Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP Minerva pentru săptămâna în curs. Vărsătorii au idealuri mari, Gemenii au încredere în intuiția lor

HOROSCOP Minerva pentru săptămâna în curs. Vărsătorii au idealuri mari, Gemenii au încredere în intuiția lor

HOROSCOP Minerva pentru săptămâna în curs. Vărsătorii au idealuri mari, Gemenii au încredere în intuiția lor
09 Oct 2019   •   10:04

HOROSCOP. Astrologul Minerva a prezentat horoscopul pentru săptămâna în curs. Răsturnări mari de situații pentru că Mercur este retrograd.

HOROSCOP. Berbec: Berbecii se simt foarte detașați față de ce se petrece în jurul lor, dar și atunci când se pune problema unor decizii radicale, profesionale sau relaționale.

HOROSCOP. Taur: Taurii sunt gata să dea o mână de ajutor celor care le-o solicită, cu generozitate și aplomb, așa cum nu au mai făcut-o ei de mult timp.

HOROSCOP. Gemeni: Dacă Gemenii au încredere în intuiția lor și își asumă niște riscuri și chiar incertitudini financiare, au șansa unui nou început.

HOROSCOP. Rac: Racii caută răspunsuri dar se pare că nu le caută acolo unde ar trebui, altfel nu s-ar mai simți atât de izolați de ceilalți.

HOROSCOP. Leu: Sociabili, Leii creează rețele cu ușurință deoarece comunicarea și exprimarea de sine le vine ca o mănușă.

HOROSCOP. Fecioară: Fecioarele se bucură de recunoaștere socială datorită schimbării profesionale datorate unei creșteri financiare sau a unei promovări.

HOROSCOP. Balanță: Balanțele ar trebui să facă o analiză profundă a felului cum se comportă, cum sunt ca persoană și să dea atenție limbajului corporal. 

HOROSCOP. Scorpion: Scorpionii ar putea fi chemați să se responsabilizeze în ce privește sănătatea și reabilitarea reputației.

HOROSCOP. Săgetător: Pentru Săgetători banii au o valoare sentimentală – o moștenire în urma unui deces, sau reală – mărirea salariului.

HOROSCOP. Capricorn: Și săptămâna aceasta, Capricornii sunt atenți la carieră și la afaceri, de astă dată însă comunicând eficient la locul de muncă.

HOROSCOP. Vărsător: Vărsătorii nu se mulțumesc doar cu lucrurile practice din viața lor, ci își doresc idealuri mai mari, chiar au viziunea viitorului.

HOROSCOP. Pești: Peștii, intuitivi cum le este felul, găsesc indicii grăitoare peste tot în jurul lor și sunt capabili să citească printre rânduri.

Pe larg pe Huff.ro.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close