Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP pentru săptămâna 10 - 17 noiembrie 2019, cu Mariana Cojocaru. Berbecii dau de greu, Racii au probleme delicate

HOROSCOP pentru săptămâna 10 - 17 noiembrie 2019, cu Mariana Cojocaru. Berbecii dau de greu, Racii au probleme delicate

HOROSCOP pentru săptămâna 10 - 17 noiembrie 2019, cu Mariana Cojocaru. Berbecii dau de greu, Racii au probleme delicate
09 Noi 2019   •   10:15

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Mariana Cojocaru a prezentat previziunile astrelor pentru săpătmâna 10 - 17 noiembrie 2019. 

HOROSCOP BERBEC Cvintilul Marte-Mercur Retrograd aduce pentru voi situații limită, greu de depășit. Cuadratura pe care Soarele Natal o face cu Axa de Destin complică lucrurile și vă face să vă întrebați de ce vi se întâmplă aceste lucruri. La unii iau naștere acum aceste situații și vor da de greu când nici nu se așteaptă. Aici v-am descris mecanismul, căci sfaturile pe care le așteptați sunt pe harta voastră natală.

HOROSCOP TAUR La voi este un alt cvintil care vă poate crea probleme acum sau pe viitor: cvintilul Mercur Retrograd-Venus(una din patroanele voastre astrale). Mulți nativi și native, indiferent de vârstă, chiar dacă acum spun că le este bine, vor vedea cât de dur le poate afecta viața și viitorul. Apoi ajung să mă caute când le ajunge cuțitul la os. Pe astrograma natală pot să văd exact ce-I așteaptă și cum pot depăși.

HOROSCOP GEMENI Cele două cvintile de care menționam la Berbec și Taur(citiți) vă vizează în mod direct și chiar dublu, având în vedere că aparțineți unui semn zodiacal dublu, dual. Pentru a înțelege situațiile grele și capcanele care se anunță pe viitor, e important să vă studiez individual astrograma și să vă arăt căile de eliberare. Ați văzut la TV și brătările talisman pe care le confecționez pentru sănătate, bani, etc.

HOROSCOP RAC Mulți dintre voi sunt în căutare de leacuri, soluții, ieșiri din problemele grele sau delicate(acum, dar limită în anul care urmează) pe care le ridică prezența Karmei în constelația voastră. Unii se pot declara fericiți acum și pot spune când citesc că le merge bine, dar situația va fi la extrema cealaltă pe viitor(căsătorii, alianțe, succes, copii, etc). Doar în astrograma karmică vă pot descifra secretele.

Mai multe, pe Kfetele.

 

×
Subiecte în articol: Horoscop Mariana Cojocaru
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close