Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020. Vărsătorii se concentrează pe sine, Leii au oportunități pentru un nou început

HOROSCOP Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020. Vărsătorii se concentrează pe sine, Leii au oportunități pentru un nou început

HOROSCOP. Astrologul Minerva a făcut previziunile pentru 17-23 februarie 2020. O săptămână cu multe posibilități pentru zodii.

HOROSCOP Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020. Vărsătorii se concentrează pe sine, Leii au oportunități pentru un nou început
17 Feb 2020   •   17:31

HOROSCOP. Berbec: Pentru Berbeci este momentul cel mai bun pentru găsirea unui loc de muncă nou sau mai bun pentru o promovare.

HOROSCOP. Taur: Pentru Tauri este o perioadă excelentă în care ar trebui să facă tot posibilul pentru a termina proiecte excepționale.

HOROSCOP. Gemeni: Gemenii au ocazia de a scrie sau de a conferenția despre experiențele sale.

HOROSCOP. Rac: O atitudine încăpățânată îi va îndepărta pe Raci de unele persoane și vor pierde ajutorul vital și resursele de care au nevoie.

HOROSCOP. Leu: Săptămâna aduce Leilor oportunitatea unui nou început mai bun.

HOROSCOP. Fecioare: Pentru Fecioare este posibilă transformarea carierei dacă sunt dispuse să își fructifice șansa.

HOROSCOP. Balanță: Modul prietenos și diplomatic al Balanțelor, îi face foarte eficienți în calmarea situațiilor problematice.

HOROSCOP. Scorpion: Pentru Scorpion înțelegerea motivelor celorlalți îi ajută la identificarea rădăcinii unor probleme de lungă durată.

HOROSCOP. Săgetător: Pentru Săgetători este momentul ideal pentru a-ți extinde orizonturile și a marșa pe educația suplimentară sau pe formare.

HOROSCOP. Capricorn: Sentimente încărcate emoțional ar putea domina la locul de muncă al Capricornilor.

HOROSCOP. Vărsător: Vărsătorii să se concentreze pe sine ca își păstreze sănătatea cât de cât integră.

HOROSCOP. Pești: Abilitatea sporită de a se conecta cu ceilalți îi va ajuta pe Pești, în luarea deciziilor.

Pe larg pe Huff.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop mineva
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close