Antena 3 CNN Horoscop Horoscop octombrie 2020. Luna nouă aduce schimbări pentru toate zodiile - Fecioarele câștigă mai mult, Racii probleme în familie

Horoscop octombrie 2020. Luna nouă aduce schimbări pentru toate zodiile - Fecioarele câștigă mai mult, Racii probleme în familie

Horoscop octombrie 2020. Toamna aduce schimbări mai pentru toate zodiile, mai ales din cauza faptului că pe 13 octombrie avem Lună Nouă. Nativii trebuie să fie atenți la familie, bani și mai ales sănătate.

Horoscop octombrie 2020. Luna nouă aduce schimbări pentru toate zodiile - Fecioarele câștigă mai mult, Racii probleme în familie
de Gabriel Dano    |    17 Sep 2020   •   17:11

BERBEC

Cu siguranță îți vei îndeplini nevoia de a fi conversații independente, dezbateri și găsirea unui mentor care să participe. Scena de lucru este plăcută. Din nou faceți exces când vine vorba de alimente și băuturi. La sfârșitul lunii, ați putea avea o nouă relație romantică. După data de 15, mintea voastră va dori să cerceteze subiecție intens și să pătrundă în adevăruri spirituale profunde. După 22, s-ar putea să experimentați „moartea” și apoi renașterea în aspect personal. După data de 24, asigurați-vă că prietenii merită timpul efortul dvs.  

TAUR

Abilitatea ta de a fi ingenios și productiv este testată pe planul muncii. Sarcinile de serviciu s-au dublat probabil. Continuă să fii atent la oportunitățile care se ivesc. Sănătatea ar trebui să fie excelentă în această perioadă. Activitățile romantice și creative obțin un impuls. După data de 13, ar fi un moment bun pentru a începe noi proiecte care fie vă vor îmbunătăți mediul de lucru, fie vă vor îmbunătăți sănătatea. Data de 15 aduce comunicări intense și parteneriate/relații noi. După data de 24, s-ar putea să vă implicați în chestiuni spirituale sau oculte în cadrul carierei dvs. Data de 27 aduce lumină în rezolvarea unei probleme personale.

GEMENI

Luna aceasta te vei juca de zor. Veți fi ocupat să îmbunătățiți aspectul casei dvs. Luna nouă de pe 13 ar fi bună pentru a începe noi proiecte creative care utilizează abilitatea ta artistică. După data de 15, veți fi mai implicat în munca mentală și veți fi mai atenți la detalii. Vor fi luate în considerare noi regimuri/diete, e un moment bun pentru a începe o dietă mai drastică. Data de 27 aduce conștientizarea unei probleme emoționale.

RAC

Numeroși vizitatori, conversații nostalgice, dezbateri pline de viață, renovări și extinderi fac parte din scenariul lunii. Comunicările precise, bine gândite, fac loc tendinței de a consuma prea mult mâncarea și băutură. Disputele familiale încep să fie soluționate. Luna nouă de pe 13 ar fi un moment bun pentru a începe un proiect care implică familia sau să vă consolideze fundația. După data de 15, veți începe să vă exprimați gândurile și să le comunicați emoțional cu ceilalți. Activitățile mentale vă vor atrage. După data de 24, veți fi atras din nou să explorați aspectele ascunse ale universului.  

LEU

Universul îți cere să-ți folosești nevoia înnăscută pentru a te exprima creativ și a fi apreciat de ceilalți. Planurile tale pentru viitor devin din ce în ce mai mari și mai extinse. După data de 15, gândurile se îndreaptă spre frontul de acasă, familie și luând în considerare puterea securității și fundamentului personal. După data de 24, s-ar putea să vă trebuiască să vă uitați mai realist la parteneriate/relații. Data de 27 aduce conștientizarea problemelor legate de carieră sau de proiectare a imaginii publice pe care o doriți.

FECIOARĂ

Îți vei folosi talentul înnăscut pentru a-ți analiza meticulos finanțele, capacitatea de a câștiga bani și valoarea ta de sine. Veți descoperi, fără îndoială, modalități de a funcționa mai eficient. Asigurați-vă și puneți deoparte niște bani pentru cheltuieli neașteptate bruste. Căutările personale lasă loc pentru a atrage bunuri materiale, bani și oameni. Pot apărea oportunități financiare. Feriți-vă de cheltuielile excesive. Luna nouă de pe 13 este un moment bun pentru a începe un proiect de creștere a veniturilor nete.  După data de 24, s-ar putea să vă dați seama de necesitatea de a vă spori conștientizarea și sensibilitatea față de sinele vostru fizic, sau poate că și colegii ar putea să nu vă înțeleagă clar acțiunile. Data de 27 vă luminează necesitatea de a lua o pauză din viața ta de zi cu zi la un anumit nivel.

BALANȚĂ

La mulți ani, copii fermecători, diplomatici, artistici ai zodiacului! Ce modalitate de a începe noul ciclu astrologic anual cu atâta energie planetară în semnul nașterii. Sunteți cu adevărat pe scena centrală, deoarece aveți multe de comunicat. Oportunități suplimentare și noroc îți apar în octombrie 2020. Sperăm că ai început câteva proiecte creative noi. Aveți un plus de energie pentru a vă deplasa înainte până la mijlocul lunii noiembrie. După data de 15, vă veți reexamina intens valorile - material, intelectual și spiritual. După data de 22, trebuie abordate finanțele și valorile personale.  O poveste de dragoste sau un proiect de inspirație ar putea începe după data de 24. Până la sfârșitul lunii, vă îmbunătățiți aspectul sau îl schimbați complet.

SCORPION

Te simți ca un vulcan care clocotește și fierbe gata să erupă? Toată această energie în Balanță este scufundată într-o casă pentru tine, în care lucrurile sunt adesea vagi și neclare. Iritabilitatea este sporită. Fceți exerciții mentale și fizice pentru a ușura tensiunea. Ai un înger păzitor până în octombrie 2020. O lună bună pentru a-ți urmări obiectivele și visele, participarea la activități de grup sau petreceți mai mult timp cu prietenii. Noul dvs. ciclu astrologic anual începe pe 22. Probleme neclare referitoare la frontul de acasă sau la familie ar putea apărea după data de 24. Data de 27 aduce iluminarea necesității de a aborda problemele într-un anumit parteneriat/relație. S-ar putea să descoperiți un admirator secret până la sfârșitul lunii!

SĂGETĂTOR

O lună excelentă pentru a-ți urmări obiectivele și visele, pentru a participa la activități de grup și pentru a petrece timp cu prietenii. Luna nouă de pe 13 ar fi un moment minunat pentru a începe un nou proiect în această zonă a vieții tale. După data de 22, îți începi perioada de contact cu subconștientul. Anul tău astrologic se încheie. Un interes puternic cu privire la subiectele mistice sau oculte ar putea apărea după data de 24. Data de 27 ar putea aduce revelații cu privire la munca de zi cu zi sau probleme de sănătate. Sfârșitul lunii aduce noi interese romantice, unul dintre ele ar putea fi o relație nouă. 

CAPRICORN

Este timpul să definiți și să reevaluați în continuare ceea ce doriți. Oportunități suplimentare sau pur și simplu noroc vin în aceste zone până în octombrie 2020 - profitați! Recompensele ar putea fi grozave, mai ales la sfârșitul lunii, sau cei care depun eforturi suplimentare. Luna nouă de pe 13 este un moment oportun pentru a planta semințe pentru un nou proiect de îmbunătățire a carierei și/sau a imaginii publice. După data de 15, vă veți exprima ideile și opiniile, într-o manieră directă și pătrunzătoare, în activități de grup și cu prietenii. Simțul valorilor tale poate lua un ton spiritual sporit după data de 24. Iluminarea este dată cu privire la un efort creativ sau romantic pe data de 27.

VĂRSĂTOR

Este timpul să urmați un nou curs de studiu, să faceți o călătorie în țări străine sau pur și simplu să interacționați cu oameni străini pentru a vă extinde viziunea și pentru a vă ajuta să vă hrăniți nevoia înnăscută de a crea schimbări sociale. După data de 13 ar fi un moment oportun pentru a iniția noi activități în aceste zone. Până la sfârșitul lunii, veți tânji după locuri cu priveliști uluitoare sau veți descoperi că un străin v-a capturat inima. După data de 15, vă veți gândi și veți comunica intens despre problemele de carieră sau despre imaginea dvs. S-ar putea să te simți mai plin de compasiune față de ceilalți după 24. Probleme pe frontul de acasă pot apărea pe 27.

PEȘTI

Planeta voastră conducătoare Neptun devine directă luna aceasta. Acum continuați să vă urmăriți în afară dorința spirituală intuitivă înnăscută de a înainta omenirea spre un plan superior al existenței. Ce moment să ieși din „hibernare” cu atâta energie planetară care te determină să urmărești atâta intensitate în viața ta. S-ar putea să pari puțin retras de alții. Aceasta este luna pentru a investiga orice are nevoie de un răspuns.

Parteneriatele/relațiile merg fără probleme, le veți analiza foarte atent. Problemele pot fi soluționate pe cale amiabilă. Până la sfârșitul lunii, veți avea chef de întâlniri intime. După data de 15, vă veți gândi la modalități de a vă transforma intens viziunea asupra vieții și a universului. După data de 24, începeți să puneți la îndoială și să reevaluați ce înseamnă viața voastră în termeni spirituali. Iluminarea are loc pe 27 în ceea ce privește mediul dvs. de zi cu zi.

×
Subiecte în articol: Horoscop octombrie
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close