Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP pentru luna decembrie, cu Mariana Cojocaru. Berbecii se îmbogățesc, Fecioarele își schimbă locuința

HOROSCOP pentru luna decembrie, cu Mariana Cojocaru. Berbecii se îmbogățesc, Fecioarele își schimbă locuința

HOROSCOP pentru luna decembrie, cu Mariana Cojocaru. Berbecii se îmbogățesc, Fecioarele își schimbă locuința
16 Noi 2018   •   11:24

HOROSCOP. Astrologul Mariana Cojocaru prezintă previziunile complete pentru decembrie 2018. Zodiile care îşi schimbă viaţa total şi întră în 2019 cu oprtunităţi reale.

HOROSCOP Berbec

HOROSCOP Evenimentele importante ale lunii roiesc în jurul banilor. Mai ales secţiunea care vizează banii şi bunurile comune cu alţii, moştenirile, partajele, câştigurile obţinute din colaborări se vor îmbunătăţi într-un anume fel. Pe de altă parte fii atent la variantele noi de obţinere a unor venituri sau unor bunuri. Încet, sigur şi discret se conturează alte surse materiale, utilizabile pe termen lung. După 10 ale lunii, gândirea şi comunicarea se vor limpezi mult. Filozofia de viaţă abordată până acum necesită modificări şi, vrei, nu vrei, perspectiva ta asupra lumii şi vieţii în general va fi cu totul alta. Planuri de călătorii îndepărate, de studii, discuţii cu oameni erudiţi, participare la seminarii, conferinţe pe teme spirituale. Relaţiile cu şefii se tensionează. De acum încolo acordă atenţie sporită imaginii tale pubice şi locului pe care îl ocupi în cadrul unui colectiv de muncă.

HOROSCOP Taur

HOROSCOP Multă forfotă în segmentul partenerial. Discuţii cu partenerul de viaţă, cu cei de afaceri sau în cadrul unor colaborări vechi. Se conturează schimbări majore şi definitive în relaţiile parteneriale, inclusiv apariţia unor colaborări noi. Se încheie o etapă, se deschide o alta. Renunţă la ceea ce este perimat şi orientează-te rapid spre noi orizonturi. Segmentul financiar se îmbunătăţeşte, mai ales secţiunea bani şi bunuri comune cu alţii. Totuşi mai sunt restricţii, ceea ce înseamnă că este nevoie în continuare de prudenţă şi de evitarea acumulării datoriilor pe termen lung. Pe de altă parte, gândirea şi comunicarea vor intra într-un con de umbră. Călătoriile devin vulnerabile, bine fiind să pleci la drum numai cu un scop precis şi în condiţii de siguranţă. Relaţiile cu prietenii se ameliorează, astfel că poţi discuta fără rezerve cu aceştia.

HOROSCOP Gemeni

HOROSCOP Ai multe de făcut la locul de muncă, dar şi acasă în plan personal, activităţile domestice de rutină îşi aşteaptă rândul. Selctează priorităţile şi dozează-ţi eforturile! Ai spor, elan, planuri măreţe de a rezolva multe şi mărunte, dar nu forţa nota. Eşti apreciat şi susţinut de către colegi, însă unii pot profita de bunăvoinţa ta. Ambientul din sfera profesională este unul în schimbare. Sunt şanse chiar să-ţi găseşti un job nou, mult mai bine plătit şi cu condiţii excepţionale de muncă. Totul este să fii deschis la schimbări şi să vizualizezi clar ce anume vrei. Sănătatea este un alt capitol atins de razele astrelor în chip benefic. Îmbunătăţirea stării generale de sănătate, găsirea unor soluţii optime de vindecare, abordarea unui nou stil de viaţă şi activitate. Relaţiile parteneriale se îmbunătăţesc vizibil după 10 ale lunii.

HOROSCOP Rac

HOROSCOP Relaţiile sentimentale îţi solicită atenţia şi eforturile. Reconfigurări ale relaţiilor vechi, conturarea altora noi, discuţii ample cu copiii, planuri de a avea copii. Pe de altă parte începe un proces lung în plan amoros, pe parcursul căruia îţi vei schimba concepţiile privitoare la iubire şi implicaţiile ei. Ocupă-te de un hobby, organizează activităţi recreative împreună cu cei dragi şi bucură-te de tot ce te înconjoară! La serviciu se ameliorează situaţia după 10 Noiembrie, dar fii vigilent în continuare. Relaţiile colegiale se îmbunătăţesc şi îţi vor fi recunoscute meritele. De asemenea, sănătatea se îmbunătăţeşte la modul general. Vor rămâne pe fundal afecţiunile deja cunocute, existând şanse de a găsi remedii excepţionale utilizabile pe termen lung. Relaţiile parteneriale intră într-un con de umbră, fiind nevoie de atenţie sporită.

HOROSCOP Leu

HOROSCOP Foarte animat devine segmentul domestic. Se conturează schimbări în mediul de acasă, fie prin renovarea spaţiului de locuit, vânzarea-achiziţionarea de bunuri patrimoniale, fie prin plecarea sau sosirea unor membri ai familiei. Discuţiile vor fi ample, importante, cu efecte pe termen lung. Stabileşte-ţi obiective domestice şi familiale clare, iar ele se vor concretiza la momentul potrivit. Relaţiile amoroase şi cele cu copiii se vor îmbunătăţi vizibil după 10 Noiembrie, dar nu slăbi vigilenţa. Mai sunt posibile turnuri spectaculoase de situaţie. Capitolul muncă va căpăta alte dimensiuni pentru tine din a doua parte a lunii. Se recomandă prudenţă, pentru că va interveni un soi de ruptură între tine şi tot ce ţine de muncă şi relaţii colegiale. Schimbări majore în acest sens, dar ele se vor instala discret. Acordă atenţie sporită sănătăţii întregului organism.

HOROSCOP Fecioara

HOROSCOP Atmosfera lunii este animată pentru tine de către persoanele din anturajul apropiat. Discuţii agreabile, întâlniri deosebite care vor lăsa o amprentă importantă asupra ta. Este vremea să-ţi reorganizezi relaţiile pe care le ai cu cei apropiaţi şi să te debarasezi de cei care îţi pun beţe în roate. Se pregătesc alţi oameni să vină în preajma ta, oameni de cu totul altă factură şi utilitate pentru dezvoltarea ta personală şi profesională. Mediul domestic şi relaţiile familiale se vor îmbunătăţi vizibil după 10 ale lunii. Este rost de schimbări în spaţiul locativ, reparaţii, schimbarea locaţiei în care locuieşti. Relaţiile sentimentale încep un proces de revigorare. Ceea ce nu funcţionează corect se va destrăma, făcându-se loc pentru alte situaţii de o mai bună calitate. Relaţiile parteneriale se vor ameliora vizibil.

Mai multe, pe Kfetele.

 

×
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close