Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP pentru săptămâna 1-7 iulie. Berbecii sunt plini de romantism, Fecioarele își fac prieteni noi

HOROSCOP pentru săptămâna 1-7 iulie. Berbecii sunt plini de romantism, Fecioarele își fac prieteni noi

HOROSCOP pentru săptămâna 1-7 iulie. Berbecii sunt plini de romantism, Fecioarele își fac prieteni noi
26 Iun 2019   •   16:41

HOROSCOP. Prima săptămână din luna iulie se anunță plină de vești bune pentru majoritatea zodiilor.

HOROSCOP BERBEC Prima săptămână a lunii iulie se anunţă a fi una plină de romantism. Dacă nu eşti într-o relaţie, ai şanse mari să cunoşti pe cineva care se află pe aceeaşi lungime de undă cu tine. În plus, ai mai multă energie decât în mod normal.

HOROSCOP TAUR Reuşeşti să comunici din ce în ce mai eficient şi, în plus, legi prietenii strânse cu colegii de muncă. Reuşeşti să fii mai raţional decât în mod normal şi, totuşi, gata oricând să încerci lucruri noi alături de prieteni.

HOROSCOP GEMENI Te gândeşti din ce în ce mai mult la problemele financiare pe care le ai şi îţi doreşti să-ţi monetizezi mult mai eficient munca. Nu mai eşti dispus să faci compromisuri. În plus, începi să acorzi atenţie fiecărui detaliu în parte.

HOROSCOP RAC Te gândeşti din ce în ce mai mult la visul pe care îl ai şi vrei să începi să-ţi îndrepţi toate eforturile în această direcţie. Te-ai săturat să faci doar ce trebuie şi eşti gata să-ţi iei inima în dinţi, să-ţi asumi riscuri şi să faci ce îţi place.

HOROSCOP LEU Ai toată energia de care ai nevoie pentru a pune în practică toate lucrurile care îţi trec prin minte. Fie că e vorba de adoptarea unui stil de viaţă mai sănătos, fie că te gândeşti să munceşti mai mult pentru ce îţi doreşti, acum ai şanse mari să reuşeşti.

HOROSCOP FECIOARĂ Reuşeşti să-ţi faci prieteni noi şi eşti din ce în ce mai dispus să participi la evenimentele sociale care au loc. În plus, începi să acorzi mai multă atenţie muncii în echipă şi renunţi la orgoliul obsesiv de a face totul de unul singur.

Mai multe, pe Jurnalul. 

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close