Antena 3 Horoscop HOROSCOP. Mihai Voropchievici și vârsta reală a zodiilor. Legătura dintre constelații și vârsta sufletului

HOROSCOP. Mihai Voropchievici și vârsta reală a zodiilor. Legătura dintre constelații și vârsta sufletului

11 Mai 2019   •   20:23
HOROSCOP. Mihai Voropchievici și vârsta reală a zodiilor. Legătura dintre constelații și vârsta sufletului

HOROSCOP.  Mihai Voropchievici a prezentat vârsta reală a zodilor. Până la jumătatea horoscopului, sunt zodiile tinere. 

HOROSCOP Berbec - cel mai tânăr suflet. Trăiesc totul ca și cum ar fi ultima clipă, orice eșec nu îi clatină. Iau totul de la capăt.

HOROSCOP Taur - dă senzația de seriozitate, dar copilăresc foarte mult. Nu vor să se încarce cu foarte multe responsabilități. Adoră plăcerile vieții. 

HOROSCOP Gemeni - sunt niște adolescenți rebeli. Plini de energie, întind adolescența până la 40-50 de ani. Au energie multă și sfidează regulile.

HOROSCOP Rac - vrea mereu să fie copil. Are de multe ori forță să se departajeze de casa părintească. Trebuie să învețe să trăiască pe propriile picioare.

HOROSCOP Leu - e onest și direct. Ce are de spus, spune franc în față. Sunt spirite mature, chiar dacă sunt tinere. El vrea să te tragă unde are nevoie. El copilărește într-un gen aparte.

HOROSCOP Fecioară - au sufletul destul de matur. E ancorat în tot ce înseamnă prezent. Le poți socoti după prima tinerețe a vieții. Nu se vait.

HOROSCOP Balanță -  e echilibrul dintre vârste. Sunt suflete mai bătrâne, un adult ușor grizonat. Au personalități complexe. Sunt sfătuitori buni și nu caută confilicte. Viața lor e echilibrată. Au nevoie doar de dragoste.

HOROSCOP Fecioară - sunt captatoare de energie. Și o iau din muncă, din relații, succese și prieteni.

HOROSCOP Săgetător - zodia care e nonconformistă. Este puternic și împlinit.

HOROSCOP Capricorn - alpiniști care urcă pe un drum greu, dar care se bucură de priveliște. Sunt foarte maturi și serioși.

HOROSCOP Vărsător - spirit pragmatic care îmbină înțelepciunea cu experiența acumulată.

HOROSCOP Pești - sunt cei mai bătrâni. Ei trec deja într-o viață nouă.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close