Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP Minerva 2020. Gemenii își schimbă locul de muncă, Balanțele își recapătă încrederea în ele

HOROSCOP Minerva 2020. Gemenii își schimbă locul de muncă, Balanțele își recapătă încrederea în ele

HOROSCOP. Astrologul Minerva spune cum va fi anul 2020 pentru fiecare zodie în parte.

HOROSCOP Minerva 2020. Gemenii își schimbă locul de muncă, Balanțele își recapătă încrederea în ele
Sursa foto: foto- captură Antena 3
26 Ian 2020   •   16:39

HOROSCOP. BERBEC

Anul 2020 marcheaza inceputul unei noi era, trebuie sa profitam toti, multe evenimente astrale. Berbec, lovitura la locul de munca, vor evolua din perspectiva muncii. O revolutie majora in cariera pentru ei. Relational se va simti liber, o perioada de implinire personala daca nu ar fi chititi sa evolueze profesional. Să fie atent la sănătatea emoţională

HOROSCOP. TAUR 

Mergem catre Taur, un an interesant dragostea, familia, copii, au incredere in ei, stiu ce isi doresc. Stiu ce vor sa faca. Ca sanatate singurul risc sunt eclipsele şi bolile cronice.

HOROSCOP. GEMENI

Gemeni, pana la finalul anului isi propun relatii altfel, ca si cum vor dori sa isi personalizeze relatia, ceva pentru ei, profesional o schimbare in faza de automultumire si isi doresc altceva. Financiar nu este un an bun. Trebuie sa fie atent la venituri. Impozitarea va fi pe sanatate, vor obosi, au nevoie de odihna.

HOROSCOP. RAC

Mergem la RAC: casatoria si copii, prioritare. O nota de distractie. Profesional este increzator in sine. Va fi Un an nu foarte bun financiar dar nici foarte prost. De echilibru. In schimb un car de vesti bune in privinta sanatatii. Anul acesta eu zic ca nu o sa se confrunte cu afectiuni majore. 

HOROSCOP. LEU 

LEU, despre care discutam, relational nu va fi cum isi doreste, leușl este orgolios si sensibil. Provocarile profesionale sunt cele mari, un an fantastic. Ca sanatate sa fie atenti la problemele cardiace in perioada eclipselor.

HOROSCOP. FECIOARĂ 

Anul acesta scutiti de convulsii personal, problema va fi in privinta carierei, vor sa se puna in vederea si vor reusi. Asta este important. In sector financiar pot aparea schimbari. Este un moment bun a cumpara si a vinde. Terenuri, apartament sau casa. 

Mai multe pe romaniatv.net.

×
Subiecte în articol: Minerva Horoscop
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close