Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP MINERVA pentru săptămâna în curs. Leii au parte de momente favorabile, Săgetătorii trebuie să fie prudenți

HOROSCOP MINERVA pentru săptămâna în curs. Leii au parte de momente favorabile, Săgetătorii trebuie să fie prudenți

HOROSCOP. Astrologul Minerva a prezentat previziunile astrologice pentru săptămâna în curs.

HOROSCOP MINERVA pentru săptămâna în curs. Leii au parte de momente favorabile, Săgetătorii trebuie să fie prudenți
28 Ian 2020   •   01:02

HOROSCOP. BERBEC: Berbecii vor descoperi săptămâna aceasta că o abordare întâmplătoare a lucrurilor și a vieții, nu vă va duce nicăieri.

HOROSCOP. TAUR: Taurii realizează că cu cât comunică și interacționează mai mult cu oamenii, cu atât sunt mai mari șansele de a progresa în orice domeniu.

HOROSCOP. GEMENI: Gemenii să își extindă cunoștințele și să afle lucruri noi dacă vor să îți îmbunătățească performanța și eficiența.

HOROSCOP. RAC: Racii să se pregătească de tensiuni într-o situație romantică de care nu sunt sigur, ceea ce poate duce la confuzie sau la situații penibile.

HOROSCOP.  LEU: Pentru Lei este un moment favorabil pentru activități legate de arbitraj, de asistență pentru clienți sau consiliere.

HOROSCOP. FECIOARĂ: Pentru Fecioare este un moment ideal să rezolve plata facturilor, pentru a elimina dezordinea și pentru a-ți îmbunătăți profilul muncii.

HOROSCOP. BALANȚĂ: Balanțele au chef de romantism, există și opțiuni, iar una dintre ele te poate lua prin surprindere pentru că s-ar putea îndrăgosti de cineva care are o personalitate foarte diferită de a lor.

HOROSCOP. SCORPION: Pentru Scorpioni discuțiile directe sunt cele mai bune și le oferă șansa de a spune cu voce tare ce anume îi îngrijorează cu privire la sănătatea lor.

HOROSCOP. SĂGETĂTOR: Săgetătorii să fie prudenți pe cât posibil cu cheltuielile, întrucât s-ar putea să primească o notă de plată amețitoare sau să apară cheltuieli neașteptate.

HOROSCOP.  CAPRICORN: Pentru Capricorni dividendele pe care le-au anticipat din mișcările financiare bine planificate și executate, pot ajunge la ei mai devreme decât se așteaptă.

HOROSCOP. VĂRSĂTOR: Vărsătorii au parte de mici aranjamente financiare sau chiar de un parteneriat sau o fuziune între pasiunile sale și o altă afacere.

HOROSCOP. PEȘTI: Peștii au ocazia să elimine bagajul emoțional, să conexeze o serie de informații și să pună punct situațiilor care trenează de prea mult timp.

Pe larg pe Huff.ro. 

×
Subiecte în articol: Horoscop Minerva
Parteneri
Cătălin Cherecheş, adus în România!
x close