Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Minerva pentru săptămâna 25-31 mai. Gemenii învață să meargă mai departe, Balanțele se relaxează

Horoscop Minerva pentru săptămâna 25-31 mai. Gemenii învață să meargă mai departe, Balanțele se relaxează

Horoscop. Minerva a prezentat horoscopul pentru săptămâna 25-31 mai. Semnele de Aer se mențin în topul creativității și în această săptămână, mă refer la nativii Gemeni, Balanță și Vărsător.

Horoscop Minerva pentru săptămâna 25-31 mai. Gemenii învață să meargă mai departe, Balanțele se relaxează
25 Mai 2020   •   16:44

Semnele de Foc sunt puse pe fapte mari, totuși aș sugera în special Berbecilor atenție la volan, iar Leului și Săgetătorului să fie atenți la buget.

Semnele de Pământ – Taur își păstrează espectativa, iar Fecioara și Capricornul, pot întâlni iubirea vieții lor.

Semnele de Apă – Rac pune în practică planuri ma vechi, Scorpion își reglează conturile profesionale iar Peștii vor lăsa deoparte grijile și vor dori să fie ei.

Horoscop Berbec: Se întâmplă ca atunci când te simți mai bine, ceva sau cineva să perturbe liniștea. Este ca și cum ai face un pas înainte și doi înapoi. Poate că starea de alertă provoacă această indecizie. Chiar și când sentimentul de îndoială se revarsă asupra imaginii personale, deci încearcă să nu nimic să te conturbe iar situația restrictivă să te tragă înapoi. Ai încredere în tine. Există câteva direcții interesante spre care să te îndrepți săptămâna aceasta, mai ales că Soarele este în Rac ăși aruncă o lumină asupra comunicării. Cu Pluton, Saturn, Jupiter și Venus retrograde, există aspecte ale vieții care ar putea încetini, dar acest lucru ar putea încuraja reflecția și șansa de a-ți ordona prioritățile.

Cu toate acestea, vineri, Saturn în ultimele două grade din Vărsător, în Casa a 11-a în sectorul social, o întâlnire sau un eveniment formal ar putea duce la evoluții pozitive. Este ceva ce ar putea fi de lungă durată, chiar dacă emoția inițială ar putea lipsi. Totuși, cu Venus în pătrat cu Neptun, există multă confuzie și neînțelegeri. Cel mai bine este să nu iei nimic prea personal. Examinează mai întâi faptele. Sfârșitul de săptămână te-ar putea încuraja să aduci la viață un vis, mai ales că dacă faci acest lucru, te poate ajuta să compensezi neliniștea interioară.

Horoscop Taur: Probabil că ți-a fost dificil, în ultimele săptămâni, să comunici cu cei apropiați, mai ales dacă ești sceptic cu privire la felul tău de a fi. De fapt, te-ai simțit oarecum nesigur pe tine obligat să respecți niște reguli care ți se par aberante.  Săptămâna este excelentă pentru un nou început și ești plin de încredere. Ai un dar natural în ce privește diplomația, iar rafinamentul tău va fi observat și apreciat de cine trebuie.
Soarele a trecut în Gemeni, în Casa a 2-a, sectorul banilor proprii și respiri oarecum ușurat. Ai șansa să faci bilanțul finanțelor tale și de a face lumină asupra domeniilor care au nevoie de o atenție specială.

Cu Venus retrogradă în același sector, ți-aș sugera să fii atent cu orice achiziție, în special cu obiectele scumpe. Ceva care părea o gogoașă apetisantă s-ar putea dovedi că nu are gust ocricât zahăr ai pune pe ea. 

Totuși, cu luna în creștere prin Casa a 4-a a familiei, joi, este posibil să debuteze un nou început. În ciuda oricărei confuzii, această puternică fază lunară te încurajează să îți creezi obiceiuri financiare care să te ajute să ții lucrurile sub control.
În schimb, așteptă-te la surprize în weekend. O invitație s-ar putea dovedi mai interesantă decât îți imaginezi.

Horoscop Gemeni: Ți-a fost destul de ușor să detectezi adevărul din spatele unor situații din ultima perioadă. Săptămâna aceasta, însă, abilitățile tale analitice nu vor fi așa cum vei dori. Unele relații își dau bătăi de cap și analiza nu pare să dea o soluție. Lipsa de angajament din partea celorlalți poate stârni îndoieli și te vei întreba dacă ești cu adevărat apreciat și înțeles. Ai răbdare, sunt momente grele pentru toată lumea.

Simți că energia Soarelui care este în semnul tău face să regenerezi. Este posibil să ai mai multă vitalitate și încredere ceea ce poate fi de folos pentru a iniția noi planuri și proiecte.

Cu Venus retrogradă în semnul tău, totuși, este mai bine să eviți încheierea unor tranzacții, a unei relații parteneriat sau de afaceri până după 25 iunie. Săptămânile următoare ai putea fii nevoit să revizuiești o obligație și să iei în considerare viitorul acesteia. Cu toate acestea, nu te ambala și nu judeca lucrurile superficial.

Luna din Leu, de joi, poate fi un apel pentru a înainta cu acele opțiuni care te pot ajuta să mergi mai departe. Merită să dezvolți obiceiuri noi și productive care să te încurajeze să rămâi pe cale pe care ești și să atingi obiective importante.

Pe de altă parte, dacă ne gândim și la Saturn și la Jupiter că sunt retrograde, ar putea exista momente când să nu fii sigur ce dorești. Nu te neliniști, în săptămânile următoare lucrurile se vor lămuri.

Pe larg pe Huff.ro.

×
Parteneri
Cătălin Cherecheş, adus în România!
x close