Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021. Schimbări majore pentru multe zodii - Jupiter va face ravagii

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021. Schimbări majore pentru multe zodii - Jupiter va face ravagii

Horoscop săptămânal Minerva pentru perioada 10-16 mai 2021. Astrele provoacă evenimente destul de ciudate. Cea mai importantă influență o va avea Jupiter.

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021. Schimbări majore pentru multe zodii - Jupiter va face ravagii
de Gabriel Dano    |    10 Mai 2021   •   16:21

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Berbec

Puterea ta constă în resursele interioare. Vei descoperi că aceste resurse s-au deschis în interiorul tău. De asemenea, că emoțiile sunt sub control în fața haosului. Acest moment al noilor începuturi este extrem de important. Ar trebui să îți testezi profunzimile și să remediezi orice ciudățenii interne care pot da probleme în viitor.

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Taur

Generozitatea ta în răspândirea cunoștințelor va fi răsplătită. Lucrurile ar putea fi destul de confuze la început, dar odată ce începi să vorbești, vei fi surprins de cât de multe știi și cât de departe te poate duce inteligența, manierele și atitudinea sociabilă. Este incredibil.

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Gemeni

Dacă te simți neglijat săptămâna aceasta, nu te opri din ce faci. Se poate ca majoritatea să se fi întors împotriva ta. Fie asta, fie toți vor să fie cel mai bun prieten al tău. Lucrurile sunt întotdeauna extreme pentru tine, fără intermediari. Cea mai mică acțiune a altcuiva poate provoca tulburări în mintea ta, cu excepția cazului în care înveți să-ți controlezi emoțiile. Transformă asta într-un obiectiv.

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Rac

Crezi in fantome? Câteva apeluri telefonice, mailuri sau alte comunicări ciudate te pot lua pe nepregătite. Unul poate veni de la cineva care te-a confundat. Închide telefonul, numerele greșite sunt frecvente, la fel așa numitele sunete fantomă.

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Leu

O sumă neașteptată de bani ți-ar putea intra în conturi săptămâna aceasta. Probabil că nu va fi mare, dar va fi binevenită totuși. Poate că cineva ți-a datorat bani de mai mult timp și în cele din urmă îi rambursează. Sau poate vinzi vreun obiect de care ai vrut să scapi de mult. Orice ar fi, s-ar putea să dorești să iei cina cu un prieten acum că s-au mai relaxat lucrurile.

Continuarea, pe Huff.ro.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close