Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021.Taurii au parte de aventuri, Racii sunt sprijiniți de Univers

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021.Taurii au parte de aventuri, Racii sunt sprijiniți de Univers

Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021. Taurii au parte de aventuri, Racii sunt sprijiniți de Univers.

Horoscop Minerva  12-18 aprilie 2021.Taurii au parte de aventuri, Racii sunt sprijiniți de Univers
Sursa foto: sursa foto: captura Antena 3/ Pixabay.com
de Alexandra Dima    |    12 Apr 2021   •   11:47

Horoscop 12-18 aprilie 2021 cu Minerva, Berbec

Nu simți că trebuie să gândești totul. Acceptă faptul că există unele lucruri în viață care apar fără o explicație logică specifică. Mai mult ca sigur, acestea sunt cele mai interesante evenimente și experiențe care condimentează existența de fiecare zi. 

Este posibil ca săptămâna aceasta să se iște un conflict emoțional dacă nu ești atent. Oamenii te vor călca în picioare ori de câte ori le dai ocazia. Asigură-te că nu ești vulnerabil la atac. S-ar putea ca cineva să fie pregătit să te înfrunte, așa că trebuie să fii pregătit să te aperi. Cel mai bun mod de a combate orice forță încearcă să te doboare este să ai încredere în tine, chiar dacă nu ai totul perfect planificat.

Sextilul separant dinte Venus și Marte, te încurajează să îți exprimi sentimentele pentru cineva. Indiferent dacă intenționezi să îți mărturisești iubirea, să îi ceri o întâlnire sau pur și simplu să spui oamenilor că-i iubești, abține-te!

Horoscop 12-18 aprilie 2021 cu Minerva, Taur

Probabil că te gândești mult la viitorul tău. Probabil te întrebi cum este cel mai bine să îți creșteți situația financiară. Te gândești din ce în ce mai mult la investiții în terenuri sau proprietăți. Dacă vrei să cumperi o casă, acesta este un moment bun pentru a o face. Hârtiile se finalizată rapid și fără probleme.

Pentru a ajunge la destinație, poate că ar trebui să urmezi o rută neobișnuită. Megi în zig zag. Nu presupune automat că este un lucru rău. S-ar putea să descoperi că aceasta este calea cea mai bună. Ai putea experimenta multe aventuri secundare și să faci câteva descoperiri minunate. Încearcă să îți amintești cum ai ajuns acolo, astfel încât să poți regăsi cu ușurință, acele locuri.

Săptămâna începe cu o mică terapie cu amănuntul, Venus și Marte parteneri. Cu toate acestea, înainte de a face check-out, întreabă-te dacă ai nevoie cu adevărat de tot ce este în coș. Deși cumpărăturile te pot face să te simți bine, nu vor rezolva probleme emoționale.

Horoscop 12-18 aprilie 2021 cu Minerva, Gemeni

Dacă comunicarea a fost dificilă până nu demult, săptămâna aceasta lucrurile puțin diferite. Este posibil să ai o înțelegere mai profundă a motivelor celorlalți, fiindu-ți mai ușor să te ocupi de ele. Intuiția funcționează la un nivel ridicat, deci este posibil să faci noi conexiuni pe baza a ceea ce simți despre ceilalți. Situația este de așa natură încât, dacă ai stagnat o vreme, vei intra  curând în depresie. Încearcă să rămâi pe linia de plutire și să te concentrezi asupra viselor tale, vei rămâne activ în căutarea obiectivelor vieții tale. Vei avea puterea Universului în spate,  sprijinindu-te tot drumul.

Marți este ziua ta norocoasă săptămâna aceasta! Venus și Marte îți fac ziua perfectă pentru pentru a obține orice vrei. Fie că ești în căutarea iubirii, a poftei de viață sau a banilor, tot ce trebuie să faci este să-ți dorești și va fi al tău.

Atenție că aceste vibrații bune nu durează mult. Marte și Neptun vor crea vineri tensiuni serioase în viața socială. După o trezire bruscă, s-ar putea să descoperi că anumite persoane nu te văd ca un prieten sau că este posibil să fi înțeles greșit rolul tău într-o anumită relație sau la locul de muncă. Este o lecție de viață!

Horoscop 12-18 aprilie 2021 cu Minerva, Rac

Cuvintele pe care le spui săptămâna aceasta, au o putere specială, și inspiră încredere cum rare ori se întâmplă. Ar trebui să observi forța emoțiilor și a personalității tale. Profită de această ocazie pentru a fi cu un pas înaintea jocului altora. Ai o influență specială, care nu poate fi egalată de nimeni. Nu-i lăsa pe alții să te convingă de ceva de care nu ești sută la sută sigur.

Nu-ți minimiza abilitățile. Lucrurile ar trebui să meargă destul de bine dacă le lași să curgă. Nu amâna lucrările crezând că nu ești demn de norocul care va veni cu siguranță. Dacă lucrurile nu funcționează exact așa cum vrei tu, ia-le ca pe un semn că oricum situația nu era potrivită pentru tine.

Începi săptămâna cu un moment de relaxare în relațiile intime, când Venus începe să se depărteze de Marte, marți. A lăsa pe cineva să pătrundă în lumea ta pentru prima dată ar putea fi un risc, dar s-ar putea să merite dacă îți permiți să fii curajos și să te expui. Există curaj și în vulnerabilitate.

Horoscop 12-18 aprilie 2021 cu Minerva, Leu

Deschide orice ușă care pare să se blocheze. Nu va fi nevoie de prea mult efort din partea ta pentru a realiza acest lucru. Cheia este să fii mai flexibil și să fuzionezi cu efortul de grup în loc să încerci să lupți împotriva curentului. Vei descoperi că atunci când te deschizi oamenilor din jurul tău, există un număr semnificativ care vor dori să-ți fie alături.

 Fă un salt de credință. Ia în considerare două sau trei lucruri. Ai încredere că ele se vor desfășura perfect. Vei fi atras de cei care sunt mereu cu zâmbetul pe buze. Aceștia sunt oamenii de care trebuie să fii aproape. O atitudine pozitivă te va conduce într-o direcție pozitivă. Distrează-te cu viața care o ai în loc să fii deprimat.

Este o săptămână uimitoare pentru tine, cu Berbecul care conduce lucrurile. Totul începe atunci când Venus începe să se depărteze de Marte, ceea ce te face mai aventuros. Este un moment bun pentru a merge după visele tale, mai ales dacă sunt romantice. Vor deveni amintiri.

Continuarea pe huff.ro. 

×
Subiecte în articol: Horoscop Minerva
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close