Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP Minerva pentru săptămâna în curs. Gemenii sunt orientați spre afaceri, Scorpionii abordează probleme reale

HOROSCOP Minerva pentru săptămâna în curs. Gemenii sunt orientați spre afaceri, Scorpionii abordează probleme reale

HOROSCOP. Minerva a prezentat previziunile astrologice pentru zodii, valabile până pe 26 ianuarie.

HOROSCOP Minerva pentru săptămâna în curs. Gemenii sunt orientați spre afaceri, Scorpionii abordează probleme reale
21 Ian 2020   •   17:50

HOROSCOP. BERBEC: Pentru Berbeci este posibilă o promovare sau o majorare de salariu săptămâna aceasta.

HOROSCOP. TAUR: Pentru Tauri un moment bun pentru a forma o rețea cu cei care îți împărtășesc obiectivele sau sunt pe aceeași lungime de undă profesională cu tine.

HOROSCOP. GEMENI: Gemenii sunt orientați mai mult spre afaceri decât spre partea emoțional-afectivă a familiei.

HOROSCOP. RAC: Racii fac cu greu față tensiunii schimbărilor pe care le-ai propus dar încă nu le-ai început și s-ar putea să se iște discuții.

HOROSCOP. LEU: Lei, atenție, o mare parte din informațiile cu care lucrați, se dovedesc a fi eronate și vor afecta grav proiectele pe care le aveți, dacă nu sunteți atenți.

HOROSCOP. FECIOARĂ: Pe Fecioare tendințele perfecționiste îi vor ajuta să fie cei mai buni jucători din echipă.

HOROSCOP. BALANȚĂ: Balanțele se pot confrunta cu o anumită concurență, inclusiv din partea celor care nu le doresc binele, dar munca va fi răsplătită.

HOROSCOP. SCORPION: Scorpionii să abordeze probleme reale, nu cele pe care le cred ei reale iar faptul că au mintea practică le va permite să reușească.

HOROSCOP. SĂGETĂTOR: Săgetătorii găsesc un proiect de colaborare care pare excelent la început, până când apar anumite limitări sau conflicte care țin de orgoliu și de vanitate.

HOROSCOP. CAPRICORN: Pe Capricorn, unele chestiuni cruciale de afaceri îi determină să dorească să vorbească mai mult despre nevoile lor financiare.

HOROSCOP. VĂRSĂTOR: Pentru Vărsător parteneriatele de afaceri sau proiectele, amestecul social pentru îmbunătățirea relațiilor cu clienții, toate pot fi foarte satisfăcătoare.

HOROSCOP. PEȘTI: Peștii vor trebui să înțeleagă mai mult partea intuitivă pentru a avea succesul pe care îl caută în ceea ce privește cariera.

Pe larg pentru fiecare zodie pe Huff.ro.

×
Subiecte în articol: Minerva Horoscop
Parteneri
Perioada care nu va mai fi luată în calcul la pensii
x close