HOROSCOP Minerva pentru săptămâna în curs. Vărsătorii au idealuri mari, Gemenii au încredere în intuiția lor

09 Oct 2019   •   10:04
HOROSCOP Minerva pentru săptămâna în curs. Vărsătorii au idealuri mari, Gemenii au încredere în intuiția lor

HOROSCOP. Astrologul Minerva a prezentat horoscopul pentru săptămâna în curs. Răsturnări mari de situații pentru că Mercur este retrograd.

HOROSCOP. Berbec: Berbecii se simt foarte detașați față de ce se petrece în jurul lor, dar și atunci când se pune problema unor decizii radicale, profesionale sau relaționale.

HOROSCOP. Taur: Taurii sunt gata să dea o mână de ajutor celor care le-o solicită, cu generozitate și aplomb, așa cum nu au mai făcut-o ei de mult timp.

HOROSCOP. Gemeni: Dacă Gemenii au încredere în intuiția lor și își asumă niște riscuri și chiar incertitudini financiare, au șansa unui nou început.

HOROSCOP. Rac: Racii caută răspunsuri dar se pare că nu le caută acolo unde ar trebui, altfel nu s-ar mai simți atât de izolați de ceilalți.

HOROSCOP. Leu: Sociabili, Leii creează rețele cu ușurință deoarece comunicarea și exprimarea de sine le vine ca o mănușă.

HOROSCOP. Fecioară: Fecioarele se bucură de recunoaștere socială datorită schimbării profesionale datorate unei creșteri financiare sau a unei promovări.

HOROSCOP. Balanță: Balanțele ar trebui să facă o analiză profundă a felului cum se comportă, cum sunt ca persoană și să dea atenție limbajului corporal. 

HOROSCOP. Scorpion: Scorpionii ar putea fi chemați să se responsabilizeze în ce privește sănătatea și reabilitarea reputației.

HOROSCOP. Săgetător: Pentru Săgetători banii au o valoare sentimentală – o moștenire în urma unui deces, sau reală – mărirea salariului.

HOROSCOP. Capricorn: Și săptămâna aceasta, Capricornii sunt atenți la carieră și la afaceri, de astă dată însă comunicând eficient la locul de muncă.

HOROSCOP. Vărsător: Vărsătorii nu se mulțumesc doar cu lucrurile practice din viața lor, ci își doresc idealuri mai mari, chiar au viziunea viitorului.

HOROSCOP. Pești: Peștii, intuitivi cum le este felul, găsesc indicii grăitoare peste tot în jurul lor și sunt capabili să citească printre rânduri.

Pe larg pe Huff.ro.

Parteneri
x close