Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Minerva 19-25 aprilie 2021. Taurii debordează de energie, Leilor li se deschid noi oportunități

Horoscop Minerva 19-25 aprilie 2021. Taurii debordează de energie, Leilor li se deschid noi oportunități

Astrologul Minerva a realizat horoscopul pentru săptămâna 19 – 25 aprilie 2021. Dacă unele zodii sunt împinse către o călătorie de descoperire a sinelui, altele vor fi ceva mai reținute și se vor rezuma la a contempla ceea ce se întâmplă în jurul lor.

Horoscop Minerva 19-25 aprilie 2021. Taurii debordează de energie, Leilor li se deschid noi oportunități
de Gabriel Dano    |    19 Apr 2021   •   16:48

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie 2021 Berbec

S-ar putea să te gândești astăzi la chestiuni politice sau sociale, în special la ce se petrece la nivelul planetei. S-ar putea să fii îngrijorat de viitorul tău și al copiilor tăi. S-ar putea să încerci să pui subiectul în discuție la o adunare socială. Cineva pe care îl întâlnești acolo te va învăța câte ceva despre această problemă. Dacă trebuie să te implici în continuare, sensibilizând oamenii cu privire la această problemă, fă-o!

Cărțile pe care probabil le-ai citit în ultima vreme te-ar putea determina să te gândești profund la chestiuni spirituale sau filosofice. Mintea ta este mai rapidă ca de obicei, așa că probabil poți înțelege câteva idei destul de complexe. Latura ta practică ar putea ridica îndoieli cu privire la aplicabilitatea a ceea ce înveți, dar nu-ți fă griji. Acest lucru trebuie să fie clar pentru tine în cele din urmă.

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie 2021 Taur

Săptămâna aceasta aduce nu numai o continuare, ci și o intensificare a energiilor puternice care te-au împins spre descoperirea de sine săptămânile trecute. Dacă ai rezistat, îți va fi inconfortabil. Încercați să participi la sarcini. Pune întrebări. De ce spui și faci anumite lucruri? Dacă ești sincer, recompensele vor depăși așteptările.

Nivelul tău de energie fizică și mentală este ridicat. Este posibil să fii consumat prea multă mâncare și băutură în ultima vreme, astfel încât ai putea petrece o mare parte a săptămânii făcând exerciții fizice alergare pe bandă. A-ți o carte bună de citit la saună, pentru că vei dori și stimularea mentală. La sfârșitul săptămânii, te vei simți bine și vei fi gata să ceri.

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie 2021 Gemeni

Ar trebui să îți pui întrebări importante. Ești împins într-o călătorie a descoperirii de sine. Dacă reziști ideii, nu vei avea o dispoziție foarte bună. Poți începe un jurnal de vise. Încearcă să te asculți intuitiv. Probabil vei afla că deți deja răspunsurile. Începutul săptămânii îți oferă un impuls energetic major de a conduce când Soarele înainte de a trece în Taur, face un sextilă cu Jupiter. Acest aspect creează treziri bruște și surprize care îți vor aduce beneficii.

Cu toate acestea, s-ar putea să simți nevoia să te retragi în tine pentru o vreme, cu Venus în Taur. Venus este în Casa a 12-a, a confidențialității, făcându-te anxios și izolat în timp ce te confrunți din nou cu dureri de cap. Nu da prea multă importanță propriei dureri încât să uiți să vezi frumusețea din jurul tău. Din fericire, te descurci cu un pic de ajutor din partea lui Mercur și a lui Venus care te încurajează să ajungi la prieteni apropiați.

Horoscop Minerva săptămânal 19 – 25 aprilie 2021 Rac

Dacă te simți neapreciat de oamenii din jur, încearcă să te reorientezi. A cere atenție nu este atrăgător, la fel și să te plimbi prin fața cuiva pentru a-i atrage atenția, cu tot fizicul tău superb sau cu spiritul tău fermecător. Mergi acolo unde știi că ești apreciat, unde poveștile tale îi vor face pe oameni să râdă, unde te simți ca acasă. Dacă rămâi acolo unde ești, nimic din ceea ce încerci nu va funcționa.

Este posibil totuși, ca o anumită problemă să te afecteze. Încearcă să te detașezi și să nu o lași să-ți afecteze starea de spirit. S-ar putea să te afli într-un cadru spiritual care să te conducă la saluti în comportament dacă voința îți este zădărnicită. Încearcă să nu te autosabotezi. Fii îngăduitor și găsește o soluție care să funcționeze pentru tine. Se pare că fantoma relațiilor din trecut revine să te bântuie atunci acum că Junona este retrogradă.

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie 2021 Leu

Ai putea fi într-o situație incomodă săptămâna acasta. Bârfele despre un prieten comun te vor tenta să le amplifici. Mușcă-ți limba! Amintește-ți că poveștile repetate de n ori, rareori mai sunt adevărate. Ți-ar place să pierzi o prietenie dacă el sau ea află că ai spus ceva neplăcut despre voi? Mai gândește-te. Oamenii cu care bârfești, te discută și pe tine pe la spate, stai liniștit. Ești într-o dispoziție contemplativă. Multe posibilități, diferite, s-au deschis recent pentru tine și încerci să îți dai seama care este cea mai potrivită pentru tine. Uneori este mai bine să lași lucrurile să se agite în subconștientul tău o vreme, iar acum ar putea fi unul din acele momente.

Marți, folosește-ți entuziasmul natural și aruncă-te într-o cauză în care crezi. Sigur, nu vei putea rezolva toate problemele lumii, dar poți găsi modalități de a ajuta comunitatea locală.

Continuarea, pe Huff.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop Minerva
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close