Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Minerva, 16 august 2021. Cad bani din cer pentru Berbeci, Peștii primesc o oportunitate uriașă

Horoscop Minerva, 16 august 2021. Cad bani din cer pentru Berbeci, Peștii primesc o oportunitate uriașă

Cunoscutul astrolog Minerva a realizat horoscopul pentru data de 16 august 2021. Astfel, una dintre zodii se va bucura de o surpriză de proporții. Și asta nu e tot - evenimentul ar putea să aibă efecte pe viitor.

Horoscop Minerva, 16 august 2021. Cad bani din cer pentru Berbeci, Peștii primesc o oportunitate uriașă
Sursa foto: sursă foto: captură Antena 3
de Gabriel Dano    |    16 Aug 2021   •   16:50

Berbec – Riscurile pe care ți le asumi în orice situație –  muncă, financiar, orice – merită în totalitate pentru când vei ajunge la final. S-ar putea să fii atras în mod special de cei care au o energie mult mai liniștitoare decât a ta. Probabil că povara financiară se va fi ușurată odată cu intrarea bruscă de fonduri, în special spre sfârșitul zilei.

Taur – Este o perioadă minunată și ți se va da multă atenție la locul de muncă. Ți se poate oferi o promoție sau un parteneriat sau ți se pot oferi experiențe sau oportunități de care ai fost privat în trecut. Poziția financiară se va îmbunătăți probabil datorită salariului care urmează să îl iei. Durerile de stomac sau cele articulare care te deranjau, acum se reduc.

Gemeni – Ai o mare oportunitate de a explora și de a te bucura, iar acest lucru poate fi un moment cu adevărat interesant pentru tine. Șanse să te confrunți cu unele probleme din cauza unui coleg de muncă. Acest lucru s-ar putea înrăutăți și ți-ar putea amenința slujba. Unii dintre voi ar putea primi recompense financiare, mici, dar semnificative. Atenție, la tensiune!

Rac – Ultimul lucru cu care trebuie să te confrunți acum sunt alți oameni. Ai grijă la cei încăpățânați și fii extrem de conservator în privința problemelor legate de bani. Creativitatea va fi la mare cinste astăzi și vei veni cu câteva idei destul de interesante. Câștigurile financiare apar undeva spre mijlocul zilei. Îți revii după o boală lungă.

Leu – Ciocnirile de orgoliu nu sunt benefice, așa că fă tot ce poți pentru a le evita. Fii răbdător. Ține-o așa până șa sfârșitul zilei. Unii dintre voi își vor găsi un loc de muncă, e adevărat sub posibilitățile și studiile voastre. Pot apărea unele cheltuieli neașteptate. Este recomandat să faci un control medical de rutină. Pot să existe unele probleme de sănătate care deranjează.

Fecioară – Există încă o anumită tensiune în relațiile parteneriale. Trebuie să te împarți între a experimenta și a face lucrurile în mod „sigur”. Te confrunți cu o situație dificilă la locul de muncă și singurul mod în care o vei rezolva va fi să faci un mic compromis. Evoluția financiară pare să fi încetinit. Continuă să faci mișcare și să ai un regim alimentar sănătos.

Mai mult, pe EVZ.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close