Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP pentru săptămâna 16 - 22 septembrie 2019, cu Minerva. Gemenii sunt canalizați pe partea financiară, în relație caută siguranță

HOROSCOP pentru săptămâna 16 - 22 septembrie 2019, cu Minerva. Gemenii sunt canalizați pe partea financiară, în relație caută siguranță

HOROSCOP pentru săptămâna 16 - 22 septembrie 2019, cu Minerva. Gemenii sunt canalizați pe partea financiară, în relație caută siguranță
19 Sep 2019   •   16:19

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Minerva a prezentat previziunile astrelor pentru săptămâna în curs.

HOROSCOP. Gemeni. Înveți constant lecții și nu înveți mai nimic. Finanțele deocamdată, sunt bune, îți servesc bine, ceea ce te face mai practic. Adevărata bucurie și siguranță adaugă profunzime împlinirii vieții tale. Energia și planificarea pot fi necesare pentru a rezolva problemele interne, dar efortul este bine cheltuit. Ai dobândit – și încă mai dobândești – o adevărată mentalitate pentru succes. Ai crescut în setări intelectuale și emoționale. Abilitățile cognitive și interpersonale sporite derivă din sentimentul tău de încredere adânc înrădăcinat. Acum îți dai seama că nu există o singură formulă care să definească calea către succesul personal.

HOROSCOP. Reorganizarea casei va continua și săptămâna aceasta. Cu toate astea, nu trebuie să faci totul singur. Cere ajutor și delegă câteva din sarcinile-cheie și treburile gospodăriei se pot face mult mai rapid.

Citiți și HOROSCOP pentru săptămâna 16 - 22 septembrie 2019, cu Minerva. Taurii se pregătesc de o nouă poveste de iubire, dar intră în conflicte la locul de muncă

HOROSCOP. Poate dorești să dai locului o curățare și în profunzime, poate să-l pregătești pentru sezonul vacanțelor periodice, care nu sunt prea departe. Câteva straturi de vopsea și câteva noi perne și draperii ar putea să lumineze considerabil spațiul.

HOROSCOP.  În cele din urmă, Mercur și Venus care s-au mutat sâmbăta trecută în Balanta și zona de agrement, ar putea însemna un oftat de ușurare. Dacă dorești să pleci într-o călătorie sau să te bucuri de câteva experiențe noi, mergeți spre ele.

HOROSCOP. Relațional

Cauți acum siguranță. Totuși simți o nevoie compulsivă de a agita lucrurile. Este un semn bun. Fericirea de acasă este esențială pentru tine. Bucură-te de compania familiei și a prietenilor alături de care găsești multă bucurie și împlinire. Eforturile pe care le depui pentru fericirea casnică nu sunt pierdute niciodată. Orice gând neplăcut care îți subminează încrederea ar trebui să fie soluționat rapid. Fă față situației actuale. Stai excelent la nivel intelectual și emoțional, așa că nu îți fie teamă să te întinzi și să îți răsfeți simțurile. 

HOROSCOP.  Toată lumea simte o oarecare îndoială cu privire la abilitățile lor în timpul opoziției Soare – Neptun de la începutul săptămânii, mai ales că din când în când te bazezi pe ambele părți ale personalității tale. Sinele tău adevărat ar putea fi expus acum, lăsându-te însă să te simți extrem de vulnerabil.

HOROSCOP. Luna emoțională din Taur de la începutul săptămânii, distorstorsionează perspectiva asupra unei situații noi. Nu ar fi minunat dacă lucrurile ar fi așa cum îți imaginezi?

HOROSCOP. Profesional

HOROSCOP. Vorbești despre numite lucruri cu alte persoane deși îți este dificil, dar acum este foarte necesar să faci asta. Va rezulta fricțiune într-devăr, dar problemele cu care te confrunți nu mai pot fi tratate în interior. Trebuie să le pui pe masă pentru a avea loc un progres real.

HOROSCOP. Este un moment minunat pentru a forma noi parteneriate de afaceri, pentru a te alătura unei echipe sau pentru a te întâlni cu clienții. Se pune accentul pe uniune pentru a obține mai mult decât poți face singur. De asemenea, trebuie să fii atent, deoarece cineva cu care ai de-a face poate avea o agendă ascunsă. Această perioadă aduce șansa de a discuta despre afaceri și de a încheia o tranzacție sau de a câștiga un contract special. Rămâi concentrat pe obiectivele tale pentru a progresa.

HOROSCOP. Financiar

HOROSCOP. Săptămâna aceasta sugerează un interes reînnoit pentru viața financiară. Analizezi foarte atent, unele dintre serviciile oferite de instituțiile financiare. Este posibil să descoperi că banca are instrumente care te pot ajuta să economisești mai mult în timp. Gândește-te cum poți folosi munca de acasă pentru a aduce bani în plus. 

HOROSCOP. Acum ai o creștere financiară constantă și ascendentă. Un sentiment de liniște casnică te va impulsiona să faci jocul băncilor, la fel ca și deciziile tale financiare pe care e vei lua. Mulți observă succesul tău și sunt impresionați. Ferește-te însă de cei invidioși, care poate nu îți doresc binele. Viața casnică necesită multă atenție acum, deși acest lucru nu este neapărat un lucru rău. Ai crescut în ultimele săptămâni, atât intelectual cât și emoțional. Ești pregătit pentru interacțiuni mai complexe cu ceilalți. 

Citiți și HOROSCOP Minerva pentru săptămâna 16-22 septembrie. Gemenii bat pasul pe loc, Săgetătorii vor fi recompensați

HOROSCOP. Sănătate

HOROSCOP.  S-ar putea să beneficiezi de un tratament alternativ. Aromaterapia poate avea un efect puternic asupra stării tale de spirit, mai ales dacă suferi de modificări ale dispoziției. Masajele obișnuite, cu uleiuri esențiale, te vor ajuta să te simți mai ușor și mai puțin îngrijorat. S-ar putea să găsești beneficii și în esențele florale sau bijuterii din cristale pentru anumite probleme de sănătate. Fii dispus să explorezi cele mai diverse opțiuni.

Mai multe pe Huff.

×
Subiecte în articol: Minerva
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close