Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP Minerva pentru săptămâna 24 februarie-1 martie 2020. Balanțele au o perioadă obositoare, Peștii iau decizii clare

HOROSCOP Minerva pentru săptămâna 24 februarie-1 martie 2020. Balanțele au o perioadă obositoare, Peștii iau decizii clare

Astrologul Minerva a făcut previziunile astrologice pentru săptămâna 24 februarie-1 martie 2020. Este o perioadă cu multe perspective pentru câteva dintre zodii.

HOROSCOP Minerva pentru săptămâna 24 februarie-1 martie 2020. Balanțele au o perioadă obositoare, Peștii iau decizii clare
Sursa foto: sursă foto: captură Antena 3
24 Feb 2020   •   16:08

HOROSCOP. Berbec: Berbecii au tendința de a se interesa de chestiuni referitoare la sănătate și chiar să afle informații nu numai despre plante medicinale și nutriție, ci și despre vindecarea spirituală.

HOROSCOP. Taur: Taurii ar putea fii atrași de o filozofie care îi poate ajuta să obțină o perspectivă nouă asupra vieții.

HOROSCOP. Gemeni: O scrisoare sau un apel telefonic care ar putea veni de la o persoană de care le place, ridică starea de spirit a Gemenilor.

HOROSCOP. Rac: Pentru Raci este un moment norocos pentru construirea de relații bune, mai ales, cu colegii de sex feminin sau cu clienții.

HOROSCOP. Leu: Leii se concentrează pe finanțe și afaceri, astfel încât vor avea ocazia să abordeze, în sfârșit, problemele care i-au reținut.

HOROSCOP. Fecioară: Fecioarele sesizează că oamenii apreciază faptul că sunt cu picioarele pe pământ și stabili mult mai mult decât să răspundă la fantezii sau speculații.

HOROSCOP. Balanță: Pentru Balanțe poate fi o perioadă obositoare, deoarece forțe care par dincolo de controlul lor pot fi cele care le determină viitorul.

HOROSCOP. Scorpion: Scorpionii pun în practică o idee pe care au avut-o în minte, mai ales că se simt ca un aventurier pe tărâm financiar, așa că vor profita la maxim.

HOROSCOP. Săgetător: Pentru Săgetători este un moment în care abordările unice pot fii rezolvate doar de cei mai buni dar și o perioadă excelentă pentru munca în echipă și pregătirea acesteia.

HOROSCOP. Capricorn: Circumstanțele din jurul oricărei promisiuni sau angajamente s-ar putea schimba în următoarele săptămâni pentru Capricorni, așa că să fie pregătiți pentru orice.

HOROSCOP. Vărsător: Vărsătorilor recompensele le ies în cale sub forma unor câștiguri materiale așa că să ia acest lucru ca pe o afirmare a valorii lor precum și a muncii depuse.

HOROSCOP. Pești: Abilitatea și intensitatea Peștilor de a se conecta cu ceilalți îi va ajuta în luarea unor decizii clare.

Pe larg pentru fiecare zodie pe huff.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop Minerva
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close