Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP Minerva pentru săptămâna 26 august-1 septembrie. Balanțele trebuie să se aștepte la recompense financiare, Racii sunt puși doar pe criticat

HOROSCOP Minerva pentru săptămâna 26 august-1 septembrie. Balanțele trebuie să se aștepte la recompense financiare, Racii sunt puși doar pe criticat

HOROSCOP Minerva pentru săptămâna 26 august-1 septembrie. Balanțele trebuie să se aștepte la recompense financiare, Racii sunt puși doar pe criticat
Sursa foto: Foto: Facebook/Minerva
24 Aug 2019   •   12:38

HOROSCOP. Astrologul Minerva a prezentat previziunile astrale pentru săptămâna 26 august-1 septembrie. Vești incredibile pentru anumite zodii!

HOROSCOP. Berbec: Ești plin de idei creative și ești pregătit să le împărtășești cu ceilalți. Comunicarea cu cei din jur îți va permite să îți afișezi nu doar imaginația ci și capacitatea intelectuală. De asemenea, interesele familiale și romantice vor fi tratate cu simțul umorului, care este afișat complet. Sentimentul aventurii te așteaptă. Este posibil ca unele probleme să te tragă într-o parte și n alta, probabil conflicte sau complicații cu rudele, frații sau colegii de muncă. Vei găsi resurse în interior ca să le faci față. Când ai nevoie de ajutor, contacteazp-i și pe  ceilalți.

Bucură-te că ai fost nițel mai jucăuș în ultimul timp, deoarece din această săptămână te vei concentra mai mult pe muncă. Dar și așa, Soarele, Marte și Venus sunt încă în conjuncție la începutul săptămânii, așa că mai este timp pentru a profita de acest amestec plăcut de energii pentru a începe o nouă relație. 

La mijlocul săptămânii, Venus se depărtează de Soare și de Marte. Acest accent mult mai  pământean ar putea să te găsescă agățat de anumite principii, cam rigide aș spune, pentru a avea lucrurile în ordine, pentru a respecta termenele de predare și pentru a fi atent la responsabilitățile pe care le-ai putea lăsa mai la urmă.

Chiar și așa, Trigonul lui Mercur cu Jupiter ți-ar putea aduce o idee aventuroasă sau un îndemn la călătorie și te vei vedea pus în situația de a alege între ce-ți dorești și ce este posibil să faci. 

HOROSCOP. Taur: Fă-ți timp pentru a empatiza profund. Te va face să te simți mai bine cu lumea și cu tine. În acest moment ești euforic, găsești o bucurie autentică în muncă. Te simți entuziasmat și chiar inspirat. De asemenea, acasă ești foarte activ mental, faci schimbări interesante și transformi plăcerea zilnică a treburilor casnice. Înțelegerea și perspectivele comune trebuie savurate, deci faci conexiuni la locul de muncă și în viața personală. Puterea ta creativă este gata să strălucească. Arat-o lumii. Miercuri și joi pot fi zile excelente pentru o întâlnire sau o altă ocazie, așa că profită de asta la maxim. Este, de asemenea, un moment potrivit pentru a invita la cină, persoanele pe care vrei să le cunoaști mai bine, pentru că veți deveni curând, prieteni. În weekend, Jupiter revenit în mers direct, poate aduce știri bune cu privire la un împrumut, o ipotecă sau alți bani pe care i-ai așteptat.În cele din urmă, cum Uranus devenit retrograd în zodia ta, pregătește-te pentru o revoluție interioară.

HOROSCOP. Gemeni: Obiectele materiale chiar te preocupă. Planurile pe care le-ai pus în mișcare și te-ai străduit în ultimele săptămâni să le realizezi te fac fericit. Câștigurile sunt posibile printr-o majorare sau o promovare. Ai șansa să vezi cum merge! Urmărește lucrurile în care găsești bucurie. Este posibil un conflict, inclusiv cu familia, deci asigură-te că rămâi cu mintea deschisă. Liniștirea unui membru al familiei este primordială. Tăcerea poate fi cu adevărat de aur și te poate ajuta să îți păstrezi calmul interior. Ține observațiile pentru tine chiar dacă ești tentat să le dai glas. 

Dacă dorești să vinzi sau să promovezi, acum este momentul să mergi mai departe. Cu câteva aspecte bine susținute la mijlocul săptămânii, vei convinge cu ușurință oamenii să îți sprijine ideile sau să cumpere ceva de la tine. Cu abilitatea verbală la îndemână, poți face o impresie destul de bună săptămâna aceasta și în următoarele săptămâni. Dacă lucrezi în media sau în publicitate, ai putea face extrem de bine în acest moment.

Cu toate acestea, atingerea ta este aproape magnetică, miercuri și joi, când Soarele și Venus sunt conjuncte și fac un trigon frumos cu Jupiter, ieșit curând din retrogradare. Poate fi un moment bun pentru o petrecere sau un alt eveniment social ori pentru crearea de rețele, dacă acest lucru este important pentru tine. În cele din urmă, Uranus a intrat și el în retrogdarare duminică și s-ar putea să fie momentul să te reinventezi nu doar ca profesionist ci și ca îndrăgostit.

HOROSCOP. Rac: Ești gata să critici totul, să îți separi personalitatea și fizicul de sănătatea și imaginea pe care dorești să o proiectezi în afară. Ești gata să te confrunți cu adevărat, în oglindă, și să încerci să intri în contact cu sinele tău interior. De asemenea, arunci o privire obiectivă îndeaproape asupra relației tale, inclusiv asupra căsătoriei. Ar fi bine să îți analizezi și câștigurile acum, dar evită orice mișcare sau investiții riscantă legată de carieră. 
Banii fac ca lumea să se miște spune o vorbă și, cu siguranță, face lumea să meargă în această săptămână, cu un accent puternic asupra zonei financiare. Singura problemă este aceea că poate preferi să o cheltui decât să o păstrezi la ciorap. 

Acest lucru este posibil, la mijlocul săptămânii, când Soarele și Venus sunt conjuncte  și fac un trigon cu Jupiter care tocmai a ieșit din retrogradare pe 10 august. Dacă intenționezi să economisești bani, dar s-ar putea să îi arunci pe geam, în special dacă vezi ceva ce trebuie să ai. Cu toate acestea, acum că Jupiter a revenit în mers direct în sectorul carierei și obiectivelor personale, este posibil să începi să simți că ai un control mai sigur asupra lucrurilor. Și dacă ai depus eforturi în dezvoltarea unei oportunități, vei vedea în curând recompensele.

Mai multe pe Huff.ro.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close