Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Minerva pentru următoarele două săptămâni. Gemenii își reevaluează planurile, Peștii au o minte extrem de activă

Horoscop Minerva pentru următoarele două săptămâni. Gemenii își reevaluează planurile, Peștii au o minte extrem de activă

Potrivit astrologului Minerva, în următoarea perioadă se deschid noi oportunități pentru cele mai multe dintre zodii.

Horoscop Minerva pentru următoarele două săptămâni. Gemenii își reevaluează planurile, Peștii au o minte extrem de activă
Sursa foto: sursa foto: captura Antena 3/ Pixabay.com
de Gabriel Dano    |    23 Iun 2021   •   16:51

Horoscop Minerva iunie 2021 Berbec

Pregătește-te să încetinești și să te întorci! În timp ce luna iunie pune mare accent pe comunicarea întru prosperitatea, s-ar putea să te simți ca și cum lumea încetinește. Este normal, Mercur stăpânul comunicării este retrograd.

Horoscop Minerva iunie 2021 – Taur

Luna nouă din 10 mai are loc în Gemeni, ți se deschide o ușă pentru a-ți urmări una dintre cele mai sincere speranțe și vise. Folosește săptămâna pentru a lua măsuri să-ți faci viața pe care ai dorit-o dintotdeauna.

Horoscop Minerva iunie 2021 – Gemeni

La începutul lunii, este important să aloci ceva timp pentru a reflecta unde ai fost și ce dorești să construiești în viitor. Luna Nouă de pe 10 iunie, sugerează că este timpul să te odihnești, să te reîncărci și să îți evaluezi planurile.

Horoscop Minerva iunie 2021 Rac

Cu planetele care defilează prin Casa a 12-a, te simți un pic misterios. Luna Nouă din 10 iunie aduce multe invitații și mesaje din cercul tău social și vine la pachet cu o eclipsă inelară de Soare. Un prieten sau cineva din grupul de prieteni ar putea interveni și gestul  îți poate schimbă viața pentru totdeauna. Unii dintre voi ar putea schimba complet slujbele sau primesc vestea că vor fi disponibilizați. Posibil să ai impulsul de a schimba dietă sau să te apuci de sală.

Horoscop Minerva iunie 2021 Leu

Este o lună importantă pentru tine. Lună Nouă din 10 iunie este conjunctă cu  eclipsă inelară de Soare, pregătește-te de unele probleme în ce privește ambițiile tale. Este momentul unui efort profesional major, să lucrezi pentru promovare sau să cauți un loc de muncă mai bun. Este una dintre cele mai importante perioade ale anului pentru a cunoaște nivelul de succes pe care îl dorești și pentru a face pași spre acesta.

Continuarea, pe Huff.ro.

×
Subiecte în articol: Minerva
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close