în casă în funcție de zodie. Taurii au predilecție pentru dormitor, Vărsătorii călătoresc mental

HOROSCOP. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat în emisiunea „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3 cum să aducem primăvara în casă în funcție de zodie.

HOROSCOP BERBEC:  Berbecul are nevoie de un tablou, ceva viu, o pictură abstractă, cu o multitudine de culori.

HOROSCOP TAUR: Aceștia au o predilecție pentru dormitor, o nouă lenjerie de pat, o cuvertură nouă fină, de catifea.

HOROSCOP GEMENI: Aceștia sunt mai mult gospodari. Mai mult prin bucătărie.  Au nevoie de aparatură electronică, chiar și pentru a asculta  muzică. Dacă mai are ceva bani în plus, o ferigă, o plantă pentru bucătărie.

HOROSCOP RAC: Aceștia are o predilecție către meditat. Refugiul său e casa, spațiul ambiental. El vrea un fotoliu, o canapa, obiecte pentru a împrospăta încăperea.

HOROSCOP LEU:  Dormitorul este predilecția lui. În acest spațiu, el se ocupă foarte mult de designul interior, dovedind un simț estetic ieșit din comun.

HOROSCOP FECIOARĂ: Ea e axată pe casă. O canapea, covor, set de prosoape. E cea mai deșteaptă, culege din fiecare zodie

HOROSCOP BALANȚĂ: Preocupat de hol și balcon. Păstrează lucrurile, nu le aruncă.

HOROSCOP SCORPION: Oglinda în dormitor, dacă se poate agăța pe dulap. Oglinda îl face fericit, e și mai narcisist, vrea să arate bine și în pijama.

HOROSCOP SĂGETĂTOR : Aruncă tot ce nu îi folosește, gândește în perspectivă, va face ordine în toate suvenirurile.

HOROSCOP CAPRICORN: Dacă ar putea să își facă o bucătărie cu ierburi. Natura este viața lui.

HOROSCOP VĂRSĂTOR : Acesta vrea să citească, să călătorească, dar și să călătorească mental. Biblioteca este predilecția lui.

HOROSCOP PEȘTI: Sunt axați pe ordine, sunt tipicari și meticuloși. Ordinea și curățenia, florile proaspete,  dar și în materie de îmbrăcăminte, o rochiță nouă, un pantof nou.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati